Outfit: 05.06

juuni 28, 2015

Kuna ma pole juba väga väga ammu oma blogisse miskit põnevat postitanud, siis otsustasin ma täna jagada teiega pilte, mis on tehtud juba juunikuu alguses. Ma ei tahaks neid lugeda outfiti alla, sest piltide tegemisel polnud sellist eesmärki, kuid siiski olen ma lahke teile ütlema, kust on pärit piltidel olevad riided.
Kui natukene minu elus ette rutata, siis tuleb tunnistada, et 3-13 juulini on blogis väikene "puhkepaus", sest ees ootab õe tüdrukuteõhtu ning peale seda vuran/seilan Saaremaale, et võtta endale üks "töine-asjalik" puhkus, kuid sellest, millega saarel tegelema hakkan räägin teile juba siis kui päriselt kohale jõudnud olen :)

Pluus - New Yorker - 4,95 eur
Püksid - Terranova - 9,99 eur
Papud - ?!?! - 15 eur
(kas mõnel juukseharjatootjal reklaamnägu pole vaja?! :D)

Sel nädalal olen veel teiega! :)

Ilusat algavat nädalat!
Eliise

You Might Also Like

0 comments