Tootearvustus: L'Oreal Pure Clay maskide #instadetox

veebruar 20, 2017

On aeg teile tutvustada ülimalt mõnusaid L'Oreali Pure Clay #instadetox maske, mis kogu näo oma hoole alla võtavad ning kuna antud sarjas on 3 erineva toimega maski, siis on pea igale probleemile maskide abil lahendus leitav.

Esmalt tutvu aga väga lahedate #instadetox reklaamklippidega, mis juba aimu annavad kõikidest iluvigadest, mille lahendamiseks L'Oreali Pure Clay maskid appi tõttavad. Minu lemmikuks on kohtinguvideo:
Selleks, et saaksin oma näole kõige õigemaid hoolitsusi pakkuda olid minu tutvumispakikeses kaasas spetsiaalse pinnaga tilgakujulised täpikesed.
Kuna minu põskedel ja otsaesisel olev nahk on üsnagi kuiv ja elutu, siis tuli testribade abil välja, et selle probleemi lahenduseks on sobivaim punane sära andev mask ning kuna ninale ja lõuapealsele tikuvad mustad poorid tekkima, soovitasid indikaatorid kasutada mul just musta detoks maski, et mustpeadele säru teha! Sobiva maski leidmist saad katsetada ka ise veebipõhiselt: (lehekülje lõpuosas on multi-masking retseptilooja) http://www.loreal-paris.ee/tooted/roheline-puhastav-mask/pure-clay-maskid
Nendest kahest tootest (punane ja must savimask) saate lähemalt lugeda ka tänases arvustuses. Roheline mask jääb tänasest postitusest aga pisut kõrvale, sest tegemist on maskiga, mis on mõeldud rasusele nahale. Seetõttu saate sellest vaid põgusa ülevaate, kuid punase ning musta savimaski võtame tõsisemalt ette! ;)
Muideks, kõiki maske võib muidugi ka üle näo üksinda kasutada ning alati ei pruugigi kõigi kolme kasutamine vajalik olla, ka minu testide põhjal tundus tegelikult, et vajan vaid punast maski, kuid kuna tulemus oli musta ja punase vahepealne, siis põnevuse tekitamiseks haarasin ka detoks maski endale appi.

1) L'Oreal Paris Pure Clay punane sära andev mask
Mis tootega on tegu?
L’Oréal Paris nahaeksperdid on välja töötanud ülitõhusa puhta kooriva savi maski, mis on rikastatud punase vetika ekstraktiga, et koorida ja puhastada nahka vaid 10 minutiga.
TULEMUSED
Naha tekstuur näib kohe puhtam ja siledam. Poorid on märgatavalt ahenenud. Näopooride puhastamine aitab eemaldada nahalt surnud rakud, mustuse ja rasu. Ebatäiused on vähem nähtavad. Tundub, nagu nahk saaks uuesti hingata, näeb tervem välja ja kumab kaunilt.

+ Toote koostises on tõepoolest koorivad terakesed, mis aitavad nahka puhastada ning eemaldada surnud naharakud. Minu puhul aitas kooriv omadus ilmselt ka kõige rohkem, sest enne kasutamist oli naha pinnal näha heledaid nahakübemeid.
+ Maski koostis on suurepärane pealekandmiseks ning pole savimaskile kohaselt liiga paks.
+ Toote lõhn on värskendav ning minule meenutab veidike meeste lõhnaõli.. :D
+ Näoga kokkupuutel pole isegi mitte aru saada kas mask on nahal või mitte. Piisavalt paksu kihiga ei hakka mask liigselt kuivama ega tekita nahal "kiskuvat tunnet".
+ Küllaltki lihtne maha pesta ning pesemise ajal koorivad pisikesed terakesed nahka tekitades masseeriva efekti, kui mõnus!
+ Peale kasutamist on naha väljanägemine tunduvalt erksam, sest mask eemaldab tõepoolest elutud nahaosakesed edukalt. Lisaks on nahk siidine ja pehme.
- Ma oleksin võib-olla ka veidikene sära ja kuma palgel oodanud nagu tootekirjeldus lubas, kuid sellisel juhul oleks koostises ilmselt pidanud ka mõni õli olema. Antud toote puhul soovitan soojalt peale kasutamist niisutavat näoseerumit või -kreemi.
Hindeks 8/10

2) L'Oreal Paris Pure Clay must detoks mask
Mis tootega on tegu?
L’Oréal Paris nahaeksperdid on välja töötanud ülitõhusa puhta savi maski, mis on rikastatud söe jõu ja eelistega, et muuta jume säravaks ja puhtaks vaid 10 minutiga. Meie mürkainetest vabastava maski õrnatoimeline, ent samas tõhus koostis tagab luksusliku kogemuse, samal ajal kui tõhusad savid ja süsi toimivad nagu magnet, et puhastada poore ja eemaldada sügavalt ebapuhtuse (nagu mustus, rasu ja saasteained).
TULEMUSED
Nahk näib kohe säravam ja tervisliku kumaga. Puhastab sügavalt poore, eemaldades nahalt mustuse, tolmu ja saasteained. Jume näib värskem ja ühtlasem. Iga kasutuskorraga justkui eemaldatakse nahalt mürkained ja nahk näib puhtam. Tundub, nagu nahk saaks vabamalt hingata. Nahk näeb tervem ja kaunim välja.

+ Toote koostis on kreemjas ning ka selle toote koostis tuli mulle suure üllatusena - ju olen varasemalt liiga ühekülgsete savimaskidega kokkupuudet omanud?!
+ Sellel tootel on minu arvates kõige tüüpilisem savilõhn (saate selle lõhna nüüd iseenda jaoks välja mõelda, sest paremat kirjeldust minu sõrmekesed ritta seada ei oska :D).
+ Sarnaselt punasele maskile ei hakka ka see toode nahal peale mõne aja möödumist kivistuma ning mask ei tekita nahal kihelust ega muud ebameeldivat tunnet, kuigi tegeleb samaaegselt aktiivse puhastamisega.
+ Mina kasutasin toodet pooride avamiseks ning sellega saab toode ideaalselt hakkama. Isegi kui poorid täielikult ise ei puhastu, siis saab vistrikute jaoks mõeldud spaatlikesega need kergesti oma "pesakestest" välja pühitud. Seega olen ilmselt omal nahal tõelist näodetoksit tunda saanud!
+ Lisaks pooride puhastumisele on nahk otseloomulikult pehme, elastne ja igati kaunim ning värskem!

- Toote mahapesemine on veidikene tülikam kui punasel maskil, sest selles pole koorivaid terakesi, mis maski eemaldumist kergendaksid. Tähelepanelik tuleb olla ka sellega, et must mask riideid ega vaipa ei määriks!
Hindeks 9/10

3) L'Oreal Pure Clay roheline puhastav mask
Mis tootega on tegu?
L’Oréal Paris nahaeksperdid on välja töötanud ülitõhusa, eukalüptiga rikastatud puhta savi näomaski ummistunud pooridega naha puhastamiseks ja matistamiseks vaid 10 minutiga. Meie värske ja õrnatoimeline eukalüptisisaldusega nahahooldustoode tagab silendava ja värskendava spaa-sarnase kogemuse, samal ajal kui mõjusad puhtad savid tungivad sügavale, et eemaldada naha ebapuhtus ja puhastada ummistunud poorid. PURE CLAY Puhastavad & Matistavad maskid on mõeldud läikiva ja rasuse naha jaoks, et muuta jume klaariks, matiks ja värskeks.
TULEMUSED
Nahk on kohe puhtam ja tervislikuma jumega. Nahk ei näi enam nii läikiv ja väheneb liigse rasu hulk. Poorid on ahenenud ja vähem nähtavad, nahka liigselt kuivatamata. Kord korra järel. Nahk on elujõulisem ja värskem. Naha jume tundub värskem. Nahk on nähtavalt tervislikuma jumega ja kaunim.

Antud toote puhul saate vaid pooliku arvustuse osaliseks, sest nagu ka eelpool mainisin, siis pole see mask minu nahatüübile sobiv ning kuna talvisel ajal on minu nahk eriti pirtsakas, siis jätsin naha "säästmiseks" katsetused kõrvale. Põhiomaduste lühiülevaade on aga teie ees:
+ Toote koostises olev eukalüpt annab maskile tugeva ja värskendava lõhna. 
+  Sarnaselt mustale maskile on ka sellel vedel koostis ning pealekandmine võiks ilmselt vägagi mõnus ning kerge olla, maski eemaldamine ehk samuti. 
+ Käeseljal katsetades see tõepoolest matistas nahka, kuid samas ka pehmendas, seega ideaalseks vahendiks neile, kes on kimpus läikiva otsaesise või ninanööbikesega. 

L'Oreal Pure Clay maskid on saadaval hästivarustatud ilukauplustes hinnaga ~10 eur. Huvi korral loe lisaks: http://www.loreal-paris.ee/


Nüüd lipsan mina aga pisikesele puhkusele, et laadida täis oma energiavarud, õnneks alustasid tänast päeva juba vägagi imeliselt just needsamad maskid! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments