Tootearvustus: L'Orealiga koos kontuurima!

juuni 28, 2016

Tuleb tõdeda, et suvi on mind NIIIIII suureks elunautlejaks teinud, et tunneksin tohutut kripeldust hinges, kui kuumade ilmadega arvuti taga blogipostitusi toksides istuma peaksin. Seega - vabandused neile, kes aktiivselt igapäevaselt blogis piilumas on käinud (ja teid on statistika põhjal meeletult!) :)
Tänased tooted on need, mida ma olen juba mitmeid kuid läbi ja lõhki testinud, seega on ees ootamas pikka ja põhjalik postitus - ilmselt jagunete nüüd kaheks, nendeks kes ohkavad ning nendeks, kes rõõmust lakke hüppavad :)

Kontuurimine on sõna, mis hakkab ilmselt tihedamini postitustest läbi käima, sest minuni on jõudnud koguni 3 erinevat kontuurimiskomplekti, esimene neist on teie ees koos lõhnava ripsmetuššiga, viimane kõlab küll kummaliselt, aga tegelikult on see väga huvitav nišš L'Oreali uue roheka kuuega tuši juures.

1) L'Oreal Infallible Sculpt näo kontuurimise palett
Mis tootega on tegu?
Täiuslikud kontuurjooned, mis püsivad kuni 24h. Võid igast küljest selfie'sid teha!
Infallible Sculpt palett sisaldab kahte tooni, milles kreem on segatud puudriga. See on vaat et kohustuslik jumestusvahend, mille abil kontrollid täielikult valgust ja varje, et tuua esile oma parimad näojooned ning varjata iluvigu.
1. Heledam toon (highlighter) toob esile näo kõrgeimad osad.
2. Tumedam toon loob illusiooni varjudest, aidates kujundada nägu selliseks, nagu sa soovid. Komplekt sisaldab kahte tooni, peeglit ja kasutamisõpetust.

Kontuurimine on miski, mis on mulle suure raketiteadusena juba pikka aega tundnud. Antud palett pani mind aga veenduma selles, et kontuurimise abil saab iseendaga kõige paremini tuttavaks ehk teisisõnu olen antud paleti abil õppinud seda, kuidas on võimalik kahe tooni abil oma näole hoopis teistsugune kuju anda. Esimesed paar nädalat õppisin iga päevaga oma näos juurde miskit uut - uusi nippe, uusi töövõtteid, uusi hajutamisviise, uusi "nurki".
Minule saabus Light/Medium komplekt, mis on ideaalne neile, kel on heledam nahatoon. Suvel võib see päevitunud jumega pisut lahjaks jääda. Mina olen põseluul lisaks kontuurivale toonile appi võtnud ka päikesepuudri - ohhh millise kauni põsejoone see annab... võrratu!
Kui rääkida komplektist lähemalt, siis on selles 2 tooni - heledam toon erinevate piirkondade esiletõstmiseks ning tumedam toon erinevate piirkondade "kaotamiseks"/nurgelisemaks muutmiseks.
Komplekti kaane sees on ka peeglike ning kaasas "lollikindel" õpetus, mille abil mina kontuurimise "selgeks sain". Voldikus on näiteid lausa viie erineva näokuju kontuurimiseks ning lisaks üldised näpunäited ja infokillukesed kontuurimise kohta. Suurepärane komplekt neile, kes alles hakkavad kontuurimisega tutvust tegema!
Tegemist on kreemjate värvidega, mis muutuvad näol ka kergelt puuderjaks, seega on toodet mugav hajutada nii jumestuskreemil kui ka puudril alusmeigis. Hajuvuse suhtes ei oska ma nuriseda, sest sellega peab küll vaeva nägema, kuid samas midagi ekstreemset selle juures ka ei ole. Minu jaoks võrdväärne tumeda lauvärvi hajutamisega - selleks, et saada hea tulema, tuleb võimalikult palju hajutada, hajutada ja hajutada!
Esialgu võiks katsetada õrnemate kihtidega, sest juurde lisada on alati lihtsam, kui hajutada paksu kreemikihti. Mina tupsutan pintslit värvi sisse sageli 2-3 korda, selleks, et kanda sobiv kogus toodet näole.
Ma ei oska muud rohkemat teha kui kiita! Minu arvates saab komplekt oma tööga suurepäraselt hakkama, kuid nagu ma juba vähemalt 3 korda olen maininud, siis on minu jaoks kogu see põnev varjumaailm niivõrd uus, et raske on leida seda, mis võiks toote juures häirima hakata neid, kelle jaoks kontuurimine igapäevane juba aastaid olnud on.
Mina kasutan kontuurimiseks kaht pintslit - üks peenem pintsel värvi pealekandmiseks ning peenemate triipude tõmbamiseks (kuid selle jaoks sobivad hästi ka sõrmekesed!) teine pintsel on paksem ning sobib hästi hajutamiseks. Tavakasutaja jaoks võiks komplektis olla ehk ka väike švammike või pintslike hajutamiseks/toote pealekandmiseks?

L'Oreal Infallible Sculpt näo kontuurimise palett on saadaval kosmeetikapodides hinnavahemikus ~15 eur. 
Hindeks 9/10


2) L'Oreal Volume Million Feline ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Tušš, mis katab ripse ripsme haaval ripsmekaare, andes kõige elegantsema volüümi. Sirutab ripsmed silma välisnurga suunas, luues kassiliku pilgu.
Su ripsmed pole kunagi olnud nii lummavad ja pilk nii kassilik.
1. Legendaarne „miljonikordistav“ hari on nüüd kumer, püüdes kinni iga ripsme. Kumer kuju sobitub silmalauga ideaalselt, andes tükkideta volüümi ja koolutades igat ripset juurest tipuni.
2. Metsik säravmust koostis sisaldab väärtuslikke õlisid (sh argaaniaõli) ja rüütab su ripsmed intensiivse musta tooniga

L'Oreali Million sarja ripsmetušid on minu jaoks need, millega on raske alt minna, sest need toimivad kõik eranditult hästi, kuid minu arvates on nendel ka väga raske vahet teha! Tuši koostiste poolest on need minu jaoks suhteliselt sarnased ning ka harjade suhtes tugevaid erinevusi märgata pole suutnud, kuid ometigi üks täiendustega tušš on taas poelettidele paisatud.
Antud toote kõige silmapaistvam uuendus on tegelikult tunda hoopiski ninale. Nimelt on sellel ripsmetušil tohutult hea magus lõhn, mida ma pole varem ühelgi tušil tundnud. Tõeliselt mõnus aroom, mis minule meenutab kookost ja vaniljet.
Tuši harjased on seatud kaardus aplikaatorile, mille alaosas on pikemad harjased ning kaare sees lühemad. Mina olen tušši peale kandnud nii, et esmalt kammin ripsmeid lühemate harjakestega ja seejärel liigun sujuvalt keerutades edasi pikematele harjakestele.
Tuši ava on "takistatud" pisikeste näsadega, et harjastele liiga palju tuši ei satuks ning see pisike omadus muudab tuši pealekandmise kvaliteedi palju paremaks.
Tušš on omaduste poolest nii pikendav kui ka tihendav. Pikkust annab see ripsmetele väga tublisti juurde ning seejuures eraldab ripsmekarvad teineteisest päris kenasti. Mõnel üksikul korral olen pidanud eraldi ripsmekammi abiks võtma, kuid üldiselt on tušš minuga heas koostöös.
Püsivuse suhtes ei ühtegi nurinat, 100% veekindel see küll pole, kuid vihmasajus jooksma ei lähe ning püsib kuni eemaldamiseni (mis võib küll veidikene tülikam olla ning mõistlikum oleks appi võtta mõni tugevam silmameigieemaldaja). Plussiks saab lugeda ka kindlasti selle, et paari kuu jooksul igapäevaselt kasutades pole see mitte ühelgi korral pudenema hakanud.
Haha lugesin ka L'Oreali kodulehelt huvi pärast tagasisidet ning oeh... võtab ohkama.. :D

L'Oreal Volume Million Feline ripsmetušš on saadaval kosmeetikapodides hinnavahemikus 12-13 eur. 
Hindeks 9/10

Tundub, et kaks suurepärast toodet on taas minu meigikotti oma tee leidnud! Hea töö L'Oreal!

Puhake ja nautige neid suurepäraseid rannailmasid!
Eliise

You Might Also Like

0 comments