Tootearvustus: Essence võtab küüned kontrolli alla

november 10, 2015

Minu küüneprobleemid käivad tõusude ja mõõnadega, vahel on küüned väga tugevad, teisel perioodil jällegi rabedad, pehmed ning superaeglase kasvuga. Üldiselt ma oma küüsi jällegi väga palju ka ei poputa, sest mida rohkem keemiat neile peale kannan, seda hullemaks tavaliselt olukord läheb. Hoolituskuure teen aga kord kuu/kahe jooksul ning selle kuu päästemeeskonda kuuluvad Essence küünehooldustooted.


1) Essence argaaniaõliga küüneõli 
Mis tootega on tegu?
Täiuslikult hoolitsetud küüned. Taastavat küüneõli on rikastatud mandliõli ning väärtusliku argaaniaõliga, et pakkuda intensiivset ja toitvat hoolitsust sinu küüneümbrustele, samuti soodustab õli loomulikku küünekasvu. Tänu pehmele aplikaatorile on õli super-lihtne küüntele kanda.

Küüneõli esimene positiivne omadus, mis vääriks kindlasti erilist väljatoomist on väga meeldiv ja magus mandlilõhn, mis jääb hiljem ka küüntele püsima - hüvasti ebameeldiv keemiahais.
Küüneõli on küll suhteliselt tavalises küünelakipakendis, kuid erinevalt tavalisest küünelakist on selle pintsli asemel ülipehme aplikaator. Selline, mida oled ilmselt harjunud kohtama huuleläigetel, kuid seekord saab sellega hoopiski küüneümbrust silitada ja veel väga väga mugavalt!
Mina olen küüneõli aplikaatoriga kandnud küünenahkadele ning seejärel seda ka sõrmedega sisse mudinud ning veidike ka küüneplaadile õli sõrmeotstega viinud. Naha sisse tõmbub õli muidugi palju palju kiiremini, küüneplaadilt imendub seda minimaalselt ning enamasti olen mõne aja möödudes üleliigse koguse vatitupsukesega eemaldanud, tundub et see jääb aga toote puhul ainsaks nurinaks... :)
Õli on küünenahkade jaoks küll tõeline maiuspala, sest küüneümbrus muutub pehmeks, toidetuks ning niisutatuks. Minul pani õli aga kiiremini kasvama küünenahad, mida nüüd natukene tihedamini eemaldada tuleb. Küünte kasvu pole oluliselt märganud, kuid kuna õli aitab küüneplaati tugevdada, siis ei murdu küüned nii kergesti ja tulemuseks on siiski pikemad küüned. Mina olen õli kasutanud nädalas 2-3 korda, mis on minu arvates täiesti piisav. Mmmm... ka praegu tunnen oma küüntel toote ülimõnusat lõhna!! Jagaksin seda teiega ekraani vahendusel, kui see oleks vaid võimalik!!! :)

Essence argaaniaõliga küüneõli on saadaval Essence lettides (nt Selverites, Tartus ka Rosalind kaupluses) hinnavahemikus 2- 2,5 eur.
hindeks 7/10


2) Essence Triple Care 3in1 küünelakk
Mis tootega on tegu?
Kolmekordne andekus: tekstuur hellitab, tugevdab ja kaitseb sinu küüsi igapäevase stressi eest. Spetsiaalne valem sisaldab E-vitamiin ja glütseriini, et tagada kaunid, hoolitsetud küüned.

Ka see toode on minu selle kuu küüneteraapia põhisüüdlane, kelle abil hoian küüned lakiga kaetuna siis, kui värvilist lakki peal pole. Muidugi mitte iga päev. Lakki olen kasutanud sellise süsteemiga: 3 päeva lakiga, 2 päeva ilma, 3 lakiga jne jne.
Kas te aga nägite seda - 3 päeva.. järjest.. lakki.. minu küüntel!!! Jah, see võib isegi võimalik olla. Tänu taevale ei kooru see küünetugevdaja minu küüntelt maha ning eemaldub vaid küünelakieemaldaja abil.
Kui aga küüneõli rõõmustas mind ülimalt meeldiva lõhnaga, siis tuleb välja, et üks tasakaalustab teist. Tugevdaval lakil on aga meeletult vänge küünelakihais, peale kasutamist on akende avamine kohustuslikult vabatahtlik! :D
Pintsel pole miskit erilist, kuid samas mitte ka häirivalt suur ega väike - täpselt paraja suurusega
Rõhutan tugevalt aga seda, et laki kuivamisaeg jääb õhukese kihi puhul kõvasti alla minuti. Mina olengi tavaliselt ühe kihiga hakkama saanud. Äärmisel vajadusel olen veel ühe lakikihi kandnud (kui küüned on nii pehmed, et võrduvalt paksuselt tavalise paberiga). 
Minul aitab lakk kontrolli all hoida küünte rabedaks muutumist, sest minu küüntel on sügisesel/talvisel perioodil kole komme kihituda ning selle vastu koos selle lakiga võitlema hakanud olengi ning tänaseni võidukalt! :)
Lakk aitab küüsi kaitsta murdumise eest ning aitab hoida neid tugevamana. Lisaks annab küüntele kerge läike, mis omakorda jätab küüntest hoolitsetud mulje :)
PSPSPS!! Kes soovib, saab küünelakki kasutada nii alus- kui pealislakina. Kõikide lakkide puhul pead ei anna, kuid L'Oreali, Avoni ja Colorama lakkide puhul teineteist üles sulatama ei hakanud.

Essence Triple Care 3in1 küünelakk on saadaval Essence lettides (nt Selverites, Tartus ka Rosalind kaupluses) hinnavahemikus 2,5-3 eur.
hindeks 8/10


Sel korral pääsesid Essence tooted küll kiirelt minu südamesse, kuid arvustamisele tuleb veel just neid samu imeodavaid tooteid, tasub silmad-kõrvad lahti hoida! :)

Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments