Tootearvustus: Puhas Kosmeetika näo- jala- ja juuksehooldusesse

november 28, 2016

Hei hei! Olen teid nüüd jupiks ajaks üksi jätnud, kuid sel nädalal on ees ootamas tähtis eksam, milleks valmistumine suurema osa ajast napsanud on. Lisaks veel ka sünnipeävanädal ning ülimalt lahe praktikuminädal, mis meil eelmisel nädalal oli! :)
Täna pöördume tagasi sellise veebilehe nagu http://www.puhaskosmeetika.ee/ juurde tagasi, mille toodetest mõni aeg tagasi juttu oli (http://www.iluexpressblogi.ee/2016/10/tootearvustus-hairwonder-kui-minu.html). Oleme taas ühe varbaga juuksehoolduse juures, kuid samas võtame tõsisemalt ette näohooldustooted ning puhume väsimuse jalast välja :)

1) Silmaümbruskreem Argan 98% naturaalne
Mis tootega on tegu?
Kerge tekstuuriga Argan silmaümbruskreem on õrn emulsioon silmaümbruse hoolduseks, mis imendub kiiresti ning silub väiksemaid kortse. Igapäevaseks kasutamiseks. Koostisesse kuuluvad õlid toidavad ja niisutavad nahka sügavuti, muutes selle siidiselt pehmeks. Tänu argaaniaõli tugevatele antioksüdantsetele omadustele säilitab naha nooruslikkuse, pidurdades vananemisprotsesse. Imendub kiiresti ja ei jäta nahka rasvaseks. Koostises argaaniaõli, E-vitamiin on võimas antioksüdant, hüaluroonhape -annab nahale elastsuse, prinkuse ja sileduse, greibiseemneõli, magusmandliõli, jasmiini ekstrakt. Sobib kuivale, normaalsele ja tundlikule nahale.
.Dermatoloogiliselt testitud. Toode on valmistatud kvaliteetsest looduslikust toorainest ning ei sisalda nahka kuivatavaid kahjulike sünteetilisi koostisosi- parafiini, parabeeni, silikooni, allergeene ja mineraalõli. Delikaatse lõhnaga. Ei ole testitud loomadel. 

+ Pisike aplikaator, mis võimaldab pääseda silmale võimalikult lähedale (kuigi minule meeldib ikkagi enne kreemi näpule panna ning seejärel laiali tupsutada).
+ Kreemi koostis on meeletult kerge ning see ei koorma silmaümbrust liigselt (liiga rasvane niisutus puudub, mida olen mõne teise silmakreemi juures väga häirivaks pidanud).
+ Vesine konsistents võimaldab kreemi kulud minimaalseks viia. 
+ Õrna koostise tõttu imendub kiiresti ning seetõttu on koheselt märgatavad ka tulemused, milleks on:
+ Pehmed ja hoolitsetud silmaümbrused, mis on toidetud ja värskema välimusega. 
+ Sobib hästi ka läätsekandjatele.

Silmaümbruskreem Argan 98% naturaalne on saadaval http://www.puhaskosmeetika.ee hinnaga 6.95 eur.
Hindeks 9/10

2) Näokreem niisutav Argan 98% naturaalne
Mis tootega on tegu?
Kerge tekstuuriga päevakreem sobib kõikidele nahatüüpidele. Koostis: argaaniaõli, E-vitamiin on võimas antioksüdant, hüaluroonhape -annab nahale elastsuse, prinkuse ja sileduse, greibiseemneõli, magusmandliõli, gardeenia ekstrakt. Kreem imendub kergesti naha sisse, ei jäta nahka rasvaseks. Kreem niisutab, kaitseb, ja silub siidiselt näonaha. 
Dermatoloogiliselt testitud. Toode on valmistatud kvaliteetsest looduslikust toorainest ning ei sisalda nahka kuivatavaid kahjulike sünteetilisi koostisosi- parafiini, parabeeni, silikooni ja allergeene. Delikaatse lõhnaga. Ei ole testitud loomadel. 
Suures osas kordab kreemi arvustust silmakreemi arvustust, sest need on väga väga sarnased tooted.
+ Koostis on küll kerge, kuid samas veidikene rammusam kui silmakreemil.
+ Hea ja kiire imenduvus, mis väldib näo kleepuvaks jätmist.
+ Mahe, kuid samas õrnalt magus lõhn (samas võib mõningatele mitte sobida).
+ Kreem parandab naha elastust, pehmust ning välimust, Nahk on peale kasutamist toidetud ja hooldatud. Mina olen kreemi kasutanud umbes 3 korda nädalas. 
+ Hea hinna eest suur kogus toodet.
+ Tuubis olev näokreemi variant väldib bakterite sattumist tootesse. 
+ Vajadusel on tegu ka imehea ja niisutava käte- või kehakreemiga.

Näokreem niisutav Argan 98% naturaalne on saadaval http://www.puhaskosmeetika.ee hinnaga 6.95 eur.
Hindeks 10/10

3) Meigieemalduslapid mitsellaarse õliga, Argan 97% naturaalne
Mis tootega on tegu?
ARGAN mitsellaarse õliga meigieemalduslapid, 97% naturaalne –(Aloe vera˗20%)
97% naturaalsed Argan näopuhastuslapid koostises mitsellaarse õliga eemaldab õrnalt meigijäägid ja mustuse, andes nahale pehmuse ja värskuse. Siledast pehmest ja vastupidavast materjalist valmistatud salvrätid on niisutatud mitsellaar õliga, mis sisaldab 3 naturaalõli: argaaniaõli (pidurdab vananemis-protsesse), mandliõli (toidab), sheaõli (pehmendab). Sobib meigi eemaldamiseks näolt, huultelt ja silmaümbruselt. Rahustab ja niisutab nahka.Tänu argaaniaõli tugevatele antioksüdant-setele omadustele säilitab naha nooruslikkuse, pidurdades vananemisprotsesse. Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele. Ei jäta nahka rasvaseks.
KASUTAMINE: Puhasta niiske puhastuslapiga näo-, silmade-ja kaela piirkonda. Ei vaja loputamist.
Toode on valmistatud kvaliteetsest looduslikust toorainest ning ei sisalda nahka kuivatavaid kahjulike sünteetilisi koostisosi- parafiini, parabeeni, silikooni, allergeene ja mineraalõli. Delikaatse lõhnaga. Dermatoloogiliselt testitud. Pakend: 25 puhastuslappi
+ Näopuhastuslappide pakend on taassuletav ning see väldib toote kuivamist.
+ Nii nagu kõikidel Argan sarja toodetel on ka nendel lappidel magusamapoolne suhteliselt neutraalne lõhn, mis jääb peale meigi eemaldamist nahale.
+ Ühe puhastuslapiga saab eemaldada meigi peaaegu täielikult.
+ Nägu jääb peale kasutamist puhas, kuid seejuures mõnusalt niisutatud, lisaniisutust minu nahatüüp ei vajanud. 
+ Sobib ideaalselt reisidele kaasavõtmiseks.

- Ripsmetuššiga jääb toode veidikene hätta ning ei suuda seda täielikult eemaldada.
- Peale esimesi kasutuskordi hakkas näonahk kergelt kuumama, hiljem probleem kadus.

Meigieemalduslapid mitsellaarse õliga, Argan 97% naturaalne on saadaval http://www.puhaskosmeetika.ee hinnaga 3.99 eur.
Hindeks 7/10


4) Colour Boost tooniv šampoon, pruun
Mis tootega on tegu?
„Kavalda üle“ juuksevärvi luitumine! Šampooni unikaalne ammoniaagi- ja peroksiidivaba koostis ja selle Colour Match tehnoloogia taaselustab teie juuksevärvi, maskeerib esimesed hallid juuksed ning värvitud juuste väljakasvu. Juuste värvus muutub taas intensiivseks, värskeks ja säravaks. Taimsed ning juuksestruktuuri värskendavad komponendid pakuvad ülimat hooldust ja läiget. Kiire ja lihtne kasutada šampoonina. Ühest pakendist piisab kuni kolmeks kuuks. Iganädalase kasutamise korral võimaldab see juuste värvuse soovitava intensiivsuse säilitada. Mitte kasutada blondeeritud juustes.
Tooted on P-fenüleendiamiini- (PPD), O&P aminofenooli-, tetrahüdro-6-nitrokinoksaliini-, klororesortsinooli-, lõhna-,allergeenide- ja muskuseühendite ftalaadidevabad.
  • Värskendab ja intensiivistab juuste värvi kahe värvimiskorra vahel
  • Maskeerib esimesed hallid juuksed ja värvitud juuste väljakasvu
  • Taimsed komponendid pakuvad suurepärast hooldust ja läiget
+ Looduslik tooniv toode! :)
+ Toode küll määrib käsi ja veidike ka vannituba, kuid siiski on kergesti maha pestav ning tugevaid jälgi ei jäta.
+ Toime sõltub sellest, kui kaua toodet peal hoida, mida vähem toimeaega, seda õrnem tulemus, 20-25 minutiga peaks toon kõige intensiivsem olema.
+ Peale toote kasutamist on juuksed imehästi lõhnavad!
+ Tooniv šampoon jätab juuksed peale kasutamist suurepäraselt pehmeks, kohevaks, kammitavaks ja ülimegasiisiidiseks, tõeline taaselustus juustele, seega pole vaja lisaniisutust maski näol, piisab vaid šampoonist (mis minu arvates on toimeaja tõttu siiski pigem mask).
- Ikka see sama jama, mis viimasel ajal toonijatega olnud on - isegi maksimaalne toimeaeg ei jätnud juustele märgatavat tulemust.
- Šampoonile lisaks tuleks kasutada ka puhastavat šampooni, kuid nagu ka juba ütlesin on toode minu jaoks pigem mask.

Colour Boost tooniv šampoon on saadaval http://www.puhaskosmeetika.ee kaheksas erinevas toonis hinnaga 12.90 eur (hetkel aga soodushind 9.50 eur).
Hindeks 7/10

5) Aloe jahutav jalageel (20% aloe vera)
Mis tootega tegu?
Jahutav „jää“ -efektiga geel annab väsinud ja turses jalgadele kohese pikaajalise heaolutunde. Geel parandab vereringet, tugevdab naha kapillaaride seinu, soodustab imendumist ja tõstab veresoonte toonust. Aaloemahl (20%) rahustab ja niisutab, mentool jahutab ja värskendab väsinud ja stressis jalgu. Parabeenivaba, lõhnaaine ei sisalda allergeene.
Kasutamine. Kanna geel õrnalt masseerides alt ülespoole kuni täieliku imendumiseni. Rõhuta neid punkte, kus tunned rohkem pinget (pahkluud, põlved). Kasutada ainult tervel nahal. Võimaliku nahaärrituse korral katkestada kasutamine.
PS! Minu kasutuses olid 2 testrit, tegelikkuses on toote suurus 125ml!
+ Geelil on mõnus ja tugev mentoolilõhn, mis ka ninale kasutamise ajal ergutust annab! :D
+Toote koostis on suhteliselt vesine ning seetõttu on geeli lihtne jalgale kanda ning kogused on väikesed.
+ Jahutav efekt "hakkab tööle" kohe, kui kreem on tuubist väljunud ehk külmtust saavad ka käed ning seetõttu oleks need mõistlik peale kasutamist ära pesta.
+ Kõige parem kogemus geeli kasutamisega oli minul vahetult peale treeningut, mil jalad superväsinud ning "lödid olid". Toode aitab jalgadel taasutada külmetava ja kergelt kipitava efektiga.
+ Efekt kestab vaid paar minutit ja siis kaob, seega kiire ergutus. 

- Kipitustunne võib mõnikord pisut häiriv olla.

Aloe jahutav jalageel (20% aloe vera) on saadaval http://www.puhaskosmeetika.ee/ hinnaga 8.10 eur.
Hindeks 8/10

Käpad püsti, kes nüüd suure info ülekülluse said... :D Oeh, kuid toodete mitmekülgsus on see, mis mind ennast tänast postitust kirjutades täiega köitis ;)
Imeilusat õhtut aga teile! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments