Tootearvustus: midagi atraktiivsemat Avonilt lõhnagurmaanidele

oktoober 05, 2015

Oma esimest lõhnaarvustust kirjutades polnud mul absoluutselt aimu ka mida ma teen (nagu väga paljud teised asjad mu elus, mis lõpuks ikkagi oodatust paremini välja kukuvad). Nüüdseks olen aga mitmeid ja mitmeid lõhnaarvustusi kirjutanud ning tunnen ennast selles vallas juba palju pädevamana. Nii nagu eelmisel nädalalgi, üllatan teid ka täna lõhnaarvustusega. Seekordses postituses peaksid oma silmad teravad ja kõrvad kikkis hoidma need, kes soovivad oma argiellu midagi magusamat ning mahlakamat.

Avon Attraction parfüümvesi

Avon Attraction sari on sellesse sügisesse midagi täiesti uut, lõhnasari on loodud nii naistele kui ka meestele, lisaks veel on sama lõhnaga kehaemulsioon ning pisemate käekotivariantide armastajatele 10ml suurune minisprei. 
Attraction lõhn on kooslus vanillisest merevaigust, põldmurakast ning ligitõmbavast muskusest.
See on täpselt kirjeldusele vastav vanilje-puuviljasegu ning tõesti midagi magusaarmastajatele. Minule meeldib see lõhn väga just domineeriva vaniljelõhna tõttu. Vaniljel ja vaniljel on ka muidugi vahe, on neid vängemaid variante ning leebemaid, see on õnneks üsnagi pehme ja leebe. 
Minu arvates on see täielik vastand kõikidele teistele värskendavate omadustega Avoni lõhnadele, mida olen proovida saanud, see on küll magus, aga see magusus on pigem malbe ning ei muutu häirivaks, kuigi eks see olene palju ka inimese lõhnaeelistustest, mina olen väga suur suviste ja magusate lõhnade fänn! :)
Ka muskust on parfüümvees tunda, mis annab ka sellist tüüpilist meestelõhnade varjundit ning minu süda on eelkõige võidetud kirju, kuid äärmiselt leidliku koosluse poolest! Samuti on lõhnal üpriski põneva kujuga kuldne pudelike. Kitsas lõhnapudel ei võta riiulil just kõige rohkem ruumi ning lihtne on seda ka käekotti libistada. 50ml toodet on samuti väga tubli kogus tarbimiseks.
Mille kallal ehk natukene nuriseda võib on püsivus, mis kestab intensiivsena ligikaudu 4 tundi. Hiljem muutub lõhn tuntavaks vaid siis, kui naha pinda lähemalt nuusutada, kuid samas riiete külge jääb see päris hästi. Seda olen ma muidugi õppinud, et parfüümveed polegi ülimegatugeva püsivusega, kuid vahetult peale lõhnastamist võib aga lõhnapilvedes rahulikult hõljuda! :)
Minu lõhnariiulile jääb see nüüd kohe kindlasti püsima - midagi väga teistsugust ja uudset! Kahjuks ei oska ma seda kuidagi lahterdada ehk siis, see jääb igaühe enda otsustada, kes tegu on pigem igapäevase või pidulikuma parfüümveega.

Avon Attraction parfüümvesi on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 22.00 eur (hetkel pakkumises Attraction lõhn+minisprei+kehaemulsioon vaid 16.00eur!!!).
Hindeks 9/10

Lõppu ka üks atraktiivne video lõhnasarjast: 

Ja nüüd ongi mul aeg öelda teile tsau tsau ning ronida tagasi argiellu, oeh,  saaks ma vaid teile rohkem kirjutada - elu oleks lill! :)

Kalli!
Eliise

You Might Also Like

0 comments