Outfit: 16.01

jaanuar 16, 2016

Tänases postituses annan teile kõigile siira ning sõbraliku soovituse - minge ja nautige lund! Kelgutage, uisutage, suusatage, tehke lumeingleid, pidage lumepudisõda, tehke pilte, jalutage oma koeraga, veetke aega oma pere või kallima seltsis! Lihtsalt nautige, nautige, nautige! 
Tänased talvepildid peaksid olema tõestuseks minu armastusest praeguste temperatuuride ning suure ja paksu lume vastu! :) 
V-õ-r-r-a-t-u!

Jope - http://www.shein.com/ - 44.96 eur
Sall - http://www.shein.com/ - 13.57 eur
Kindad - N-Trend - 9.99 eur
Püksid  - Terranova - 7.99 eur
Saapad - http://www.lovelywholesale.com/ - 11.87 eur


Lumine pai teile!
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Ma üldiselt roosat ei kanna, kuid see jope näeb küll nii armas välja! :) Ma pole eriti julgenud Sheinside-ist riideid tellida, aga nagu ma näen, siis paistavad küll väga korralikud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suured suured tänud! :) Selle jopega on alati nii "vahva" hallist massist erineda... Eriti tore on siis, kui inimesed on bussis üleni mustas, hallis, pruunis või tumesisinises ning mina astun sinna rõõmsalt oma roosa jopega sisse.. :D
      Sealt tellimisel on 3 olulist punkti: jälgida, mis materjalist toode on, missuguse sisuga on toote juurde lisatud kommentaarid ja/või pildid (need annavad väga väga palju informatsiooni, sest kui tootel on nt mõni kole detail, siis sageli inimesed on seda lähedalt pildistanud ning tagasisidet jätnud), viimane oluline punkt on jälgida mõõtusid, sest nende abil saab suurustes väga kenasti orienteeruda :)

      Kustuta
    2. Aitäh soovituste eest! Võib-olla varsti proovin siis järele :)

      Ma olen neid jopesid isegi varem vaadanud, aga ma olin millegipärast veendunud, et need pole päriselus nii ilusad. :D

      Kustuta
  2. Väga ilusad pildid :) kusjuures, leidsin Su blogi fb kaudu ja kui seda postitust nägin, olin kohe vaimustuses, sest mul endal taoline postitus blogis üleval :D Mulle see jope täiega meeldib ja tore vaadata, et (vähemalt piltide järgi), on veel teisigi, kes roosat ei pelga :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur aitäh! :) Piilusin ka Sinu blogi ning tõepoolest vahva juhus, kõigest päev varem tehtud pildid, järelikult miski soosis just lumiseid pilte just selle roosamannavahuse jopega! :D Sinu pildid on samuti väga armsad ja vahvad, selle jopega on lihtsalt võimatuuuu nunnu välja näha! :)
      Mina armastan seda jopet väga just seetõttu, et väga tihti kedagi linnapildis nii rõõmsa jopega ei kohtagi, tuleb julgeda erineda! :)

      Kustuta
  3. need saapad selt lume seet tunduvad nii ilusad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tõesti, kuid tegelikkuses olid need nii paksu lume jaoks veidike liiga madalad...ning lumi tahtis saapasäärest sisse pressida :D :D :D

      Kustuta