Minu lugejate Avoni toodete TOP10 + Avoni suveloosi võitja!

juuni 21, 2016

Hei! Mul on hea meel, kuid samas ka pisike kurbus lugeda lõppenuks Avoni suveloos. Tõeliselt vahva oli tutvuda teie lemmiktoodetega ning tunda ka suurt äratundmisrõõmu, sest tuleb tunnistada, et suures osas kattusid minu lemmiktooted teie lemmikutega!

Mina leidsin aga enda jaoks mitmeid tooteid, millele sooviksin tulevikus pilgu peale visata, kuid nagu lubatud sai tegin ma ka pingerea teie lemmiktoodetest. Sättisin ritta 10 toodet või tootekategooriat (paljud polnud täpsustanud näiteks millise tootesarja konkreetset meigitoodet on silmas peetud).
Siin nemad on, lisaks veel ka minu mõningad kommentaarid:
10. Supreme Oils palsam 
Kahjuks minul antud tootega kogemused puuduvad, kuid Strenghten&Protect sarja juuksehooldustooted on need, mis juba mitme tuubi näol minu vannitoariiulil olnud on. Suur šampoonipakend ning toitev palsam, lisaks veel ka niisutav juuksekreem - jah Avoni juuksehooldustooted on kiitmist väärt! :)
Hetkel on palsam kataloogis saadaval soodushinnaga 2.69 eur!

9. Avon kulmuvaha ja -puudri komplekt
Selle tootega on minul aga kogemus kirjas ning tegemist on tõesti ülimugava ja -praktilise komplektiga. Kaasas on mõnus pintsel, mille abil endale kenad, kuid loomulikud kulmud joonistada, kulmuvaha aitab lõpptulemuse fikseerida. Ainus murekoht võib olla see, et komplekt on saadaval vaid ühes värvitoonis.
Hetkel on kulmuvaha ja -puudri komplekt kataloogis saadaval soodushinnaga 6.29 eur!

8. Avon kehaspreid
Antud pisiuurimuses sai kõige rohkem kiidusõnu mango-granaatõuna kehasprei, mis on tõesti võrratult hea! Mul pole küll ühtegi kehaspreid olnud, kuid kokkupuuteid sellegipoolest küll ja veel! Nimelt on Avoni kehaspreid ühe minu klassiõe koolikotis suhteliselt igapäevane nähtus ning seda veel mitme erineva variandi kujul ja minu arvates on need kõik lihtsalt niivõrd värskendavad ja head! Eriti suurepärased kasutamiseks suvel, kui ei taha oma keha kange parfüümiga koormata.
Hetkel on kehaspreid kataloogis saadaval soodushinnaga 2.99 eur!

7. Lauvärvid
Lauvärvikvartetid on need, mida minu meigikotis leidub mitmeid ja mitmeid ja nende valik kataloogis on oi-oi kui suur! Hetkelgi on minu igapäevases meigis kvartett nimega Berry Love. Samas on minu vaieldamatu kuldne lemmiktoon pärit aga duost, mida paraku enam saadaval polegi. Püsivuse poolest on lauvärvid suurt kiitust väärt ning teevad silmad ette nendele "nõrgukestele", kes tugeva pigmendi ja hea püsivuse jaoks primerit appi vajavad. nende lauvärvide puhul pole vahet - need püsivad niikuinii! :)
Hetkel on lauvärvikvartetid kataloogis saadaval soodushinnaga 6.49 eur soolotoonid soodushinnaga 3.99. Duode tellimiseks tuleb pöörduda aga Avoni müügiesindaja poole, sest kataloogipakkumises neid hetkel pole.

6. Avon Luck For Her parfüümvesi

Tegemist on minu vaieldamatu lemmikuga D&G 3 kõrval. Tegemist on parfüümveega, millel on kadestamisväärne püsivus ning intensiivsus. Kindlasti on lõhn neile, kes armastavad suviseid ja magusaid lõhnu. Minule meenutab see kerget vaniljelõhna, mis on segatud magusate puuviljaõitega. Kasutan ka sama sarja kehakreemi, seega olen totaalselt Luck For Her lummuses!
Tundub, et hetkel on Luck For Her tooted Avoni tootevalikust pisikesele puhkusele läinud, kuid loodetavasti tulevad ka peagi tagasi (khkhm, peavad tulema!!!)

5. Avoni juukseõlid
Vot siinkohal tõestan käed üles ning sõnakestki kaasa ei oska rääkida. Kommentaaridest tuli välja et suur lemmik ja võluseerum on roheline Advance Techniques sarja kuivade juukseotste seerum. Tundub, et tuleb see oma wishlisti panna :)
Hetkel on mitmed juukseseerumid kataloogis saadaval soodushinnaga 4.99 eur.

4. Avon küünelakid
Jah, tuleb tunnistada, et valikuvõimalust on ning kõikide Avoni küünelakkide hulgast peaks igaüks omale sobiva tooni leidma. Minule on kõige suuremat üllatust pakkunud Magic Effects sarja lakid, neist on järgi proovitud suhkruefekti tekitav lakk ning matistav küünelakk. Gel-Effect lakid on samuti erilisemad, kui tavalised küünelakid, sest need jätavad mulje nagu küüned oleksid geellakiga kaetud.
Hetkel on kataloogis saadaval mitmed superpakkumised alates 2.99 eurost! Mitme laki ostmisel soodus :)

3. Luxe Silken jumestuskreem

Jah! Ma olen kahe käe ja kahe jalaga poolt! Minu lemmiktoode Avoni meigiriiulitelt! Tegemist on jumestuskreemiga, millel on hea toonivalik, hea püsivus, hea katvus, hea lõhn(!!) ja suurepärane hajuvus. Üldsegi tuleb Luxe sarjale suur kummardus teha, sest napilt napilt jäi tabelist välja Luxe sarja ripsmetušš.
Hetkel on Luxe Silken jumestuskreem kataloogis saadaval soodushinnaga 10.50 eur (ja see on päriselt ka must have toode meigikotis!! PS! SPF20 kaitseb suvel päiksesepõletuse eest!)

2. Avoni huulepulgad
Jah, samuti nõustun kohaga esikolmikus, sest vau... matid huulepulgad on ületamatud! Avoni huulepulkade juures meeldib mulle see, et pole vahet, mis sarjast huulepulk on, kuid alati on sobivat tooni raske valida, sest valik on nii suur! Pea iga sarja huulepulgal on vähemalt 5-9 erinevat tooni valikus ning katsu sealt see "õige" leida... Minu igapäevases meigkotis on 5 erinevat huulepulka Avonilt ning see selgitab nii mõndagi.. :)
Hetkel on Avon huulepulgad kataloogis saadaval mitmete erinevate sooduspakkumistena, hinnad algavad alates 2.99 eur.

1. Glow pruunistavad puudripärlid

Piinlik, kuid see toode, Avoni lipulaev, on samuti üks nendest, mida ma pole veel jõudnud katsetada. Isegi oma õe meigikotti pole kätt pistnud, et neid proovida, sest tema meigiarsenalis on Glow puudripärlid juba mitu tublit aastat olnud. Tundub, et oleks aeg ka minul selle võlutootega tuttavaks saada, kuid nüüdseks on see siis selge, minu lugejate Avoni ilulemmikute printsess on Avon Glow puudripärlid, hipp-hipp-hurrraa! :)
Hetkel on suvised Glow puudripärlid saadaval hinnaga 10.50 eur ning lausa mitmes erinevas värvivarjundis.

Ma loodan, et teie jaoks oli eelnev põnev lugemine, sest minu jaoks on see ettevõtmine mahukas, aga igati iga väiksematki pingutust väärt ja aitäh teile! Teie aitasite selle tabelikese kokku panna! :)
Nüüd aga see, mida olete juba kaua kaua oodanud - Avoni suveloosi võitja ja uute ja uhkete meigitoodete omanik:
Jippiii Keiti, palju õnne! Kirjutan Sulle peagi! :)

Ja tõesti tõesti - aitäh teile kõigile osalemast, igaüks suutis anda panuse tänase postituse valmimiseks! 
Haha fun fact: ma pole ammu nii paljusid Facebooki profiile stalkinud selleks, et võitjat välja selgitada, hihihih olen loosimiste koha pealt siiski veel üsna usin ja range ning vaatan kenasti üle, et võitjal oleksid kõik vajalikud linnukesed kirjas :)

Ilusat õhtut unetutele ning imelist päeva algust neile, kes postitust alles hommikul loevad! 
Eliise

You Might Also Like

0 comments