Outfit: 25.02

veebruar 25, 2016

Ilusat sünnipäeva, kallis kodumaa!
Pisikese hilinemisega näete SheIn'ist tellitud kleiti, mis lausa ideaalselt eilsesse päeva sobinud oleks. Minu jaoks oli eilne aga paraku tavaline trenni- ja tööpäev, mistõttu see imekaunis kleit mulle selga ei juhtunudki. Sellegi poolest tutvustan seda teile täna ning mul on siiralt hea meel, et selle kleidi tellimise kasuks otsustasin. Kleit ise näeb juba nii nukulikult armas välja ning suur oli ka minu üllatus, kui katsusin materjali. Tugev ja kordades kvaliteetsem kui teiste SheIn kleitide materjal. Ainsaks probleemiks on see, et see tahab üpriski kergesti kortsuda, aga triikimine vajab jällegi suuremat pingutust... Kuid kindlasti kindlasti on see minu uus lemmikkleit! :)
 Kleit - SheIn | Kingad - H&M | Kaelaehe - Lindex

Ilusat peagi saabuvat nädalavahetust! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments