Tootearvustus: kes meist siis ei tahaks säravvalgeid hambaid?

juuni 22, 2015

Ühe korra olen teile juba hambapastadest kirjutanud ning teen seda rõõmuga ka täna. Juttu tuleb praegusel hetkel väga poppidest Colgate Max White One suuhooldussarja toodetest, mille arvustuse postitamisega olen jäänud küll viimaseks ja täiesti hapupiimaseks.

Max White One komplekti kuuluvad hambahari, Optic hambapasta ja suuvesi, kusjuures kõik peaksid olema valgendava toimega ning märgatavate tulemusteni jõudmiseks pidavat kuluma vaid nädal.
1) Max White One Optic hambahari
Mis tootega on tegu?
Max White One hambaharjas olevad valgendavad pastasüvendid hoiavad endas hambapastat ning aitavad tõhusalt plekke eemaldada ja naeratust loomulikult valgendada. Poleerivad harjased aitavad hambaid valgendada, eemaldades pindmised plekid ning puhastades ka raskesti ligipääsetavad kohad. Harjal olev põse- ja keelepuhastaja eemaldab mugavalt halbu lõhnu tekitavad bakterid.

Minu arvates on see päris vahva hambahari, kui mõelda selle disainile ja harjastele. Võrreldes minu eelmise hambaharjaga, siis on selle käepide palju peenem ning seetõttu on seda kuidagi palju mugavam käes hoida. Olgu see lihtsalt üks väike vahemärkus.
Kui rääkida aga harjastest, siis on need tõesti tihedalt üksteise kõrval ning lisaks on veel 3 kummiharjastest ringikest, mis peaksid aitama hoida hambapastat kinni ning tagama tulemuse,et ükski hammas ei jääks pesemata.
Harja on liigitatud küll mediumiks ehk keskmise tugevusega harjaks, kuid minu arvates oli see ikka päris tugev. Kuna mu tarkusehambad on jõudnud staadiumisse, kus pool hammast on ennast välja rebinud aga teine pool teeb aega parajaks igamesoppides, (juba viimased 2-3 kuud) siis on mu igemed niiii hellad ja tundlikud, et see hambahari tegi mu igemetele veidikene valu.
Kellepuhastaja on selline asi, mis on jah enamustel mu hambaharjadel olemas olnud, aga ma kuidagi üldse ei tihka seda kasutada, sest see on ju suhteliselt kõdi?! Kuigi ma tean, et tegelikult tuleks ka keel ilusti ära puhastada. Ometigi oli ka selle harja puhul tunda seda kihisevat ebamugavustunnet ja keele ja hambaharja võitluses jäi siiski peale keel, mis hambaharja rõõmuga suust välja pressis (kas ainult minul on selline refleks?).
Ma arvan, et hambaharjast valgendavat efekti otsida ei saaks ning ka ei tasuks. Minu arvates teeb see oma töö hästi ära ning sobib pigem neile, kes armastavad tugevamaid harjaseid.

Max White One Optic hambahari on saadaval kõikides 
suuremates kauplustes hinnavahemikus 3-4 eur.
Hindeks 7/10

2) Max White One Optic hambapasta 
Mis tootega on tegu?
Max White One Optic hambapasta kliiniliselt tõestatud optilised kirgastajad moodustavad ajutiselt püsiva sinise vahu, mille tulemusena näivad hambad kohe pärast harjamist valgemad. Tänu valgendavatele osakestele eemaldab hambapasta ohutult kõik plekid ja ennetab hambakivi tekkimist. Pidev pasta kasutamine aitab hambaid kauem valgena hoida.

Mina olen hambapastade suhtes üsnagi tundlik ja seetõttu on minuga päris keeruline. Minu jaoks on väga oluline, et hambapastal oleks meeldiv maitse nii hambaid pestes kui ka peale seda värskendav lõhn, et muuta hingeõhk meeldivalt lõhnavaks. Etteruttavalt võin öelda, et minu arvates on sellel hambapastal lausa väga hea maitse!
Tegelikult on see tuub üsna tillukene nii suure karbi kohta ja minul on juba üle poole tegelikult otsas, sest sellest on saanud minu pere uus lemmik! Hambapasta värvus on tuubist väljudes hall, aga kuna see sisaldab endas siniseid täpikesi, siis vahule minnes on tegemist hoopiski sinise vahuga (kusjuures, see määrib täiega riideid, kui peaks väike õnnetus juhtuma :/).
Pasta vahutab kohe väga tublisti, on hea maitsega, jätab hea järelmaitse, värske hingeõhu jaaaaa..... See valgendab tõepoolest hambaid ja kohe märgatava erinevusega. Mina märkasin tulemust kohe vahetult peale esimest pesu. See aitab eemaldada hammastelt päeva jooksul kogunenud katu ning muudab hambad seeläbi valgemaks. Tubli töö Colgate! 

Max White One Optic hambapasta on saadaval kõikides 
suuremates kauplustes hinnavahemikus 4-5 eur.
Hindeks 10/10


3) Max White One suuvesi 
Mis tootega on tegu?
Max White One suuvesi sisaldab täiustatud plekke ennetavat süsteemi, mis moodustab hammastele kaitsekilbi, aidates hammastel säilitada nende naturaalset valget tooni. Suuvett peaks kasutama kaks korda päevas pärast hammaste pesemist puhtama suu ja värskema hingeõhu saavutamiseks.

Tuleb tunnistada, et suuvesi on minu jaoks kogu komplekti must lammas ja ma usun, et asi on puhtalt minus endas, sest kui olin lugenud teiste blogijate arvustusi, siis nende arvustustest kiirgas vaid kiidulaulu. Põhjus, miks mulle suuvesi ei meeldi on selle väga väga tugev maitse, mis teeb terve suu lausa tuimaks. 
Suuveekorki kasutasin doseerimiseks ning võtsin koguseks umbes pool topsikutäit, aga seda tundus ka olevat juba liiga liiga palju.
Suuvesi ise on tugeva sinaka värvusega ning maitse poolest isegi mitte ei sarnane piparmündile, see on lihtsalt midagi eritii tugevat!
Kui suuvee kasutamisel seda tugevat maitset eriti tunda polegi, siis peale loputamist on see maitse nii nii tugev, et minu süljenäärmed hakkasid vähemalt 5x kiiremini töötama ja läks ikka tükk aega, enne kui ma üldse kraanikausi tagant ära sain tulla, sest kogu aeg oli tunne, et kõik ei saanud välja sülitatud ning peale neelatamist oli tunda, kuidas see mõrkjas vedelik kurgust alla tahtis minna ning selge on see, et ega see alla neelamine just kõige parem pole. Suuveel on mõrkjas järelmaitse, mis minule kohe üldse ei meeldinud... :/

 Max White One suuvesi on saadaval kõikides 
suuremates kauplustes hinnavahemikus 3-4 eur.
Hindeks 6/10


Loodan, et teid nüüd need Max White postitused ära ei ole väsitanud, sest viimasel ajal on neid tõesti väga tihti olnud... :/
Ilusat nädala algust, varsti saate teada, kes võitis Linea Natura juuksehoolduskomplekti! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments