Tootearvustus: Essence silmaeri!

november 17, 2015

Hei teile kõigile! Loodan, et uus töö- ja koolinädal on alanud hästi ning täna kostitan teid lausa kolme toote arvustusega. Tänased tooted pärinevad samuti Essence tootevalikust, mille mõningaid uusi tegelasi juba eelmisel nädalal silmasin.
Essence kosmeetika on suuremale osale teada tuntud odav kosmeetikabränd, mille suhtes leidub arvamusi seinast seina. Mina olen Essence tooteid ostnud eelkõige eksperimenteerimiseks, näiteks, et teada saada, kuidas sobiks mulle tume huulekontuur või katsetada, mida saab teha valge silmalaineriga. Täna tuleb kõne alla samuti toode, mis küll igapäevases kasutamises just kõige tugevam kaaslane pole, kuid meigivallas käe harjutamiseks kulub marjaks ära. Jällegi võib kerge pigment selle toote puhul olla mõnele suurele plussiks just tagasihoidlikuma meigi tegemisel.
Aitab lobast, läheme nüüd asja juurde! :)

Luubi alla tulevad lausa 2 ripsmetušši ning supersoodne, kuid päris hästi töötav Nudes palett. Nudes palettide populaarsus on järjest kasvamas ning mul on hea meel, et Essence on samuti seda teed läinud. Lisaks Nudes paletile on neil veel ka teisi 8-värvilisi komplekte, tasub uudistada ;)

1) Essence I like long lashes! ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Pikad ripsmed! see ripsmetušš pakub seda, mida iga tüdruk ihaldab: pikki, tihedaid ripsmeid ilma et nad kokku kleepuksid. I like long lashes! Volüümiandev ja pikendav ripsmetušš sisaldab pikendavaid kunstkiude, mis katavad ripsmed, et jätta neist pikem mulje. väike vau-efektiga elastomer-hari tagab täiusliku katvuse hingematvaks välimuseks - sobib kasutamiseks ka sinu alumistel ripsmetel.

Selle tuši harjased on teistest laadsetest ripsmetoodetest küll täielikult erinevad, kuid minu kokkupuude selliste harjastega pole teps mitte esmakordne. Sarnase imepeenikese kummist harjaga olen varasemalt kokku puutunud ka Oriflame The One sarjas ning kellel ehk miskit ähmaselt meenub, siis tuleb teil meelde see, kui positiivse üllatuse mulle taolised harjased valmistasid.
Harjased on seatud kummist otsikule ning tegelikult on neid lausa väär harjasteks kutsuda, sest need on imepisikesed kummist kühmukesed, mille abil pääseb perfektselt ripsmepiirile ning hea juurdepääs ripsmepiirile aitab ripsmeid juurtest tõsta ning pikendav efekt on saavutatud vaid mõne tõmbega. Lisaks veel suurepärane võime eraldada ripsmeid üksteisest.
Nii uskumatu, kui see ka ei tundu suudavad harjased ilusti ripsmed läbi "kammida" ning neid piisavalt värviga katta. Värvi ei satu kohe kindlasti liiga palju ning, kui tundub, et ei saanud küllalt, siis paar uut tõmmet parandab tulemust. Peenikese harja võlu on lisaks ka see, et see määrib väga vähe silmalaugusid kusjuures eriti mugav on toimetada alumiste ripsmetega. Supermugav kasutus!
Küll aga mõistsin, et liiga palju head ei saa olla ka reaalne. Kahjuks paneb mind tihtilugu muretsema see, kuidas umbes 4 tunni möödudes on märgata kergeid pandasilmasid. Minule aga selline tulemus meelehead ei valmista, kui vaid hetkeks ripsmed pikendatud ja kaunid on, kuid tundide pärast tušš silmade alla on "langenud".. :(

Essence I like long lashes! ripsmetušš on saadaval Selverites hinnaga 2,79 eur
Hindeks 5/10


2) Essence Nudes meigipalett
Mis tootega on tegu?
All about… need on uued garanteeritud vau-efektiga lauvärvipaletid. iga palett koosneb kaheksast trendikast, täiuslikult sobivast toonist – heledatest hajusate keskmiste ja nüansirohkete tumedateni. Värvid on pehme ja kauapüsiva tekstuuriga ning efektid ulatuvad matist sädeleva ja metalseni, pakkudes lõpmatul hulgal erinevaid meigivõimalusi.

Nude paletid on populaarsust kogumas ning mul on hea meel, et Essence tuli välja lasusa super-taskukohase meigipaletiga. Valikus on lausa 8 tooni, neist 5 on matid ning 3 läikega
Suuresti paneb mind imestama see, et kui algul kahtlesin pigmendi tugevuses, siis peale esimesi katsetusi sain koheselt aru, et tegelikkuses on värvid üsnagi pigmendirikkad, isegi kõige heledamad toonid. Pigementi saab muidugi tugevadada veelgi primeri abil, mida olen alati lauvärvide alla kandnud.
Värvid on väga sametise koostisega ning minu Ecotoolsi pintslitega on senine koostöö olnud väga sujuv. Värvide hajutamisel ning peale kandmisel probleeme ei teki. Pehme koostise tõttu värvid meeletult ei pudene ega lendu ning laiali pudiseb tõepoolest vaid minimaalne osa. Enne laule kandmist olen aga üleliigse värvi pintslilt maha koputanud, et tagada ühtlane värvikogus.
Lauvärvide püsivus ekstreemsustesse ei ulatu, 2-3 tundi on värvid intensiivsed ning seejärel hakkavad tuhmuma. Jällegi minu jaoks on see okei, sest koolipäevadeks väga tugevat meiki ei vajagi, seega soovitan seda pigem võtta igapäevaseks lauvärvipalettiks. Peomeigina see jällegi just kõige pädevam kaaslane pole.. :/
Siin aga üks minu haledavõitu katsetus...:
Mina soovitaksin seda paletti aga teistele just seetõttu, et selle hind on peaaegu et 2 või 3 korda odavam, kui teistel Nudes komplektidel ning katsetamiseks sobib see väga väga hästi :)

Essence Nudes meigipalett on saadaval Selverites hinnaga 4,49 eur.
Hindeks 7/10




3) Essence Get Big Lashes! koolutav ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Kelmikad kurvid! Suur, kaarjas kiudhari tagab maksimaalse volüümi ja mõnusa koolutuse ripsmeid samas tihendades. Sügav must jätab pilgu intensiivseks... oftalmoloogiliselt testitud.

Oleme taas tagasi ripsmetušilainel ning räägin tušist, mis lubab ripsmeid ka koolutada. Lisaks saan teisele etteruttavalt öelda, et kui I like long lashes tušš võttis oma südameasjaks ripsmete pikendamise, siis selle tuši puhul lisandub lisaks veel ka tihendav omadus.
Selle tuši harjased on juba kaarja kujuga, mis annavad vihjeid koolutavate omaduste kohta. Risti-põiki ja ülitihedalt paigutatud harjased aitavad tagada tihendavat efekti.
Tuši harjased on paigutatud tihedalt nagu ka juba eelpool mainisin, see omadus aitab lisaks veel ka paremini saavutada ühtlast tulemust ning tagada seda, et tušši ei satuks ripsmetele liiga palju. Kuigi toote kasutamise esimestel nädalatel juhtus küll seda, et ripsmed läksid kergelt kergelt tükki, kuid minul on see üsna sage juhtum, kui kasutuses on selliste harjastega tušid. Nädalate möödudes tulemus aina paraneb.
Sellise suure suure harjaga on muidugi raskem toimetada, aga tulemus on tõesti seda väärt. Alumiste ripsmete värvimine on muidugi kõige tülikam, kuid Essence tuššide puhul sai mulle selgeks, et tulemus püsib parem, kui alumisi ripsmeid mitte värvida
Ka see tušš tahab veidike pudeneda ning päeva lõpuks ära väsida. Õnneks mitte aga nii nagu teeb seda I like long lashes tušš. Selle toote püsivus ulatub 5-6 tunnini, mille möödudes kaotavad ripsmed oma volüümi ning tušš hakkab määrima silmaaluseid kergelt hallikamaks

Essence Get Big Lashes! koolutav ripsmetušš on saadaval Selverites hinnaga 2,59 eur.
Hindeks 6/10


Sel korral tooted minu südant rinnust välja peksalema ei ajanud, kuid siiski pole ükski toode selline, milles poleks midagi head. Lihtsalt pisikesed ebamugavust tekitavad omadused... :)
Homseni!
Eliise

You Might Also Like

0 comments