Outfit: 1.06

juuni 04, 2016

Tänaste piltidega olen ma totaalselt rahul! Esiteks suutsin välja mõelda ühe mõnusa outfiti, mis on inspireeritud Milanost, jah, Milano imekaunid inimesed ning suurepärane stiilitaju andis mulle nii palju motivatsiooni ning inspireeris mind!
Teiseks on Emma lihtsalt võrratu koha pildistamiseks valinud ning väga mõnusad fotod teinud, aitäh armas!
Crop top - ZARA | Kardigan - SheIn | Teksad - Zuiki | Kingad - H&M | Kott - Milano tänavaturg | Vöö - New Yorker

Uus SheIn'i kardigan on mõnus just praegusteks suveõhtuteks - jah, ma tõesti ütlesin suvi, hoolimata sellest, et on veel kevad! Paraku juhtus ka selle esemega nii nagu kõikide villalaadsete toodetega Hiinamaalt - see haises kohutavalt, õnneks lahendab pesemine alati selle probleemi :)
Ja ka mina olen sammukesse mugavusse astunud - lasin omale geelküüned paigaldada, et esiteks parandada probleemi küünenahkadega ning teiseks, et olla prii küünelaki pidevastu peale kandmisest ning maha koorumisest. Oma esimeste beebiroosade küüntega olen lihtsalt meeletult rahul. Tehtud on need Kristeli poolt DM küünehoolduses :)

Nautige nädalavahetust! :)
Eliise


You Might Also Like

6 comments

  1. FABULOUS 😍👌

    VastaKustuta
  2. Super mõnus outfit! Tahtsin uurida, et kus see koht asub, kus pildid tehtud on?:)
    Päikest ja Sa oled vaba tubli!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, suur suur tänu, see on Tartu Linnamuuseumi hoone Narva mnt'l :)
      Aitäh aitäh selle innustuse eest! :)

      Kustuta
  3. esimene mõistlik ja stiilne outfitipostitus, congrats. Tubli et ka normaalseid riideid kandma oled hakanud ja ainult shein kaupa ei promo

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, ära nüüd siis kohe niimodi ussita :)
      Moevaldkonnas pole ma pädev ning seetõttu paigutan ka oma blogi rohkem ilublogide valdkonda, kuid katsetada on alati vahva - peaasi, et mulle endale see põnevust ja huvi pakub. Shein või mitte, riided on riided minu jaoks, tulgu nad Nikest, Zarast, Sheinist või kusagilt mujalt.

      Kustuta