Outfit: 11.08

august 12, 2015

Te ei kujuta ette, kuidas ma hetkel seda kuumust armastan ja naudin! Mis siis, et mõni hetk tundub seda isegi liiga palju olevat, kuid hetkel las kütab täiega, kogu selle vihmase ja tuulise suve eest! :)

Paar päeva tagasi saabus SheIn'ist mulle taaskord pakike, seekordne valik oli oh üllatust-üllatust taaskord kleidid. Kuna ma avastasin, et mu õe tüdruktueõhtuks polnud mul ühtegi heledas toonis kleiti, pidin selle vea parandama ning seetõttu tellisin omale eelmises postituses olnud beeži kleidi ning tänase valge ja ülimalt pruuniks tegeva pitskleidikese.
Kleit - http://www.shein.com/ - 15.64 eur
Kingad - Sepa turg - 17.00 eur
Roos - kingitus Ameerikast
Kleidike ise on päris nunnu ning esimene SheIn kleit, mis on mulle keskelt paras ning hoiab mugavalt ümber piha. Ainus mis mind häirib on see, et selja peal olev lukk võtab pitsi lokkima ning loomulikult tasub selliste kleitide puhul alati mõelda ka sellele, et endal oleks olemas alusseelik, sest vastasel juhul saab tervele ilmale pesu ja kannikanäitust teha :D
Kusjuures eile pidin erakorraliselt käima ka ortodondi juures, sest minu ret. kaar suudab lihtsalt pidevalt igasuguseid imevigureid teha ning arstid olid minu pidulikkusest niivõrd hämmingus, et küsisid lausa, et mis pidupäevalt ma ära jooksin, et oma traati paigata :D :D Olgu... ehk olin tõesti tavalise suvepäeva jaoks liiga lille löödud... :D
Leidsin ka ülimalt laheda soenguõpetuse (mida ma tegelikult lõpuni ei vaadanud, tahtsin lihtsalt niidiotsakest alustamiseks saada). (https://www.youtube.com/watch?v=vmTAkW2MO4s)
Kullapaid soovin teile kõige imelisemat kolmapäeva! :)

Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Nii armas look :) sobiks isegi pisikesse suvisesse pulma pruudi pulmakleidiks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi aitäh sulle!! :) Ühesse kuuma Bora Bora rannapulma - miks mitte!!! :P

      Kustuta
  2. Kaunis. Pole enne välismaa lehelt tellinud. Kuidas maksmine .suuruse sobivus ja tarne?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suuruse sobivusega on see, et alati tuleks ennast enne tellimist üle mõõta, sest asjad tulevad suhteliselt täpselt cm järgi. Üldlevinud arvamus on see, et Hiina riided on väiksemad Euroopa suurustest ning seetõttu olen endale suure hirmuga M suuruses asju tellinud, kuigi ise kannan XS ja S suurust, aga tegelikkuses vastavad need päris hästi Euroopa mõõtudele, seega tuleb ennast lihtsalt üle mõõta ning mõõdutabelist vastav suurus leida :)
      Tarne oleneb täielikutl sellest, kui suur on pakkide tung Hiinast Eestisse, mõnikord kulub aega 3 nädalat, mõnikord lausa 1,5 kuud. Hetkel läheb näiteks kauem, sest mõned hilinenud jõulupakid liiguvad veel siiapoole :D
      Kui on olemas selline pangakaart, millel on maksevõimalused ka välismaisetes e-poodides, siis pole probleemi. Maksmine toimub imelihtsalt, küsitakse vaid paari numbrit Sinu pangakaardilt, ees- ja perekonnanime ning ongi ost tehtud :) Ning krediitkaart toimib samamoodi :)

      Kustuta