Tootearvustus: Maybelline 7 jumestuskreemi - milline neist on parimatest parim?

september 10, 2015

Nagu te ehk juba mõningatest teistest blogistest olete lugenud, siis Maybellinel on õige pea algamas kampaania "Face studio" mille eesmärgiks on blogijate abil tutvustada kõiki Maybelline New York jumestuskreeme, et blogide lugejaskond saaks väikese ülevaate erinevatest kreemidest (kusjuures minu jaoks on olnud see ülipõnev katsetamine, sest mitmetest jumestuskreemidelt polnud mul aimugi ning loodan, et eelkõige teie jaoks on see põnev lugemine!).
Nüüd aga superpõneva testi juurde - siin nad on 7 päevakangelast:



Maybelline Dream Pure salitsüülhappega 8in1 BB-kreem - toon Light 
Tekstuur - toode on tekstuurilt vägagi sametine, kuid just seetõttu, et see on mõeldud rasusele nahale. Kuna minul on normaalne nahatüüp, siis sobis see ka mulle ideaalselt ning tänu sametisele tekstuurile ei pidanud vajalikuks kasutada puudrit, sest tulemus on juba niigi suhteliselt matt.
Katvus - katvuse poolest on see kindlasti üks parimaid BB-kreeme, mida proovinud olen. See peidab kerge vaevaga kõiksugused ebatasasused ning kuna minu nahal on ka kerged punased laigus, siis tuleb BB-kreem ka nende peitmisega hästi toime. Kuna kreemi koostis on pigem paksem, siis on seda väga mugav peale kanda kas meigišvammi, pintsli või sõrmeotstega, kreemi koostis on selline, millega on väga raske saavutada ebaühtlane või triibuline tulemus, mis on toote suuteks plussiks.
Tulemus - suurepärane ja ühtlane kavus, sametine ja matt tulemus ning tugev püsivus (mis pani mind BB-kreemi puhul väga positiivselt üllatama!). Tugevaks püsivuseks sain kokku lugedes umbes 6-7 tundi, mis on BB kreemi kohta väga hea tulemus.


Maybelline Dream Fresh 8in1 BB-kreem - toon Light Medium
Tekstuur - toode on niisutav ning koostis suhteliselt vedel ning kreemjas. Kuna see on niisutav on väga oluline ka imendumisaeg, mis on õnneks päris päris kiire. Hea omadus on see, et kreemjas tekstuur ei jäta nahka kleepuma, mida on teinud sellise tekstuuriga tooted. Kuna tegemist on äärmiselt suure niiskusesisaldusega tootega, siis võib päikesepuudri ja põsepuna hajutamine olla raskendatud.
Katvus - katvus on pigem kergemapoolsem ja minu arvates sobib ideaalselt pigem suviseks kasutuseks, sest kreemil on ka SPF30, mis ei lase päikesel nahale liiga teha. Katab kergemad nahatooni probleemid ning peidab õrnalt ka punetusi.
Tulemus - hoolitseb naha eest samal ajal sellele kerget jume andes. Nahk näeb välja palju värskem ning omandab ka kerge läike. naha jaoks ühtlasi väga kerge ning ideaalne suvisteks ilmadeks, mil nahk vajab just õhukest katvust kuid toitvat hoolitsust. Õrna katvuse tõttu ei saa aga väga pikale püsivusele lootma jääda, keskmiseks heaks püsivuseks umbes 4-5 tundi.

Maybelline Affinitone Tone on Tone jumestuskreem - toon 24 Golden Begie
Tekstuur - miskipärast arvasin, et tegu on paksemat sorti jumestuskreemiga, kuid minu üllatuseks oli see väga vedela koostisega, mis tegi peale kandmise üsnagi ebameeldivaks. Tundub, et kõige mugav oleks seda nii suure voolavuse tõttu peale kanda meigišvammiga. Puuderja koostise tõttu on jumestuskreemi peal väga hea laiali hajutada mineraalseid jumestustooteid (päikesepuuder, põsepuna).
Katvus - kui tekstuur oli suhteliselt vedel, siis katvus on päris hea ning sarnaselt salitsüülhappga BB-kreemile katab ka see jumestuskreem sametiselt jättes naga kergelt selliseks... puuderjaks, mistõttu ei näe ma ka selle toote puhul vajadust lisaks puudri kasutamisele. Toode saab hakkama väga kenasti ebatasasuste peitmisega ning katab ühtlaselt ja hajusalt. Minu lemmikkreemiks saaks see aga siis, kui laseks nahal veidikene rohkem hingata, minu meelest on see naha jaoks liiga kurnav.
Tulemus - hea katvusega ning matistav jumestuskreem, mis tagab ühtlase tulemuse. Küll aga tuleb toote kogustega olla ettevaatlik, et mitte tekitada nn "krohvikihti".  Püsivus on üle keskpärase ning jumestus püsib värske ja kaunina ligikaudu 8 tundi.


Maybelline Dream Satin Liquid jumestuskreem - toon 10 Ivory
Tekstuur - kui ma toodet oma sõrmekestele pumpasin siis tundus nagu oleks tegu ideaalse pakusega jumestuskreemiga. Parajalt pehme ja paks, kuid välja tuli see, et tänu nendele omadustele a) kulub toodet väga vähe b) seda on palju raskem laiali hajutada (soovitan taaskord švammi või pintslit, kuid näppudega oli peale kandmine üpriski tüütu ja ebaühtlane). Muideks, kreemil on ka väga hea lõhn!
Katvus - katab see küll jube hästi ning nii nagu ka kreem ise lubab, siis tasandab näonaha täielikult ning peidab mõned sügavamad ja suuremad poorid. Mina kutsuksin seda katvust "portselankatvuseks" ehk kreem teeb näo just nii siledaks nagu on see portselannukkudel. Samas üks väikene nurin: kreem tahab koguneda erinevatesse "vagudesse" näiteks ninaümbruses, silmalaul ja lõual olevad piirkonnad.
Tulemus - nägu saab peegelsiledaks ning jääb ka kergelt läikima mistõttu näeb näonahk värske ja hoolitsetud välja. Ka see jumestuskreem jääb kergelt sametine mistõttu on puudri lisavajalikkus iga ühe enda otsustada, mina seda ei teeks. Hoolimata tugevast katvusest laseb kreem nahal hingata ning püsib kaunina umbes 8 tundi. Minu meelest on see üks mõnusama tulemusega jumestuskreeme kogu valikust.

Maybelline Dream Matte Mousse - toon 21 Nude
Tekstuur - nagu nimigi ütleb on tegemist matistava vahulise jumestuskreemiga ning just selliseid omadusi toetav tekstuur tal ongi. Kreemi koostis on vahuline, kuid nahaga kokkupuutel muutub see järjest vedelemaks nii, et seda oleks mõnusam peale kanda. Kuna vaht on ka kergelt selline mure ja tükiline, siis tasub ettevaatlik olla sellega, et toodet liiga palju ei saaks või koguni, et seda näppude küljest pisikeste täpikestena maha ei pudeneks, sest vastasel juhul võib see päris palju pahandust tekitada. Kindlasti tasub toodet peale kanda ainult sõrmeotstega.
Katvus - jumestusvaht katab väga väga tugevalt ning mina teadsin kohe, et minu nahatüübi jaoks on see liiga tugev. Kuna toote katvus on maksimaalne, siis sobib see ideaalset neile, kes võitlevad tõsisemate nahaprobleemidega. Kuna aga tegemist on vahuga, siis jääb see nahale hästi õhulise kihina, nii, et  poorid ei ummistuks veel rohkem ja et nahk saaks mõnusasti hingata.
Tulemus - väga väga tugev katvus ning imetlusväärne püsivus, mis kestab koguni 10...? tundi. Nahk saab aga hästi hingata, kuid samas on poorid kaetud ja nahapind ühtlaselt sile. Jumestusvahul on lisaks ka ülimalt matistav toime. Kasutada tuleks aga ettevaatlikult, et mitte tekitada liiga paksu meigikihti (toodet kulub tegelikkuses suhteliselt vähe).

Maybelline SuperStay Better Skin jumestuskreem - toon 005 Light Begie
Tekstuur - minu arvates on see peaaegu et 1-1le Dream Satin Liquid jumestuskreemile. Viimane on aga pisut niisutavam kui see. Seda jumetuskreemi on aga minu meelest kergem laiali hajutada, kuid samas on kergemad tulema ka triibud, sest selle koostis on ehk natukene vedelam. Heaks soovituseks taas abimehed švammid ja pintslid. Kusjuures toote pealekandmist tuleks alustada väikestest kogustest.
Katvus - katvus on sellel aga keskpärane ning minu arvates just sobilik meigi alla, et lisada peale veel päikesepuuder ja põsepuna, et näole veidike rohkem elu sisse puhuda. Kuna see kreem on samuti kergelt matistav nagu paljud eelmised, siis vajaks see just päikesepuudri abil veidike lisaturgutust. Kerge vaevaga peidab tagasihoidlikumad nahaprobleemid kuid veidike julgemaid vistrikke see perfektselt katta ei suuda, appi tuleks võtta peitepulk.
Tulemus - väga kiire ja lihtne on saavutada ühtlast tulemust, sest kreem kohandub kergesti nahatooniga, isegi siis kui see peaks mõni toon heledam või tumedam olema. Meik näeb välja väga loomulik ja püsivus jääb umbes 8 tunni ringi. Vajadusel võib eriti mati tulemuse saamiseks kasutada ka puudrit, kuid mina selleks vajadust ei näinud.

Maybelline Fit Me jumestuskreem - toon 120
Tekstuur - Fit Me jumestuskreem on juba aastaid olnud mu lemmik kerge tekstuuri poolest. Kreem on vedel, kuid samas sisaldab see endas ka niisutavaid osakesi, mis samal ajal nahka jumekana hoides suudavad seda ka niisutada. Kreemi on mõnus peale kanda nii sõrmede, švammi kui ka pintslite abil, sest selle hajutamiseks ei ole erilist osavust tarvis. Kuna jumestuskreem on niisutav ei pea muretsema aga selle üle, et nahk häirivalt kleepuma jääks.
Katvus - jumestuskreem pole suur vaenlane vistrikutele. Suuremaid ja punetavaid see kerge vaevaga ei peida, küll aga kannab hoolt, et nahatoon oleks ühtlane ning väiksemad iluvead saaksid peidetud. Kreem ei hakka kogunema silmalaugudesse, nina ümber või lõuapiirkonda juttidena nagu seda tegi miskipärast Dream Satin Liquid jumestuskreem.
Tulemus - lisaks keskmisele katvusele suudab see lüüa näonaha koheselt särama andes näole juurde ilmekust jäädes samal ajal väga loomulikuks. Kuna jumestuskreem ei ole väga tiheda koostisega, siis laseb see nahal hingata ning lisaprobleeme vistrike näol juurde ei tekita (tean seda ainukesena Fit Me kohta rääkida, sest olen selle kasutaja olnud juba aastaid). Püsivus pole just kõige tugevam, ligikaudu 7 tundi, sest kreem on niisutav ning miskipärast tahab see tundide möödudes naha sisse peitu pugeda.

Postituse alguses ei tahtnud koheselt teie lugemishimu rikkuda, kuid tegelikult on minu lemmiktooteks just kõige esimene toode - salitsüülhappega BB-kreem! :)
Ma väga väga loodan, et postitus oli teie jaoks informatiivne ning toodete erinevused tuntavad, sest minu jaoks oli see midagi täiesti uut - leida võimalikult palju erinevusi sama tootja jumestuskreemidelt. Lisaküsimused on kommentaariumis igati teretulnud! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Väga hea postitus Eliise, mina sain targemaks! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda on mul väga väga väga väga hea meel kuulda, aitäh! :)

      Kustuta
  2. Sa oled ikka üks igavesti vahva tüdruk! Suur tänu selle ülevaate eest, proovin kindlasti Sinu lemmiku järele! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi nii toredad sõnad sõnad ning kui päikest ei paistaks, siis ütleksin, et muutsid mu päeva palju päikesepaistelisemaks nüüd aga tuleb see ümber sõnastada, et muutsid mu nädalavahetuse alguse palju palju rõõmsamaks, aitäh Sullle! :) Loodan väga, et BB-kreem saab ka Sinu suureks lemmikuks :)

      Kustuta
  3. Väga hea postitus, tegi valimise palju kergemaks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suured suured tänud, nii hea meel sellist tagasisidet lugeda! :)

      Kustuta