Outfit: 2.05

mai 02, 2016

Hei hei!
Ilusat päikesepaistelise ning sooja esmaspäeva lõppu teile! Tänane võrratu ilm soosis võrratuid outfitipilte ning mul on hea meel neid teiega jagada :)
Pluus - Lovelywhosale | Top - SheIn | Püksid - Reserved | Papud - CCC
Tänase outfitipostituse tõmbenumber on ilmselgelt minu uus ruuduline pluusike Lovelywhosalest. Kui ma tellimuse esitasin, siis olin kindel, et minuni saabub üsna lirust materjalist pluus, kuid vau! See pluus on tehtud tugevast ja kvaliteetsest materjalist (pluusil oli lausa hinnasilt küljes väärtusega ligikaudu 50$ hihihihi :D). Nali naljaks, kuid pluus on tõesti niivõrd kvaliteetne, et kui keegi isegi ütleks mulle, et sellise summa selle pluusi eest välja käis, siis ma isegi usuks teda... :D
Alumine pluusike on pärit SheIn'ist ning on tellitud suuruses one size. Omalt poolt arvan, et pluusikandjaks saab olla maksimaalselt M suuruse kandja ning perfektne on see ilmselt neile, kes kannavad S'i. Pluusi tagaosas on efektne lukk, mis on paraku aga üks suur juuksemagnet... :D
Noh ja oma uute papude kohta, mis on taas pärit CCC kingapoest, ei hakka pikemaid sõnu välja nuputamagi - need on mu lemmikjalatsid ning kui need mingil põhjusel peaksid mu suurtele kõndimistele alla andma, siis õige pea ostan ka uued, täpselt samad. Hind oli neil imesoodne ning oh seda mugavust!!! :)

 Tsauki-tsauki, pistan teile kõigile ühe sooja päikesekiire põue! :)

You Might Also Like

0 comments