Ostusoovitus: kleidihullus sügisel?!?! jah see olen mina!

oktoober 14, 2015

Mul käivad ikka igasugused hood 1. hallihaigus ning 2. kleidihullus sügisel... Minu arvates on see nii ilus combo - mustad sukad, hallikas/pruunikas/rohekas/sinakas kleidike ning madalad sügissaapad + juurde veel kotike ja palju palju ehteid, mis annaksid look'ile särtsu juurde.
Ja just selliseid outfitte te varsti nägema hakkategi, sest pakid just nimelt selliste sügiskleidikestega on minu poole teel ning ma ei suuda ära oodata, millal neid proovida saan (arvestades seda, et mul pole kunagi varem sellise vabama stiiliga kleite olnud, mida iga päev koolis nt kanda).
Kuna Shein tungivalt palus, et ka oma sügisese wishlisti koostaksin, siis visake pilk peale minu sügissoovitustele:


Päikesed ning kallistused teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments