Outfit: 04.10

oktoober 07, 2015

Selle nädalavahetuse ilmad olid sügise jaoks ehk liigagi päikesepaistelised ja soojad, kuid nagu näha tuleb pill pika ilu peale - karmid külmakraadid on kohal... No pole hullu, ma sain suure hädaga eile ka Houses't omale sügissaapad, seega minu jaoks võib sügis tulla. Kusjuures House's on väga hea valik saapaid, olin suures suures dilemmas, kas võtta omale kõrge kontsaga ja ülimegamugavad saapad või madal paarike, et mugavalt mööda tänavaid kapata - valisin viimased, aga nüüd tahaks ka neid kõrge kontsaga saapaid beibetamiseks.. oh mind...

Pluus - http://www.romwe.com/ - 8,54 eur
Teksad - Primark - u 7£
Papud - Sepakas - 16,00 eur
Kõrvarõngad  - Mohhito - 4,99 eur
 See pluus on nüüd küll selline riideese, mida pakist avades ei teadnud, mida teha - nutta või naerda või mõlemat korraga. Esiteks see materjal... See on mingi x veniv trikotaaž, mis teeb mind mitu numbrit suuremaks (teate, see on üks mu suurim hirm - minna paksuks ja näida paks). Ja eriline huumor olid need varrukaotsad, mis vajasid kiiremas korras niiti ja nõela. Need olid pooleldi (khkhm peaaegu tervenisti) lahti ning nägid välja nagu mingisugused säärised, mida kantakse jala ümber, aga mul olid need ümber käte. Õnneks aitas pitsi kinniõmblemine üldpilti tõsiselt parandada. Teised muidugi kiidavad - sobib ju mulle nii hästi, kuid mina ennast selles kuidagi üldse mugavalt ei tunne. Isegi, kui sellel on ülimegailus helesinine värv, isegi kui selle pitsist varrukad on nüüd päris nunnud, isegi kui see riie on totralt veniv aga laseb see-eest nahal hingata.. No lihtsalt pole minu tassike teed ja seetõttu näen ka tänastel piltidel nii totulotu välja...

Lustakat kolmapäeva lõppu teile! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Ilus pluus on. Ma lõpuks mainin ära, et kuna ma ise teen samuti Shein.com ja Romwe.com lehtedega koostööd, siis ma enne viskan pilgu Sinu blogisse. Hea ülevaade, milline miski välja näeb, siis tean ise ka valida :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hihi ja mina käin samamoodi piilumas, Romwe probleem on minu arvates see, et nad ei uuenda blogijate tootevalikut üldse ja valik jääb pidevalt järjest kitsamaks ning seetõttu mul viimasel ajal kuidagi eriti hästi õnnestunud polegi :/

      Kustuta