Tootearvustus: roosiaed Sinu näonahale

juuni 04, 2015

Mul on hea meel, et saan teile taas kirjutada põnevatest uudistoodetest, millest ehk mõni minu blogipostituse kaudu lõhna ninna saab. Tegemist on sellise ilukaupluse nagu Stendersi uue roosisarjaga, mille kolmest tootest teile pikemalt räägin.
Stendersi poed asuvad Tallinnas Rocca al Mares ning Kristiine keskuses ning pood ei jää kindlasti kellelegi märkamata. Poest õhkab mitmeid erinevaid ning proovimakatsuvaid lõhnu ning kellel nina kinni ning lõhnameel eriti tugev pole, siis oma hubase välimusega suudavad need küll ligi meelitada (tee väikene virtuaaltiir Stendersi kaupluses: http://skatskat.lv/virtuala-ture/stenders/eng/tour_stenders.html).
Nagu juba mainitud räägin mina teile Stendersi uuest "Metsiku roosi" tootesarjast, tutvustan teile mitsellaarvett, silma- ja huulemeigi eemaldajat ning silmaümbruskreemi.

Selleks, et ma ennast igas arvustuses pidevalt kordama ei peaks, siis mainin seda, et kõik tooted on roosilõhnalised. Õnneks see pole väga tugev, täpselt sobilik näohooldustoodetele. Pikemal kasutamisel võib natukene tüütama hakata, kuid mina pole lihtsalt eriline roosilõhnafänn. Tegemist on kerge ja kindlasti mitte imala lõhnaga. 

1) Stenders mitsellaarvesi "Metsik roos"
Mis tootega on tegu? 
Kolmekordse toimega toniseeriv näovesi, mis puhastab efektiivselt näo igapäevasest mustusest ja kosmeetikajääkidest ning niisutab ja värskendab sinu nahka.
  • Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga, mis hoolitsevad naha toniseerimise ja niisutamise eest.
  • Kummeliekstrakt hooldab õrnalt ja rahustab.
  • Hüdrolüüsitud kollageen hoolitseb sinu naha niiskustaseme säilitamise eest.
Mitsellaarvesi on minu nahale asendamatuks kaaslaseks saanud alates hetkest, mil esimest korda taolisi näohooldusvahendeid proovisin. Nii nagu mitsellaarveele omane suudab ka see eemaldada meigijäägid jättes naha pehmeks, värskeks ning siidiseks. 
Eriliseks muudab Stendersi meigieemaldustooted vägagi huvitav kork, mis töötab pumbana. Piisab vaid paarist vajutusest vatiga selle "kausikese" peale ning ongi piisav kogus toodet vatipadjakesel olemas. 
Mulle meeldib toote juures see, et see suudab naha niisutamisega väga hästi toime tulla just nii nagu on öeldud ka toote kirjelduses. Kuid ei ole head ilma halvata - liigse koguse juures võib see jätta naha kergelt kleepuvaks ning selle omaduse tõttu ei pea õhtuse kreemitamise pärast muretsema. Nahka see toode ei kuivata vaid pigem jätab selle mõnusalt pehmeks ja elastseks. 

Stenders Mitsellaarvesi "Metsik roos" on saadaval nii Stendersi kauplustes kui ka  http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 12,90 eur.
Hindeks 8/10

2) Stenders silma- ja huulekosmeetika eemaldamise vahend "Metsik roos"
Mis tootega on tegu?
Nahka rahustav vahend, mis eemaldab õrnalt, kuid hoolikalt isegi veekindla kosmeetika, hoolitsedes huulte, ripsmete ja silmalaugude eest ning niisutades väga õrna silmaümbrusnahka.
  • Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga, mis niisutab ja pehmendab nahka.
  • Kummeliekstrakt hooldab õrnalt ja rahustab, hoolitsedes selle eest, et nahk tundub eriti pehme. 
See õlibaasil silma- ja huulemeigieemaldustoode  sarnaneb oma pudelilt mitsellaarveele. Ka selle kork töötab pumbana ning see teeb toote kandmise vatile vägagi mugavaks. Piisab vaid kahest vajutusest. 
Kuna tegemist on meigieemaldajaga, mis on õlibaasil, siis on see kahe roosaka kihina ning selleks, et toode toimima hakkaks tuleks seda kindlasti loksutada, et tumeroosast ja heleroosast saaks kokku üks armas vahepealne roosa meigieemaldaja :)
Üldiselt mulle väga õlise sisuga meigieemaldajad ei meeldi, sest minu silmi kipuvad need natukene ärritama. Õnneks selle meigieemaldajaga asjalood nii hullud ei olnud, sest õnneks ei pea sellega tervet vatti üle uputama, piisab vaid väikesest kogusest ja just sellisest kogusest, mis suudab üksnes eemaldada meigi ja kergelt veel silmaümbrust niisutada. See on silmaümbrusele küll üks väga turgutav pai, sest see jätab naha väga pehmeks ja silmaümbruskreemi järgi vajadust kohe kindlasti pole. 
Lisaks oma heale niisutavatele omadusele eemaldab see üpriski kerge vaevaga ripsmetuši, lauvärvi ja ka laineri (geellaineriga on veidikene vaeva vaja näha, kuid siiani pole mina kohanud silmameigieemaldajat, mis sellega 1-2-3 hakkama saab). Huulemeigi üle ei tasu kindlasti muretseda, huulepulgad kuluvad juba niisamagi kergelt maha ning selle toote jaoks pole huulepliiats ega huulepulk mingisugune probleem.

Stenders silma- ja huuleksomeetika eemaldamise vahend "Metsik roos" on saadaval nii Stendersi kauplustes kui ka http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 11.90 eur.
Hindeks 8/10

3) Stenders niisutav silmaümbruskreem "Metsik roos"
Mis tootega on tegu?
Silmaümbrusnahka niisutav vahend on rikastatud hooldavate lähteainetega, mis kiirelt niisutavad ja silendavad väga õrna silmaümbrusnahka ning aitavad kaotada tumedaid ringe.
  • Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga naha tõhusamaks niisutamiseks ja pehmendamiseks.
  • Sügavalt niisutav makadaamiapähkliõli ja hüdrolüüsitud kollageen hoolitsevad palju tõhusama niisutamise eest, muutes naha siledaks ja elastseks.
Minule meeldib see silmaümbruskreem täiega! See on niii nii mõnus ja turgutav niisutusepomm silmaümbrustele.  Ma pole varem saanud veel testida silmaümbruskreemi, mis oleks pumbatav. Ei teagi nüüd kas see on toote pluss või miinus, koonusekujulise otsikuga on jällegi mugavam ligi pääseda koheselt silmaümbrusesse. 
Kreemi koostis on küll just see, mis minu silmadele väga vajalik on. Kui mu näonahk on üldiselt normaalne, siis silmaümbrused on miskipärast väga kuivad, tumedad ja kottis (juba nii noorena kottis...see nüüd küll head ei tõota). Kreemi koostis on isegi sarnane mõnele näokreemile ning see aitab hoida silmaümbruse niisutatuna kogu päeva, kui mitte rohkemgi. Mina olen toodet kasutanud ülepäeva. 
Kuna see niisutab tugevalt silmaümbrust, siis jääb silmadest samuti värskem mulje. Minul aitas see tõestiiiiii tõestiii sellega, et aitas kaotada silmade alt kõiksugused väsimuse tunnusmärgid. Naha jaoks on see õrn, vägagi pehmendav ja ärritust kartma kohe kindlasti ei pea :)

Stenders niisutav silmaümbruskreem "Metsik roos" on saadaval nii Stendersi kauplustes kui ka http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 24.90 eur.
Hindeks 9/10

Siinkohal lõpetan ning soovin teile imelist peagi saabuvat nädalavahetust! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments