Tootearvustus: marjane peolõhn Avonilt

detsember 22, 2015

Mu uskumatult tormakas ja tihe päev on läbi ning nüüd võin veidikene kergemalt hingata ning tunda rõõmu vabadusest ja puhkusest! Oeh, kuidas seda oodanud olen! :)
Suur oli minu üllatus, kui minuni saabus pakike Avonilt, mis sisaldas nende täiesti uut lõhna, mille loomisel on oma käe külge pannud imekauni välimuse ning häälega lauljatar Fergie. Kuna ma olin väiksena suur Black Eyed Peasi fänn, siis Fergie ongi ju sellest samast bändist tuule tiibadesse saanud, seega minu poolt oli uue Outspoken Party lõhna proovimine veel omamoodi eriline.

Avon Outspoken party by Fergie parfüümvesi 30ml

Lõhna koostisesse kuuluvad: pojeng, mangooliaõied, mandariin ja vaarikas, mis kokku annavad joovastava lille ning ahvatleva puuviljalõhna.

Minu arvates ei saa olla midagi täpsemat kui prafüümvee nimi - see on tõeline peolõhn ehk siis vägagi suvine ning mõnusalt marjane ja magus. Minu arvates on lõhnast kõige paremini eristatav vaarika ning pojengi kooslus, mis võib esialgu tunduda midagi liiga läilat ja magusat, kuid nahaga kokkupuutel on lõhn täiesti teistsugune võrreldes sellega, milline on ta pudelis.
Nahal muutub lõhn mahedamaks ning domineerima hakkab magus, kuid kergelt "hapukas" vaarikalõhn. Mulle meeldib see väga väga väga (hiihihi üks huvitav fakt - minu elu esimene lõhnaõli oli Barbie oma ning samuti vaarikalõhnaline, seega on mu lõhnaeelistused kümne aastaga suhteliselt samaks jäänud! :D).
Nagu ma juba mainisin, siis muutub lõhn nahal õrnemaks, kui esialgu pudelist või korgilt tunduda võib. Tegemist on küll tugevalt magusa lõhnaga, kuid samas nina jaoks on see üpriski kergesti vastuvõetav, sest õhuga segunedes annab see mahedamat varjundit. Parfüümveele omaselt pole tugevus just selline, mis peaks vastu terve päeva, kuid umbes 6 tundi on lõhna nahal ilusti tunda. Kõige intensiivsemad on esimesed paar tundi, kuid seejärel hakkab parfüümvesi ihult haihtuma, kuigi sallidele, juustele ja riietele jääb see küll üpriski tugevalt püsima :)
Fergie on saanud hakkama millegagi, mis on täpselt minu tassike teed, sest selliste marjaste ja suviste lõhnadega olen vägagi sina-peal, perfektsuse saavutaks lõhn aga siis, kui püsivus oleks tibakene parem :)

Avon Outspoken party by Fergie parfüümvesi on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 22.00 eur.
Hindeks 9/10

Olge armsad ja tublid! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments