Tootearvustus: Mixa annab endast kõik, et Sinu näos piinlik puhtus saavutada!

juuli 04, 2016

Hei kaunitarid!
Täna toon teieni Mixa toodete arvustuse. Ma loodan, et nii mõnedki teist on varem Mixa toodetest kuulnud või isegi proovida saanud, sest tegemist on kosmeetikabrändiga, millel on tegutsemisaastaid kokku juba 92, kuid alles nüüd on see jõudnud ka Eestisse. Mixa südameasi on pakkuda apteegikosmeetikat eelkõige tundlikule nahale, kuid Mixa toodete hulgast leiab hooldustooteid mitmesuguste erinevate sarjade näol mitmetele erinevatele nahaprobleemidele.

Täna vaatame sarja, mis on mõeldud probleemsele ebatäiustega nahale. Arvustamises on mitsellaarvesi, alkoholivaba matistav toonik ja DD-kreem, pange end valmis! ;)

1) Mixa naha ebatäiuste vastane mitsellaarvesi
Mis tootega on tegu?
Mitsellaarmolekule sisaldav koostis eemaldab meigi ja mustuse näolt ja silmadelt vaid ühe tõmbega nahka hõõrumata.
Koostis: rikastatud tsingiga, mis on tuntud oma puhastavate omaduste poolest andes nahale värskustunde.
  • Hüpoallergeenne
  • Oftalmoloogiliselt ja dermatoloogiliselt testitud.
  • Parabeeni- ja alkoholivaba* (*Etüülalkohol)
Tulemus: näo ja silmade tundlik nahk on puhastatud, tasakaalustatud ja matt.

Mitsellaarveed on alati minu jaoks ühed müstilised näohooldustooted olnud, sest neisse oleks justkui mitu erinevat toodet koondatud; nii meigieemaldaja, toonik, näovesi ja kindlasti veel paljugi muud, mis mul hetkel pähe ei tule. 
Antud toode hiilgab kindlasti oma suuruse poolest, milleks on 400 tublit milliliitrit, seega jätkub seda pikemaks ajaks. Minul on 1,5 kuuga heal juhul 50-75ml kulunud.. 
Lõhn on tootel aga see, mis minu meeli eriti köitnud on, sest see on niivõrd värskendav ja hea! Minule meenutab see värskendavat kurki ja hapukate tsitruseliste segu.
Mitsellaarvett olen kasutanud nii õhtuti meigi eemaldamiseks kui ka hommikul näo ettevalmistamiseks enne päevameiki. 
Tuleb tunnistada, et toote võimekus meiki eemaldada on lihtsalt imetlusväärne. See saab hakkama nii põhjaliku jumestuskreemi eemaldamisega kui ka tugevamate ripsmetuššidega, lainerist ja lauvärvist rääkimata.
Ainus, mis mind veidikene meigieemaldusprotsessi juures nurisema paneb on see, et see tahab miskipärast väga õrnalt vahutama hakata ning seetõttu tekib tahtmine toode näole maha pesta. Mõningate minutite möödudes aga vahutunne näolt kaob ning toode imendub. Peale kasutamist on nahk pehme, kuid samas mitte rasvane ega ületoidetud, pigem kuivemapoolsem, kuid seejuures elastne, seega annan oma soovitused neile, kellel on rasune või üleniisutatud nahk. Nahk jääb küll õrnalt õrnalt kleepuvaks, kuid õnneks mitte häirivalt, lisaks ei ärrita mitsellaarvesi nahka ning ei tekita ka punetust ega kihelustunnet.

Mixa naha ebatäiuste vastane mitsellaarvesi on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 6-7 eur.
Hindeks 9/10

2) Mixa puhastav ja matistav alkoholivaba* toonik
Mis tootega on tegu?
Koostis on rikastatud tsingiga, tuntud oma nahka puhastavate omaduste poolest: ahendab poore, matistab ja vähendab naha ebatäiusi iga päevaga.
  • Hüpoallergeenne
  • 100% testitud tundlikul nahal
  • Parabeeni- ja alkoholivaba* (* Etüülalkohol)
  • Mitte-komedogeenne
  • Välja töötatud meditsiinilise järelvalve all 
Tulemus: nahk on põhjalikult puhastatud, matt ja naha ebatäiused on vähem märgatavad.

Antud toote esimene suur üllatus on minu jaoks see, et see sisaldab küll etüülalkoholi, mille tõttu on toote lõhnast tunda ka alkoholilõhna, kuid samas ei toimi see üldsegi mitte nii nagu teised alkoholi sisaldavad toonikud.
Ka toonik on minu igapäevases meigirutiinis 1,5 kuud olnud ning suuremas osas kasutan seda tegelikult hoopiski naha ettevalmistamisel enne meigi pealekandmist. Põhjus, miks seda enne meikimist mitsellaarveele eelistan on see, et see imendub kiiremini ning jätab naha kuivemaks.
Lõhna poolest meeldib mulle jällegi mitsellaarvesi rohkem, sest nagu mainitud, siis on selles tunda alkoholilõhna, kuid samas on tunda ka sarnast lõhna, mida ma juba eelpool kirjeldasin - värskendav kurk võib ilmselt parim märksõna olla!
Toonik aitab õhtuses meigieemalduses eemaldada ka selle, mis jäi nahale kas peale näopesu või meigi eemaldamist mitsellaarveega. Mina olen antud toodet kasutanud just peale näopesugeeli või - seebi kasutamist, sest see aitab pooridel paremini taasutada. Nahk on peale kasutamist elastne, ülipuhas ning lisaks veel ka pehme! 
Ma ei oska kahjuks kaasa rääkida, kuidas saab toode hakkama suuremate ebatäiustega, kuid seda oskan ma kindlalt öelda, et lisaprobleeme ning "peavalu" see juurde ei tekita! :)

Mixa puhastav ja matistav alkoholivaba* toonik on saadaval  kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 5-6 eur.
Hindeks 10/10

3) Mixa DD-kreem probleemsele nahale koos spf 15
Mis tootega on tegu?
Tooniv ja kaitsev nahaprobleemide vastane Dermo Defence hooldus.
Koostis on rikastatud tsingiga, tuntud oma puhastavate omaduste poolest. See aitab kaitsta nahka saaste, UV-kiirte ja igapäevaste välistegurite vastu, mis nahaprobleeme tekitavad.
Kreemi universaalne toon sobib igat värvi nahale
  • Hüpoallergeenne
  • 100% testitud tundlikul nahal
  • Parabeeni- ja alkoholivaba* (*Etüülalkohol)

  • Mitte-komedogeenne
  • Välja töötatud meditsiinilise järelvalve all
Tulemus: nahk on niisutatud, toon näib ühtlane ja matt, nähtavad ebatäiused on vähenenud.

Ma olen proovinud nii BB- kui ka CC-kreeme, kuid DD-kreemist kuulen küll esimest korda. Kodutööks jätan endale selle, et välja uurida, missugune on nende vahe või ongi tegu tegelikult samalaadsete toodetega, millel on lihtsalt igaühel erinev nimetus, kuid see selleks!
Tuleb tunnistada, et see kreem suutis minus paraja ehmatuse tekitada, sest see on oma toonilt suhteliselt roosa, seega otsige välja oma kõige paremad jumestuskreemi pealekandmiseks mõeldud abivahendid. Mina kasutasin L'Oreali Taptap jumestuskreemi aplikaatorit, sest see saab reaalselt ka kõige raskema hajutustööga hakkama, mida ei suuda ükski jumestuskreemipintsel.
Ma tõesti ei uskunud, et see kreem kuidagimoodi minu nahatooniga ühtlustuda suudab, kuid nii üllatuslik kui see ka polnuks sai kreem sellega väga hästi hakkama. Seda lubab ka tootekirjeldus, et kreem on universaalne kõikidele nahatoonidele. Kusjuures toode ongi saadaval vaid ühes värvitoonis. Samas võivad heledama nahaga inimesed talvel pisut hätta jääda.
Kreem on nahale tõeline kingitus, sest see katab kenasti, kuid suudab samas jääda piisavalt õhuliseks, et nahk saaks hingata. Poorid ei ummistu ning "paksu krohvikihi tunnet" ei teki.
SPF15 tõttu soovitan seda väga väga soojalt suviseks kasutamiseks ning kergus ei pane ka nahka tohutult higistama ega tekita lisavistrikke. 
Kreem jätab naha pehmeks ja värskeks, värskust annab kerge läige, mis näole peale DD-kreemi kandmist jääb, need, kes eelistavad matimat tulemust võiksid appi võtta matistava puudri. 
DD-kreemi intensiivne püsivus on 5h, mille järel hakkab toode naha sisse imenduma ning kuluma. Mõnel üksikul juhul on tekkinud ka ebaühtlusi ning kerget laiguliseks muutumist, aga tol suvepäeval oli väljas täpselt 32 kraadi, seega annan kreemile au vapruse eest ning andestan kerge laigulisuse. 
Mixa DD-kreem probleemsele nahale koos spf 15 on saadaval  kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 7-8 eur.
Hindeks 8/10

Tänaseks kõik! Loodan, et te sellest pikast tekstist ära ei väsinud :D
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Võiksid teha Kyäni asjade arvustuse ka, nagu need siin: https://www.facebook.com/kyanieesti/ . Oleks huvitav lugeda! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võin Kyäni tiimilt uurida, mis nad pakkumisest arvavad :)
      Aitäh vahva info eest! ;)

      Kustuta