Outfit: 2.03

märts 02, 2016

See soe soe päike on minu südamesse pugenud ning ilmselt hakkab kevadisi noote ka siis blogisse rohkem ilmuma. Kiuste lumele on seetõttu ka tänane postitust pildistatud tubastes tingimustes, et ka miskit peale hangede ja lõputu lume taustal oleks (mitte, et ma lume vastu oleksin :D).
Kleit - SheIn | Kaelakee - Mosaic
See SheIn kleit on täpselt minule! Ma armastan kollast ja kirkaid toone lihtsalt nii nii väga ning kui ma sain paki kätte ning mulle nii erksas toonis kleidike vastu vaatas, siis olin rõõmust lakke hüppamas! Lisaks hoiab XS suurus nii kenasti taljesse ning kleidi alumine äär on lihtsalt suurepärane!! Ootan juba neid soojakraade, et saaksin sellega rõõmsalt mööda tänavaid jalutada :)
PS! Täna lendas minu tuppa aknast ka üks talveunest ärganud unine kärbes ning minul tuli selle peale küll naeratus näole - esimene kevadekuulutaja! :)
Oh, kuidas ma armastan tsitaate, siit teile ka miskit positiivset ja inspireerivat:
"Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive results" - Willie Nelson

Eliise

You Might Also Like

2 comments

 1. Vau! Väga kaunis! :) Mulle nii meeldivad Su outfiti postitused ja tundud ise ka nii armas inimene. Kõige ilusat ja päikest :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh aitäh aitäh! Seda kõike on siiras rõõm lugeda, ma olen Sulle väga väga tänulik, tõid ühe suure päikese mu päeva lõppu! :)
   Pai! :)

   Kustuta