Tootearvustus: jalakoorijad, mis need veel on? Avon teab!

oktoober 08, 2015

Hei hei, mõelda vaid - nädal hakkabki juba lõppema! Täna räägin teile kahest Avoni tootest. Üks neist on minu jaoks aga midagi täiesti uut - koorivad jalapadjakesed. Kui ma neid Avoni kataloogis nägin ei suutnud piirata oma uudishimu ning nii need mulle armsa Avoni esindaja poolt teele pandigi, et neid ka teile tutvustada!

Lisaks tuleb juttu E-vitamiini ja glütseriiniga rikastatud seebist, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks.

1) Avon Foot Works jalgu koorivad padjakesed
Ütleme nii, et minu jalad vajaksid igasugust hoolitsust väga tihti just selle tõttu, et uiskude sees olemine pole jalgade jaoks just parim "kingitus", kuid samas tundub igasugune pediküür täiesti lootusetu, sest ega tulemus kaua kestma ei jää. Kui nägin aga koorivaid jalapadjakesi, siis lootsin leida sellest lihtsat ja kiiret lahendust, kuidas võluväel ühe padjakesega oma jalakesed korda teha.
Ma olen üsnagi õnnetu, sest tootega pole ühtegi kasutusjuhendit, mistõttu proovin tootele oma loogika põhjal läheneda. 
Padjakesed on üpriski pisikesed, 4,5 cm läbimõõduga ning tegelikkuses pole ka väga paksud, kuid kasutamist see otseselt ei sega ning padjakesed on piisavalt niisutatud, et ühest tupsukesest piisaks ühe jalalaba jaoks. Pind on padjakestel kergelt krobeliseks pressitud ning need on immutatud roheka vedelikuga, millel on meeldiv (värske kurgi)lõhn. Topsiku sees on (äkki?!) umbes 40-60 padjakest, millest peaks jätkuma 20-30ks korraks, sest soovitan jalgadel kasutada erinevaid padjakesi, et tulemus oleks ühtlane. Koorivaid terakesi tupsukeste sees küll pole mistõttu suhtusin tootesse algul päris skeptiliselt.
See otseselt ei koori jalgu, sest sellel pole isegi sellist krobelist ega teralist omadust, mis seda soodustaks, kuid siiski suudab vatitupsukestes olev vahend eemaldada kandadelt, varvastelt surnud naharakud muutes jalad supersiidjaks ja pehmeks. Lisaks veel jääb jalgadele värske tunne ning imehea lõhn! Parimate tulemuste saamiseks soovitaksin padjakesi kasutada regulaarselt, näiteks 1-2x nädalas. Väga heaks eeltööks on padjakesed pimsskivile või muule natukene karmimale koorivale jalahooldustootele.

Avon Foot Works jalgu koorivad padjakesed on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7.20 eur (14. kataloogis soodushind 5.89 eur!).
Hindeks 7/10


2) Avon Care Rich Moisture Glütserini ja E-vitamiiniga seep
Kuna tegu on suhteliselt tavalise igapäevaseks kasutamiseks mõeldud seebiga, siis otseloomulikult mu südant see viiekordse kiirusega põksuma ei pannud, kuid igapäevase tootena on asjalik sõbrake küll.
Seebi lõhn on suhteliselt tagasihoidlik ning kujutage endale ette nüüd kõige lihtsamat "seebi lõhna", just sellega tegu ongi. Seep sobib nii näo, käte kui ka keha pesemiseks ning mina olen kasutanud seda ka raseerimisel. Kuna seep moodustab pehme vahu, mis on toetavaks omaduseks raseerimisel, siis on see väga odav alternatiiv raseerimisvahtudele (mida ma juba ammu ammu ei kasuta, looduslikud seebid ajavad asja imeliselt ära!). Toode jätab naha peale kasutamist krudisevalt puhtaks, kuid nii nagu ka kõik teised "liigikaaslased" kuivatab ka see seebike tahes-tahtmata veidikene nahka mistõttu kuivema nahaga inimestel soovitan piirduda vaid kätepesuga.

Avon Care Rich Moisture Glütserini ja E-vitamiiniga seep on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 2 eur, kuid hetkel saab seda vaid esindajatelt tootekoodi abil (Tootekood: 3974-3).
Hindeks 7/10

Juhhei, soovin teile kaunist saabuvat nädalavahetust!
Eliise

You Might Also Like

1 comments

  1. Sa postitad vaid sulle tasuta saadetud asjadest blogisse. Võiksid ise ostetud asju arvustada.

    VastaKustuta