Tootearvustus: L'Oreali toonivad huulepalsamid, selle suve hitt!

juuni 16, 2016

Hei! Mul on selline tunne, et ma tahaks teile sõna otseses mõttes KÕIGEST kirjutada. Blogiauhindade võit läks mulle nii südamesse ning andis sellise energialaengu! Andke vaid teada, millest kuulda soovite, ma olen teile lihtsalt tohutult suure tänu võlgu! :)
Täna vaatame üle L'Oreali uhiuued toonivad huulepalsamid, Sexy Balm huulepalsamid lubavad huuli niisutada koguni 12 tundi ning on saadaval kuues erinevas värvitoonis, meie vaatame üle neist aga kaks.
L'Oreal Infallible Sexy Balm huulepalsamid - toonid 101 We wear pink ja 104 Break the rules

Mis tootega on tegu?
Uue põlvkonna toonitud huulepalsam, mis niisutab vastupandamatult sinu huuli 12 tundi.
Kuus ehedat ja peent värvitooni, mis sobituvad iga meeleolu ja sündmusega. Veatu välimus koos niisutatud ja mahlakate huultega. Palsami geeljas ning kergetekstuuriline koostis on rikastatud vitamiinidega, toitev ning muudab sinu huuled meeldivalt pehmeks ja atraktiivseks.
Sexy balm huulepalsamil on ainulaadne kolmnurgakujuline ots, mida saab meeldivalt üle huulte libistada ning palsamit täpselt huultele kanda.

Sexy Balm huulepalsamid on ülimalt kerged kaaslased suveks. Esiteks mõnusa ja pehme koostise tõttu, mis huultele kergeks niisutuseks kuuma päiekse eest on, kuid teisalt on need ka tõeliselt kerge pigmendiga. Toonide juurde jõuame õige pea, kuid esmalt tutvustan teile huulepalsamite üldiseid omadusi.
Palsamid on kolmnurkse tipuga ning keeratavad, seega on palsamitega väga mugav toimetada huulte tippudes ning suunurkades, eriti hea omadus on see tumedamate toonide puhul. Keeratavus aitab huulepalsamit maksimaalselt lõpuni kasutada.
Toodete suureks tõmbenumbriks on kindlasti ka magus (marja?)lõhn, mille maistet on kohati isegi huultel tunda!
Koostis on rammus ning seetõttu on huulepalsam võimeline ka huuli samaaegselt niisutama. Huuled on tõepoolest mõnusalt pehmed, kuid samas ei jää kleepuvaks. Niisutatud huuled näevad välja ka kergelt läikivad ning oh, kui ahvatlevad õrnade suudluste vastu võtmiseks!
Huuled jäävad peale kasutamist ülipehmeks ja niisutatuks, kuid mina pidasin vajalikuks ka palsami uuendamist ning minu jaoks toode 12 tundi toimet ei avaldanud. Toode aitab ära peita kuivanud huuled, kuid samas aitab ennetada ka nende lõhenemist. Kindlasti must have toode kuumadel rannapäevadel, mil kipub huulte eest hoolitsemine unarusse jääma.

Toon 101 We wear pink

Tegemist on tõeliselt õrna tooniga, mida ma sisuliselt nimetaksin värvituks, tegemist on ühtlasi ka kogu sarja heledaima seltsilisega.
Selle toon peaks olema küll hele-hele roosa, kuid punakate huulte pealt see kahjuks roosakana ei paistagi. Küll aga annab see tublisti läiget ja otseloomulikult pehmust, millest enne räägitud sai! :)


Toon 104 Break the rules
Beebiroosast hüppame aga naiseliku tumepunase juurde, mis mõnusa kirsihuulte efekti annab. Kui eelmise tooniga polnud sugugi hullu, kui see veidike üle huuleserva lipsas, siis Break the rules tooniga tuleb palju ettevaatlikum olla ning selle tooni puhul on hüvaks abiliseks ka kolmnurkne terav tipp.
Toon püsib peal umbes tund kuni kaks ning seejärel vajaks värskendust. Mahe punane iseloomustab seda tooni kõige paremini! :)

L'Oreal Infallible Sexy Balm huulepalsamid on saadaval suuremates kosmeetikapoodides hinnavahemikus ~6 eur.
Hindeks 8/10

Tšauki! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments