Tootearvustus: kevad-sügisene lõhnanauding Stendersilt

september 28, 2015

Kummaline on sügise alguses rääkida lõhnast, mis meenutab mulle täielikult kevadet, kuid samas on tänases tootes tundaga kergeid sügiseseid noote.

Ma räägin teile Stendersi esimese lõhnakollektsiooni lõhnaõlist, mis oma nime poolest peaks põhjamaistele rahvastele eriti sobima ning tõesti - selles lõhnas on tunda mingil määral kargust.
Stendersi poes tutvustati mulle ka nende esimese lõhnasarja teisigi lõhnu, ma olin tõsiselt suures dilemmas, kas võtta Blooming Meadow lõhn või Northern Light. Minu valituks osutus küll Northern Light oma karge kudi samas magusa koosluse tõttu :)

Stenders Northern Light tualettvesi 50ml
Mis tootega on tegu?
Esimesed hommikukiired koidavad vaikselt mere silmapiiril, need paitavad õrnalt sinu lauge ja puudutavad hinge. See on uus koit, uus algus. Sa suled silmad ning tajud endas ja enda ümber seda uut algust. See leebe põhjamaine hingus ja just tärganud vabadusetunne tungivad sinusse läbi iga naharaku nagu värske mereõhk.
See mereõhuga küllastunud aroom avaneb sulle karastavate ja elavdavate kannatuslille ja sidruni nootides, mis muutuvad aroomi südames grenadilli ja valgete õite buketiks. Omakorda lisavad püsivust ergastav merearoom ning mangovilja ja muskuse põhinoodid.

Selle lõhna kirjeldus räägib "uuest algusest" ning see on ilmselt ka põhjus, miks see mulle eelkõige kevadlõhna meenutab, kuid oma neutraalsuse ja karguse tõttu annab head kuvandit sügisest ning hoiatab ka tulevaste pakaste eest.
Pakend on vägagi minimalistlik ja lihtne. Lilla lõhnavedelik pakendatud klaaspudelikesse, mille kaela kaunistab lilla lipsuke, kuid oma lihtsuse poolest on see just eriline ja armas toode lõhnariiulile.
Lõhn ise sai minu valituks just seetõttu, et sellesse on lisatud mangolõhna, mis on minu suur suur lemmik. Kes teab Fruttini mangolõhnalisi kehahooldustooteid, siis ka selles lõhnas on peidus sarnasusi.
Mulle meeldib see, et lõhn on täpselt vahepealne - pole liiga magus, kuid samas ka mitte liiga tavaline. See kuidagimoodi lausa tahab erilisena meelde jääda. Kuigi alguses ei saanud ma päris hästi aru, kas see tualettvesi ikka sobib mulle või mitte. Kuna see on tõesti selline väga vahepealne lõhn, siis vajas see minu puhul veidike harjumist. Nüüdseks kannan seda aga iga päev!
Lõhn ei sobi kindlasti nendeks üritustel, kus oleks vaja intensiivset lõhna tundide jooksul. Kuna tegu on tualettveega, siis on sellel kombeks tundide jooksul ära hiilida ja õhu sisse hajuda. 
Tugevalt on aroomi tunda umbes 3-4 tundi, pärast mida on lõhn juba oluliselt oma intensiivsust kaotanud, aga minule sobibki see just igapäevaseks "koolilõhnaks", sest tahaks ju hästi lõhnata, kuid samas õrnalt, nii et see teisi häirima ei hakkaks. Kusjuures, sallidele jääb see kohe eriti mõnusasti külge ning seal muutub lõhn õrnaks, kuid samas jääb rõivastele tugevalt püsima ainuüksi magus mangolõhn. Nahal on tunda aga ka teisi komponente, mis teevad lõhna malbemaks, usun, et selleks tasakaalustajaks on grenadilill koos merearoomiga, viimane annab lõhnale väga omapärase karge kuvandi!

Stenders Northern Light tualettvesi 50ml on saadaval Stendersi kauplustes ja http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 26,90 eur.
Hindeks 8/10


Loodan, et Sinu esmaspäev möödus imeliselt! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Mul võttis samuti harjumine veidi aega, kuid nüüd olen selle toote aroomi armunud! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täpselt sama, püsivus võiks küll veidike parem olla, aga igaljuhul midagi uut ja põnevat lõhnariiulisse :)

      Kustuta