Outfit: 19.11

november 22, 2016

Jippii, üle pika aja taas üks outfitipostitus, mis on muideks tehtud minu sünnipäevahommikul, mis oli meeletult külm ja hall.. prrr... nii nii lootsin, et see imeline lumi püsib minu sünnipäevani, kuid siiski suutis mind alt vedada... deeem!!! Nüüdseks on alanud aga minu viimane 1-ga algav eluaasta!
 Pluus - SheIn | Püksid - Reserved | Kaelakee - H&M | Top - New Yorker
Tänases postituses näete ka minu uut tumedamat juuksevärvi, mis on saavutatud tänu Syossi Mocca Brown toonile ning on täpselt see, millest olen unistanud! Suur suur googeldamine on tulnud kasuks, sest Syossi värve on kiidetud nii püsivuse kui ka "töökindluse" poolest ehk juuksed olid peale kasutamist veelgi paremas seisus kui enne ning ei lange välja nii nagu teiste värvidega juhtunud on. Tõesti julgen siiralt Syossi koduseks "mäkerdamiseks" soovitada! :)
Mõnus ruuduline pluusike on aga üle ootuste hea, eelkõige on suureks plussiks pluusi pehmus ning see, et värvid on palju mahedamad ja kulunumad kui tootefotodel: http://www.shein.com/ ! Tegu on SheIn'i kohta küll üsna kalli pluusiga, kuid minu arvates on igati oma hinda väärt! Nööbid võivad küll veidikene õrnakesti küljes olla, kuid muus osas ei ainsatki nurinat! :)

PS! Kindlasti ärge unustage osaleda Facebooki loosis ning samuti olge valmis üheks vägevaks arvustuseks! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments