Tootearvustus: Artistry niisutavad riidemaskid

märts 01, 2016

Hei armsad! Minu ülimegasuperpõnev ja ekstratöökas nädalavahetus on läbi ning mul on siiralt hea meel, et meie klubi uisuvõistluste juubelaasta nii kenasti möödus! Suurepärane töö! :)
Nüüd aga olen veidike oma patareisid laadinud, selle imelise päikese käes jalutades taastunud ning igati valmis põnevateks postitusteks.
Täna räägin teile taas Amwayst pärinevate Artistry toodetega ning tegelikult justkui jätkaksin oma eelmist postitust, sest taas tuleb juttu Hydra-V sarja tootest.
Räägin teile superniisutavatest riidemaskidest, kuid tuleb tunnistada, et sel korral ei suutnud ma mitte kuidagi moodi pildistamisele läheneda ning pildid tulid äääääärmiselt kehvakesed. Seega, iseenda ning teie silmakeste säästmiseks lisan suurema osa pilte Amway kodulehelt. Loodan, et annate selle pisikese ebaõnnestumise mulle andeks :D

Artistry Hydra-V niisutav mask

Mis tootega on tegu?
Momentaalse niisutava toimega ARTISTRY HYDRA-V Niisutav mask niisutab nahka ning annab nahale värske ja terve välimuse. Uusim niisutava toimega nahahooldustoode on kergestikasutatav ja spetsiaalselt välja töötatud koostisega.
  • Spetsiaalne koostis jätab sinu naha kogu päevaks niisutatuks ja elustatuks.
  • Tulemused ilmnevad viivitamatult ja on kauakestvad (kuni 8 tundi).
  • Võimas niiskust lukustav koostis annab nahale tervema välimuse.
  • Sobib reisile kaasa võtmiseks.
Maskid saabuvad suures karbikeses, mille sees on 5 niisutavat riidest maski. Igaüks veel omakorda kilejas pakendis, seega on maske mugav kaasa võtta mõnele spaaseiklusele või jagada hoopiski sõbrannadega.
Ma pole olnud suurim riidest maskide fänn just seetõttu, et need ei sobi mu näokujuga ning paraku tuli see tuttav olukord ette ka antud maskiga. Maski pealekandmine käib nii, et esmalt tuleb eemaldada see pakendist. Seejärel ettevaatlikult lahti voltida, eemaldada sisemine kate ning peale näole asetamist tuleb eemaldada veel ka pealmine tugevam kate. Kate on tehtud võrkjast ja tugevast materjalist, mille ääred on üpriski teravad, seega olge silmade ümbruses kindlasti ettevaatlikud!
Nagu ma juba mainisin, siis tõepoolest on ka selle maski "suurus" minu jaoks vale. Silmaaugud tundusid liiga pisikesed ning riidest mask ei ulatunud täielikult otsaesist ning ninapiirkonda katma, küll aga ei saa väita seda, et antud piirkonnad hoolituseta jäid, kohe saate teada, kuidas selle probleemi lahendasin ;)
Maski tuleb peal hoida 10 minutit ning õnneks jääb see naha külge kenasti püsima, seega saab selle aja rahulikult ringi toimetada, muretsemata selle pärast, et mask maha libiseb.
Peale kümne minuti möödumist tuleb riidest mask eemaldada ning lasta niisutaval vedelikul veel naha sisse imenduda 20 minuti jooksul. Kuna nahale jääb peale eemaldamist veel tubli kogus maski, siis masseerisin selle piirkondadesse, mille peale riidest mask ei ulatunud.
Maskivedelik imendub naha sisse suhteliselt hästi, algul tekib siiski tahtmine nägu pesta, sest see tundub veidike liiga rammus ning ehk ka pisut kleepuv, kuid tegelikult imendub mask täielikult kahekümne minutiga, seega arvan, et mõistlikum on lasta maskil imenduda, kui seda maha pesta.
Mask on superniisutav turgutuspomm nahale tõepoolest nagu on ka tootekirjelduses kirjas. Nahk on pehme ning tunne on selline nagu oleks teinud puhastavat maski, kuid samas peale kandnud ka niisutavat kreemi - seega 2in1 niisutus- ja puhastuskombo. Mask ei koorma nahka, ei ummista poore ning niisutust on tunda veel mitmeid tunde. Näiteks mina maskitan tavaliselt õhtuti ning hommikul ärgates oli mul täpselt see sama tunne nagu vahetult peale maski tegemist, seega püsib niisutus tavapärastest maskidest ning isegi kreemidest kauem. Lisaks kõigele paraneb ka naha kvaliteet ning nahk näeb värskem ja hoolitsetum välja.
Kindlastii suurepärane abiline neile, kes võitlevad nahakuivusega :)

Artistry Hydra-V niisutav mask on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 35.00 eur.
Hindeks 7/10


Tänaseks ongi kõik! Saadan teile soojad kallistused, sest järjekordne külmaperiood on vist taas pihta hakanud... uhh... :D
Eliise

You Might Also Like

0 comments