Tootearvustus: Avoni uute toodete abil näonahk puhtaks ning vistrikuvabaks

aprill 16, 2015

Esmaspäeval rääkisin teile juba natukene Nutra Effects sarjast, mis on saadaval uues Avoni kataloogis. Ka täna pöördun tagasi nende toodete juurde, kuid seekord räägin hoopiski näohoolduseks kuluvatest toodetest ning samuti ka ühest kreemist, mis ei kanna küll nimetust BB-kreem, aga taoliste kreemidega sarnaneb küll.

Selleks, et mitte ennast iga toote arvustuses korrata mainin ära, et kõik Nutra Effects sarja tooted on parabeenide ja värvaineteta ning allergia vastu testitud, seega igati sobilikud tundlikule nahale :)

1) Avon Nutra Effects värskendav näopesuvaht
Ma olen proovinud näopesukreeme, -geele ja -seepe, kuid näo pesemiseks mõeldud vahtudega minu teed varem ristunud pole. Pudeli sees on toode ju tegelikult täiesti vedel ja voolav, selle põhjal arvasin, et ju see näo peal siiski vahtu tuleb ajada.
Vahul on aga spetsiaalne otsik, mille abil ei tule pudelist välja mitte vedel toode vaid vägagi mõnus vahumütsakas.
Selleks, et terve nägu vahutama saada piisab täielikult ühest või koguni poolest pumbatäiest, sest vaht on üsnagi õhuline ja kerge, mistõttu on seda lihtne mööda nägu laiali hõõruda ja kanda. Mis puutub aga vahu lõhna, siis see on päris tagasihoidlik ja hästi värskendav. Lõhna kohta pole küll ühtegi halba sõna öelda, peale näo pesemist on seda ergutavat lõhna veel pikaks ajaks tunda :)
Minu vannitoariiulil on see toode küll väga truu kaaslane, sest see saab igaõhtuse meigieemalduse ja näopesuga ideaalselt hakkama. See eemaldab hõlpsalt päevameigi, sealhulgas ka lauvärvi ja ripsmetuši. Mis puutub aga lainerisse, siis see oleneb veidikene laineri tugevusest. Heledamad ja õrnemad lainerid suudab see väga hästi maha pesta, kuid tugevamate geellaineritega jääb pisut hätta. 
Võib-olla saaks see isegi perfektselt silmameigi eemaldamisega hakkama, kuid paraku nii nagu on iga teise meigieemaldustootega, siis ei ole ka selle näopesuvahu silma sattumine just kõige meeldivam kogemus. 
Tulemuseks jääb aga siidpehme, puhas ja värske tundega nahk. Vaht ei kuivata näonahka ega tekita juurde vistrikke. Samuti ei mingit ärritust ega punetust. 

Avon Nutra Effects värskendav näopesuvaht on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7,00 eur (hetkel 6. kataloogis tutvumishind 4,49 eur).
Hindeks 9/10

2) Avon Nutra Effects matistav näovesi kombineeritud ja rasusele nahale
Peale näopesuvahtu ulatab oma lahke abikäe näovesi.
Pudelist teretab õige pea aga väga tugev piirituse lõhn/hais ning pakendit uurides selgus, et koostisainete nimekirjas on alkohol lausa teisel kohal. Ei oskagi seisukohta võtta, kas see on pigem hea või halb. Samas ma tean näiteks mitmeid tuttavaid, kes näovee asemel lahjendatud viina kasutavad. Pidavat probleemse näonaha korral imesid tegema. Kuigi teisipäevases füsioloogiatunnis räägiti meile kahjulikest ainetest kosmeetikas ning eriliselt rõhutati, et ega see alkohol koostises just kõige rohelisem tuluke olla ei tohiks.
Näonaha jaoks on see aga väga tipp-topp toode. Minule meeldis see, et see puhastab näolt ka selle kõige kõige viimasema mustuse, mis sinna jäänud on. Eriti tihti hakkan ma kätt just selle toote järgi sirutama siis, kui näonaha olukord on hulluks kiskunud. Põhjuseks see, et see suudab vistrikele tuule alla teha ikka küll. Usun, et selleks imetegijaks on tootes peituv alkohol. 
Kohe kui toode mõnele vistrikule satub tekib esmalt kipitav reaktsioon, täpselt see sama tunne, kui puhastada mõnda haava. See väikene kihelus on aga seda väärt, sest järgmiseks päevaks on punetus tunduvalt rohkem tagasi tõmmanud. Ei saaks öelda, et punn täielikult kadunud on, aga põletikuline see järgmisel päeval enam küll välja ei näe, pigem õrnroosa ja palju pisem. Miinuseks aga see, et peale kasutamist lõhnab nägu ikka mitmekümneid minuteid piirituse järgi...
Kui näopesuvahuga järgneb silma sattumisel väike kipitus/sügeles, siis see on aga toode, mis tuleks suure kaarega silmaümbrusest eemal hoida, sest silma sattumisel on valu ja kipitus lihtsalt põrgulik (hoolimata sellest proovisin siiski eemaldada vahu poolt tegemata jäänud tööd ehk siis lainerijoont ning näovesi saab sellega suurepäraselt hakkama!).
Ma ei oska öelda, kui palju toode saab hakkama matistamisega, sest endal mul naha läikivusega probleeme pole. Küll aga mainiksin ära seda, et kuna tegu on toniseeriva tootega, siis kuluks hädasti peale kasutamist ära ka näpuotsatäis niisutavat kreemi. 
Julgelt soovitaksin toodet neile, kellel on probleeme vistrikute taltsutamisega :)

Avon Nutra Effects matistav näovesi kombineeritud ja rasusele nahale on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7,00 eur (6. kataloogis tutvumishind 4,49 eur).
Hindeks 8/10


3) Avon Nutra Effects tooniv päevakreem SPF20
Esmaspäeval rääkisin teile täpselt sellest samast näokreemist aga ilma tooniva omaduseta ning tegelikult on need koostiselt üsnagi üks ühele. (Nutra Effects kirgastav päevakreem arvustus).
Ma isegi ei tea kust otsast ma alustan. see kreem on lihtsalt minu jaoks täielik müsteerium olnud. 
Kreem ise on valge, kuid sisaldab endas pruune pisikesi täpikesi, mis nahaga kokkupuutel ning laiali hõõrudes annavad kerge jume. Kuna kreemi on ainult ühte tooni, siis õnneks on see hea, et sellel on üsnagi keskpärane kergelt kollakas/pruunikas toon, mis peaks enam-vähem kõikide nahatoonidega päris hästi sulanduma. 
Kreemil endal on aga lillelõhn just nii nagu ka päevakreemil ning koostiselt on see kergelt niisutav, kuid samas ka õhuline, mis väldib pooride ummistumist ning kreemi kandes on nahal peaaegu et selline tunne nagu midagi polekski peal. 
Nüüd aga räägin teile kogu toote kummalisest küljest. Ma pole siini aru saanud, kuidas seda kõige mõistlikum peale kanda oleks. Meigišvammiga ei "aktiveeru" kreemis olevad toonivad täpikesed ning jumet see juurde ei anna. Jääb täpselt selline mulje nagu oleks tavalist näokreemi peale kandnud. Näppudega peale kandes on tulemus aga kohati ebaühtlane ning kõikjale ei saa kreemi õhukese kihina, küll aga seguneb siis kreem toonivate osakestega ja nahk saab loomuliku jume. Kuna mul puudub jumestuskreemipintsel siis ei oska ma öelda, milline jääks tulemus pintsliga. 

Murekoht number 2 on see, et esialgu tundub nagu kreem ei annaks üldse tooni, siin tekib aga oht, et toodet saab liiga palju, sest kreemi pruunistav omadus tuleb välja alles mõne minuti möödudes. Tulemus on üsnagi loomulik ja katvus umbes keskmine, kuid...
See jätab naha niiiiii hullusti läikima, seega ma ei kujuta ette, mis võiks saada neist, kellel on rasune nahk. Minu pigem kuivemapoolsem nahk läigib põsesarnadelt, otsaesiselt ja nina pealt nagu diskokera. Eriti hull on see veel valguse käes. Ma tasakaalustasin seda tulemust tolmpuudriga ning siis jäi see isegi väga efektne ja kaunis. 
Sellel pildil aga ainuüksi see tooniv kreem ning minu superläikiv põsesarn :D
Kreem imendub küll aja möödudes naha sisse, kuid õnneks mitte laiguliselt. 
Mina arvan, et minul jääb see pigem suve ootama, sest SPF20 tõttu on see ideaalne kaaslane suvisteks ja päikesepaistelisteks päevadeks :)

 Avon Nutra Effects tooniv päevakreem SPF20 on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 8,00 eur (6. kataloogis tutvumishind 5,49 eur).
Hindeks 6/10

Hetkel on minu poolt kõik. Aitäh Avonile vahvate toodete eest! :)
Soovin teile imelist peagi algavat nädalavahetust :)
Eliise

You Might Also Like

1 comments