Tootearvustus: Avon Nutra Effects sarja uued kehaemulsioonid

november 07, 2016

Hei, mul on hea meel, et lõpuks ometi leidsin need paar tunnikest, et ette valmistada üks põnev arvustus Avoni Nutra Effects sarja kreemide kohta. Varasemalt olen katstanud Nutra Effects näokreeme, mis mulle tohutult meeldisid (LINK) ja näohooldustooteid (LINK), mis minu näonaha puhtuse eest hoolitsesid.

Nüüdseks saab hoolitsust aga terve keha ning tegelikkuses pöördume tagasi ka näonaha juurde, sest välja on tulnud universaalne kreem, mis sobib nii näole, kehale kui ka kätele! 

1) Avon Nutra Effects Ulitmate moisture kehaemulsioon
Kiiresti imenduv kehaemulsioon igapäevaseks kasutamiseks tagab kiire ja kauakestva niisutuse, et tagada naha niiskustase 48 tunniks. Nahk jääb pehmeks ja siledaks. Normaalsele ja kuivale nahale, sobib ka tundlikule nahale, allergiavastane, parabeenivaba. 

+ Ülimalt kerge koostis, mis ei "koorma" nahka.
+ Kreemi koostis on vedel ja kergelt vesine, see teeb pealekandmise mõnusaks ja kergeks.
+ Kreem imendub kiirelt ning seetõttu on tõepoolest niisutus vaid mõne hetkega tagatud.
+ Lõhn on neutraalne ning sarnane ka Nutra Effects sarja sinisele näokreemile.
+ Nahk on pärast kasutamist pehme ja sile ning mõnusasti "turgutatud" niisutuse tõttu.

- Nahk hakkab pärast pealekandmist õhetama ja kipitama (allergiavastane?!)
- Lõhnast on tunda tugevat alkoholisisaldust.
- Kõigest paaritunnine niisutus.

 Avon Nutra Effects Ulitmate moisture kehaemulsioon on saadaval Avoni müügiesindajatelt hinnaga 7.50 eur (hetkel aga sooduspakkumine 4.39 eur). 
Hindeks 5/10


2) Avon Nutra Effects Intensive repair taastav kehaemulsioon
Nutra Effects intensiivselt parandav kehaemulsioon on konsentreeritud koostisega, mis toidab intensiivselt nahka. Leevendab naha ebamugavustunnet ja kiskumist, eriti mõeldud just väga kuivale nahale. Sobib tundlikule nahale, allergiavastane, parabeenivaba. 

+ Toekam koostis, kui Ultimate moisture kreemil, kuid siiski mõnusasti peale kantav.
+ Järjekordselt on kreemil hea imenduvus, sobib kasutamiseks ka kõige kiiremates olukordades.
+ Samuti neutraalne lõhn, mis ei erine suuresti Ultimate moisture kreemist.
+ Nahk muutub lisaks pehmusele ka elastseks ning niisutus on tugevam ja sügavam. Kindlasti on see kreem sobilikum talviseks perioodiks. 
+ Antud kreem ei tekita ebamugavustunnet ega ärritust.

- Endiselt viitab lõhn alkoholisisaldusele.
- Nahk on kauem niisutatud kui Ultimate moisture kreemiga, kuid siiski võiks nahk kauem pehmena püsida.


Avon Nutra Effects Intensive repair taastav kehaemulsioon  on saadaval Avoni müügiesindajatelt hinnaga 7.50 eur (hetkel aga sooduspakkumine 4.39 eur). 
Hindeks 7/10


3) Avon Nutra Effects Velvet soft moisture kreem (kehale, kätele ja näole)
Kerge ja kiiresti imenduv kreem niisutab hetkega naha kuni 48 tunniks. Jätab naha siidiselt pehmeks ja tagab mugavustunde ega jäta rasvaseks.

+ Kreem on täielikult multifunktsionaalne ning minul ongi kasutuses eelkõige näokreemina igal hommikul enne päevameigi pealekandmist.
+ Keha ning kätekreemina on tegemist tootega, mis on küll toitev, kuid samas taaskord "vesiselt niisutav".
+ Kiire imenduvus on järjekordseks võtmesõnaks, kõige aeglasemini tahab kreem miskipärast peopesadesse imenduda, näonahal ning kehal on imenduvus jällegi umbes minuti ringis.
+ Kõikidest kolmest kreemist on see naha kvaliteeti kõige rohkem parandavam. Nahk on pehme, toidetud ja elastne, samas jällegi pole peale kasutamist kleepuv ega rasvane (nagu on ka mainitud tootekirjelduses). 

- No ikka see spetsiifiline lõhn...
- Ja kerge kipitavus ja kuumatunne õrnemates piirkondades...

Avon Nutra Effects Velvet soft moisture kreem (kehale, kätele ja näole) on saadaval Avoni müügiesindajatelt hinnaga 8.00 eur (hetkel aga sooduspakkumine 4.69 eur). 
Hindeks 7/10


Muideks, kõikide kreemide koostises on chia-seemned, mis aga tervisele imekasulikud on. Avon pani minule teele mõnusa purgikese koos lina- ja chia-seemnetega ning lisaks veel ka mõnusate mandlitega. Nii nii armas, aitäh! :) Kõik seemned on nüüdseks aga hommikuste putrude peale ära kulunud... :D
Mõnusat uut nädalat kõigile! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments