Tootearvustus: L'Oreali seiklused kirevas kevades

mai 12, 2016

Tuulised, kuid siiski päikesepaistelised tervitused teile!

Olete nüüd päris pikaks ajaks üksi jäänud, kuid selleks, et mitte selles kevadsabinas läbi põleda, olen võtnud enda jaoks veidike aega, et kõike seda kaunist nautida! 
Täna toon teieni ühe värvikirevalt kevadise arvustuse, sest sihikule võtame L'Oreali uhiuued küünelakid ning Black n' Sculpt superlaineri. 
1) L'Oreal Color Richie Vernis küünelakid - toonid Violet Vendome (332) ja Cafe de Nuit (116)
L'Oreali küünelakkidega on minu senised kokkupuuted olnud üsnagi positiivsed ning suhteliselt samas suunas ka jätkame. Tegemist on küünelakkidega, mille tootedisain on juba niivõrd luksuslik, et see lausa kutsub ostma. 
Minuni jõudnud värvitoonidest saate täpsemalt lugeda paari reakese pärast, kuid esmalt vaaatame küünelakkide üldiseid omadusi.
Mulle meeldib see, et lakkidel on väga optimaalne kuivamisaeg, mis jääb esimesel kihil umbes 2-3 minuti kanti ning teine kiht kuivab umbes 5-7 minutit. Samas tuleb tõdeda, et mõlema värvitooni puhul tasuks läbikumamise vältimiseks kanda peale 2 kihti lakki.
Laki koostis on pigem vedelam, kuid lakkide pintsel on see-eest mõnusalt lapik ning otsast kergelt kaardus ning seetõttu on vedela lakiga toimetamine lihtne ja puhas :)
Püsivus jäi minul ilma pealislakita umbes 24 tunni hulka, mis on suhteliselt normaalne tulemus :)

Toon Cafe de Nuit (116)
Mulle meeldib selle tooni puhtus, neutraalsus ja pastelne kevadhõng. Hele on kevadesse absoluutselt perfektne valik ning samas ka vägagi loomulik. Hele-hele beež annab küüntele kauni nude-väljanägemise.


Toon Violet Vendome (332)
Tõeline särts ja sära kevadesse, kuid minu jaoks seostuks see hoopiski perfektse sügislakina. Miskipärast õhkab lillast toonist mulle sügist ning seetõttu oli kevadel selle tooni kandmine minu jaoks liiga tume, kuid samas tundsin, et selle tooni näol ületasin iseennast - ma poleks eales osanud aimatagi, et lilla toon mulle nii hästi sobib! Lisaks veel said küüned palju tähelepanu ning kiitust! :)
L'Oreal Color Richie Vernis küünelakid peaksid õige pea poelettidele saabuma!
Hindeks 8/10

2) L'Oreal Black n' Sculpt Super Liner
L'Oreali lainerid on need, mida ma ikka ja jälle ostan, siis, kui minu lainerivarud otsa saavad ning L'Oreali laineries saab alati kindel olla, eriti Super Liner sarja omades. 
Mul on rõõm näha, et taas on tuldud välja millegi uuega ning saadaval on täpikujulise otsakesega lainer vau-vau-vau!
Algul ei osanud ma lainerit spetsiaalse otsakese tõttu  kasutadagi, tõmbasin vaid tavalisi lainerijooni, mis mul üldsegi mitte ei õnnestunud, sest see lainer pole teps mitte mõeldud tavaliste sirgete joonte tõmbamiseks (pigem ärge seda katsetagegi, tulemus jääb paks ning ebaühtlane).
Punktjas ots võimaldab teha erinevaid fantaasiameike, millega ma juba veidikene katsetanud oled, kuid oma katsetused jätan hetkel iseenda ning peegli saladuseks, sest millegi muljetavaldavaga ma veel hakkama pole saanud, kuid minu inspiratsioon pärineb sellest Pinteresti postitusest:
Jah, selle pisikese täpitamise tehnikaga saab oma silmadele hoopiski teistsugusemat sära lisada!
Lainer ise on koostiselt täpselt selline nagu ka kõik teised Super Liner'id - geeljas, tumeda tumeda tooniga ning suhteliselt kiiresti kuivav. Püsivus on samuti tubli ning ulatub 8 tunni sekka.

L'Oreal Black n' Sculpt Super Liner on saadaval mitmetes erinevates ilupoodides ning veebis, näiteks http://www.mylook.ee/ hinnaga ligikaudu 10 eurot.
Hindeks 8/10


Pai!
Eliise

You Might Also Like

0 comments