Tootearvustus: Avoni värvidemaailm silmadel ja huultel

märts 03, 2016

Tere taas!
Nagu lubatud, siis see nädal tuleb postitusterohke ning täna räägin teile toodetest, millega ehk olete juba varasemalt tuttavad. Alles hiljuti võitsid mu südame Avoni matid huulepulgad ning juba täna saan teile järjekordset tooni tutvustada.
Ka Avoni lauvärvikvartetid on mu suured lemmikud ning aastakese jooksul on juba kolmas komplekt minu meigikotti seiklenud. Ülejäänud 2 teenivad mind rõõmsalt pea iga päev.
Kuna mõlemast tootest olen juba väga põhjalikult varasemalt rääkinud, siis napsan tootekirjeldused pisikeste täiendustega vanadest postitustest ning lisan juurde uute toonide kirjeldused.


1) Avon True Color Matte huulepulk - toon Adoring Love
Sel korral saadeti proovimiseks pisike testervariant, mis on niiii tillu ja armas ning lausa suurepärane reisile kaasa võtmiseks või kotti pistmiseks. Nii nii nunnu!
Matid huulepulgad on küll imekaunid ning nö "uus trend", kuid sageli on lisaks ilusale tulemuseks "kingituseks" ka tavapärasest kuivemad huuled, sest matistavate omadustega huulepulgad endas väga palju niisutavaid osakesi ei sisalda. Vastasel juhul omaksid huuled niisutavatest õlidest tingutuna ka läiget, mis mattide huulepulkadega kokku ei käi. See huulepulk ei niisuta küll huuli, kuid siiski libiseb väga mõnusalt mööda huulepinda. Lisaks heale libisevusele ei jää huuled pärast kasutamist kuivaks vaid on pigem täpselt sellised nagu olid nad enne huulepulga kasutamist.
Huulepulgad on täielikult matid ning need kes tõepoolest läikest puudust tunnevad saavad matile tootele peale kanda ka huuleläiget, sest huulepulgad sobivad koostise poolest hästi kokku ka erinevate huuleläigetega.
Kuna matid huulepulgad tungivad huulte sisse üsnagi intensiivselt, siis püsivad need erinevalt tavalistest huulepulkadest ka kauem huultel. Minu maksimumiks on 3-5h ergast värvi, mille järel tuleks huuli uuesti värskendada, kuid minu arvates on see lausa imetlusväärne tulemus. Tootesarja puhul kehtib ka see reegel, et mida intensiivsem värv, seda parem püsivus.
Toon Adoring Love on midagi mahlast neile, kes ei suuda valida punase ja roosa huulepulga vahel. See toon on kuldseks keskteeks punasele ja fuksiaroosale, roosa on väga erk ning punane lisab jällegi soojust ja naiselikkust. 

Kuna tegemist on väga intensiivse tooniga, siis on selle püsivus väga väga hea. Mina olen Adoring Love'i kandnud peale kahe kihina, nii on tagatud pikk püsivus ja tugev toon :)
Loe ka teiste toonide arvustusi: 


Avon True Colour Perfectly matte huulepulgad on saadaval 15 erineva värvitoonina Avoni kataloogides. 4. kataloogis soodushind 5,29 eur (tavahind 8,20 eur). 
Hindeks toonile 10/10


2) Avon True Colour lauvärvikvartett - toon Jeans
Jah, nagu juba mainitud, see on minu kolmas lauvärvikvartett ning ma olen siiani, silmad pärani ja suu lahti, sest selle töökindlusele saab a l a t i loota.
Lauvärvikvartettides on olemas 4 erinevat tooni, millega endale tagasihoidlik igapäevameik või hoopiski intensiivne õhtumeik teha. Eriti lihtsaks muudab kasutamise see, et toonid on nummerdatud ning karbikese taga õpetus, mille abil omale tavapärasest keerukam meik teha. 
Kahe eelmise komplektiga on värvid sellise nummerdatuse põhjal sobinud väga hästi, kuid selle komplekti puhul värvi nr 1 kulmude alla kanda ei soovita, see on selleks liiga rohekas, kuid silma sisenurka jällegi suurepärane. 
Kõikides palettides on värvid oma "särakoostise" poolest erinevad. Minu eelnevates palettides on ette tulnud ka matte tegelasi, kuid selles sinakas "teksapüksikomplektis" on kõik sädelevad sinaka kumaga toonid. 
nr 1 - sädelev rohekassinine
nr 2 - sädelev (pärlmutter) helesinine 
nr 3 - sädelev hallikassinine
nr 4 - sädelev (pärlmutter) tumesinine 
Lauvärvikvartettide puhul meeldib mulle lauvärvide pehme ja kergelt sametine/kreemikas koostis, mistõttu värvid ei lendu ning ei pudene. Samuti on neid kerge pintsli peale võtta ning silmalaule kanda. 
Värvide pigmendi tugevusega saab väga hästi mängida, ühe pintslitõmbega on värv õhkõrn kuid juba kahe või enama tõmbega tugev ning kontrastne. Otseloomulikult saab toonidele tugevust veelgi lisada primeri kasutamisega. 
Selle kvarteti toonide püsivus on samuti väga hea ning kaunina püsivad need esialgu kohe kindlasti 4h. Mõnikord on need ka kauem erksana püsinud, kuid kõik oleneb sellest, kui tugevalt on värvid peale kantud jpm.
Komplekti boonuseks on veel mõnus ja suur peegel ning pehme kahe otsaga aplikaator. Mina olen peale kandmiseks kasutanud küll pintsleid, aga teinekord, kui pintslid käepärast pole, siis on just need pisikesed švammitupsukesed tööindlad abimehed.
Loe ka teiste toonide arvustusi: 

Avon True Colour lauvärvikvartetid on saadaval kahekümne erineva komplektina Avoni kataloogides. 4. kataloogis on soodushinnaks 6,29 eur (tavahind 8.50 eur).
Hindeks 8/10


Värvikirevad õhtusuudlused teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments