Outfit: 03.10

oktoober 04, 2015

See on metsik, kui kiiresti möödub aeg, alles algas koolinädal, alles see lõppes ning algas kauaoodatud nädalavahetus ning nüüdseks on seegi juba peaaegu läbi. Tõdeda tuleb aga seda, et hoolimata suurest tuulest oli nädalavahetuse ilm imeilus ning ideaalne järjekordsete outfitipiltide tegemiseks. Outfit mida teile täna tutvustan on minu kohta üpriski julge, aga olenemata uuest sammukesest tundsin ma ennast selles komplektis imehästi! Hea combo moodustavad H&M'i soodukatelt skooritud pluus ning lausa (ime)odav Romwe seelik, mis oma kvaliteedilt Hiina asjade ootusi korralikult ületab!
Pluus - H&M - 7 eur
Seelik - http://www.romwe.com/ - 9.50 eur
Kingad - New Yorker - 12.95 eur
Kaelakee - kingitus
Kott - Tai reisilt suveniiriks
Selle komplekti juures oli vist 2. kord, kui kandsin ka seda kaelakeed, sest kapile ilutsema on see jäänud eelkõige julge värvikasutuse tõttu, kuid selle pluusiga sobis see imehästi, kuigi kartsin algul, et ajab üldmulje liiga kirjuks. Tähelepanu juhiksin ka oma uuele soenguvõttele, mille ühel hommikul Youtubes kolades selgeks õppisin ning tegu on väga lihtsa soenguga, uhh miks ma seda varem pole avastanud? (https://www.youtube.com/watch?v=9hXYhE_vQGw)
Seelik on küll megavau! Sellise lõikega seelikuid pole saada just kõige odavama raha eest, kuid Romwe's küsitakse ühe säärase eest vaid 9.50 eur, mis on väga väga okei hind. Tehtud on see sellisest venivast trikoomaterjalist ning mis peamine - see ei kortsuu!!! Ainus probleem on aga see, et seelikut pakutakse ainult ühes suuruses, mistõttu võib seeliku pihaosas olla kuulda väikest raginat, aga kuna kumm on suhteliselt järeleandlik, siis pole vist probleemi, et miski katki läheb, kuigi mina vist vahetan kummi välja, sest see on natukene liiga tugev. Aga materjal, pikkus hind ja kvaliteet minu jaoks 5++!
Noh ja muidugi see H&M'i pluus, mille umbes 3 nädalat tagasi pealinnast suure šopingu käigus endaga kaasa tõin. Väga lahedad värvid, hingata lubav materjal ning midagi teistsugusemat vastukaaluks tavalisele nööpide-poolvarrukatega poolasjalikele pluusidele.  :)

Olge paid! Ning hoidke ikka sära silmis! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments