Tootearvustus: tahked Diomina loodustooted teevad silmad ette vedelatele ilutoodetele

märts 02, 2017

Hei! Vabariigi sünnipäevast on möödas vaevu nädal ning esimese kevadkuu saabumise puhul toon teieni midagi rohelist, kuid samas ka Eestimaist! Nii nii vahva, et minuga võttis ühendust Diomina tiim, sest kolekaua pole teini ühegi eesti loodustoodet jõudnud. Täna parandame vea suisa nelja tootega ning põnevust lisab see, et kõik tooted on tahked!

Milleks mulle aga TAHKE šampoon, palsam või koorija, kuidas sellega pesta? Kellele? Miks? Misasjaa?
Keskkonnasõbralik – EI plastikpudelitele!
Tooted on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis
Mugav doseerimine
Säästlik – väike kulu. Üks tahke šampoon = 400ml vedel šampooniga
Ainult aktiivsed ja toimivad koostisosad, ei sisalda vett
Kompaktsed tooted, mida on mugav kaasas kanda
Ideaalsed reisivale inimesele – saab kaasas kanda käsipagasis

Tundub põnev? Mulle ka! Nüüd aga katsetama!
Etterutavalt aga mainin ära selle, et tahked tooted tuleb alati peale kasutamist kuivama panna ilma kaaneta! Vastasel juhul muutuvad tahked tooted pehmeks massiks, mida taaselustada on väga raske. Mina olen aga oma nelja sõpra väga hellalt hoidnud ning alati kuivama jätnud, seetõttu teenivad nad mind rõõmsasti juba mitu kuud ning kohe sugugi ei taha kettakesed pisemaks muutuda, seega julgen juba kinnitada, et šampooni puhul võib tükike tahket toodet võrduda tõepoolest 400ml vedela šampooniga! 

1) Diomina tahke šampoon normaalsetele ja kuivadele juustele
Mis tootega on tegu?
Sisaldab niisutavat ning toitvat kakaovõid, D pantenooli ning kaeraproteiini. Aroomi annavad naturaalsed eeterlikud õlid – rosmariin, lavendel ja sidrunhein.
60g = 400ml
Vahutab hästi ning puhastab põhjalikult
Toode on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis
Valmistatud Eestis
KASUTAMINE:Hõõru ringjate liigutustega väike kogus šampooni märgadesse juustesse keskendudes rohkem peanahale. Aja sõrmeotstega masseerides vahule. Loputa rohke veega. Enne topsi tagasi asetamist lase šampoonil sobiva aluse peal täielikult kuivada.

+ Toodet tuleb ringitades kanda vaid juuksejuurtele (mis on muidugi ka tavaline iga teise šampooni puhul, kelle jaoks see ehk üllatusena tulla võib, ihihihi).
+ Hoolimata looduslikust koostisest vahutab toode väga väga hästi (varasemad kogemused on näidanud, et puhtama koostisega šampoone kuub kolepalju, sest need ei taha üldse peas vahuna laiali minna).
+ Pesemise ajal ning ka peale pesemist on juustes tunda mõnusat ja värskendavat sidrunheina lõhna.
+ Kettakesega peanaha juures toimetamine on kusjuures palju mugavam kui kätele vedela šampooni valamine, esiteks on see kokkuhoidlikum ning teiseks on kindel see, et peanahk saab kenasti šampoonitatud.
+ Toodet on väga kerge juustest välja loputada.
+ Šampoon on üsnagi tugev ja tõhus ning teeb peanahale lausa sügavpuhastuse, juuksed on lausa piinlikult puhtad ning lisaks kõigele ka ülipehmed ja kohevad!

Diomina tahke šampoon normaalsetele ja kuivadele juustele on saadaval http://diomina.com/ hinnaga 9.90 eur.
Hindeks 10/10


2) Diomina tahke palsam normaalsetele ja kuivadele juustele
Mis tootega on tegu?
Sisaldab niisutavat ning toitvat shea- ja avokaadovõid, D-pantenooli ning kaeraproteiini. Palsam muudab juuksed siidiselt pehmeks ja kergesti kammitavaks.
50g = 500ml
Niisutab ja hooldab juukseid
Toode on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis
Valmistatud Eestis
KASUTAMINE: Kanna palsamit ringjate liigutustega märgadesse juustesse, keskendudes juukseotstele. Lase 2-3 minutit mõjuda, loputa leige veega. Enne topsi tagasi asetamist lase palsamil sobiva aluse peal täielikult ära kuivada.

+ Lõhna poolest meenutab toode samuti veidikene tsitruliste segu ning sidrunheina nagu ka šampoon.
+ Sarnaselt šampoonile on ka palsami puhul juustesse ringitamine väga tõhus moodus selleks, et iga viimnegi juuksekarv saaks palsami toitvaid rõõme tunda.
+ Märjaks saades liigub palsamikettake päris kenasti mööda juukseid ning koheselt on tunda, kuidas juuksed palju libedamaks muutuvad. 
+ Hästi huvitav on see, et minu juuste puhul tekivad ilusad lokid vaid mõningate palsamite abil ning just see tahke palsam suudab samuti minu loomulikke lokke kenasti hooldada.
+ Tuleb tunnistada, et ma olin toote suhtes liigagi skeptiline ning seetõttu sain SUURE üllatusmomendi osaliseks, kui peale esimest pesu oma juukseid katsusin. Need olid TÕESTI pehmed ja kammitavad, ülisiidised ja kenasti hooldatud. Tõeline respekt! Looduslikud õlid teevad väga väga head tööd!
+ Antud palsamiga lähevad huvitaval kombel tulemused iga korraga järjest paremaks.


Diomina tahke palsam normaalsetele ja kuivadele juustele on saadaval http://diomina.com/ hinnaga 10.90 eur.
Hindeks 10/10

Nagu te nägite on šampoon ja palsam mind täielikult kõige positiivsemas mõttes jalust maha võtnud ning tegemist on tõesti kõige paremate looduslike juuskehooldustoodetega, mis ei jää grammigi alla toodetele, mis suures kogusest juukseid siluvaid kemikaale sisaldavad. Mul on nii hea meel, et saan oma juustele pakkuda puhast, kuid tasemel juuksehooldust (PS! Huvi pärast võite piiluda ka linkide kaudu avanevaid koostiste nimekirju, puhas lust ja rõõm on seda kõike vaadata)! :)
Lähme aga edasi tahkete koorivate toodete juurde. 

3) Diomina tahke kehakoorija Magus apelsin
Mis tootega on tegu? 
Magusa apelsini lõhnaline suhkrut sisaldav kehakoorija eemaldab õrnalt surnud naharakud ja jätab naha meeldivalt pehmeks. Kakao- ja sheavõi, mandli- ja aprikoosiseemneõli toidavad ning niisutavad tõhusalt.
Õrnema toimega kehakoorija
Pehmendab ja niisutab nahka
Toode on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis
Valmistatud Eestis
KASUTAMINE: Hõõru koorijat ringjate liigutustega eelnevalt puhastatud ning sooja veega niisutatud nahal. Masseeri täiendavalt kätega. Lase koorijal mõni minut mõjuda ning seejärel loputada sooja veega. Enne topsi tagasi asetamist lase koorijal sobiva aluse peal täielikult ära kuivada.

+ Toote aktiivseteks osadeks on suhkrukristallikesed, mis küll naha vastu piisavalt julged, kuid samas ka ülimalt hästi puhastavad on.
+ Kehakoorija lõhn ajab positiivses mõttes lõhnamõnudest pea ringi käima. Magusa apelsini lõhn on nii kasutamise ajal kui ka peale kasutamist tõeliselt nauditav!
+ Juba koorimise käigus on tunda ka seda, kuidas toode kehale taaselustust tehes ka naharakke niisutab. Selle põhjustajaks on kakao- ja sheavõi, mandli- ja aprikoosiseemneõli, mis naha ka peale kasutamist terveks päevaks niisutatuks jätavad. Nahale tekib justkui kaitsev "vahakiht".
+ Nagu juba mainitud sai on nahk peale kasutamist niisuatud, kuid samas ka väga pehme ja palju "värskema" väljanägemisega. Tõeline uuenduskuur!

Diomina tahke kehakoorija Magus apelsin on  
saadaval http://diomina.com/ hinnaga 5,95 eur.
Hindeks 10/10

4) Diomina tahke jalakoorija
Mis tootega on tegu?
Pimsskivi pulbriga jalakoorija eemaldab surnud rakud samal ajal kui looduslikud õlid ja võid niisutavad ning toidavad nahka.
Ergutava aroomiga – laim ja piparmünt
Hooldab ja pehmendab jalatalla nahka
Toode on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis
Valmistatud Eestis
KASUTAMINE: Hõõru koorijat ringjate liigutustega eelnevalt puhastatud ning sooja veega niisutatud nahal. Masseeri täiendavalt kätega. Lase koorijal mõni minut mõjuda ning seejärel loputada sooja veega. Enne topsi tagasi asetamist lase koorijal sobiva aluse peal täielikult ära kuivada.

+ Ahhaaa! Need peenikesed koorivad "liivateradena" tunduvad osakesed on hoopis pimsskivipulber. Toode toimib koorijana ülihästi, mind panigi esimestel kasutuskordadel imestama see, kuidas suudavad nii pisikesed koorivad osakesed niivõrd puhast tööd teha!
+ Mõnus mündilõhn koos laimiga tekitab vägisi seoseid suvise mohhitoga ning muideks jääb lõhn taldadele püsima ka peale kasutamist. Pole midagi paremat, kui lükata mündilõhnalised varbad susside sisse ning rüübata sooja piparmünditeed!
+ Tegemist on minusuguse "laisa jalahooldaja" unelmate tootega, sest ma tõesti ei suuda/ei taha/ei viitsi leida seda aega, et kasvõi korra nädalas tunnijagu oma jalgadega toimetada. Samas kui kasutan seda toodet vähemalt 2x nädalas, siis tean, et minu jalakesed on samahästi kui hoolitsetud ning ajalises mõttes vaid mõne üksiku minutiga.
+ Peale kasutamist on tugevama nahaga kohad palju pehmemad ning õrnalt lihvitud. Lisaks kõigele ka koorijas sisalduvate õlide tõttu niisutatud ja toidetud. Suvisel ajal on see kindlasti lausa must have toode, sest rannaliiv muudab minu jalad alati kohutavalt kuivaks.

PS! Toode võib kasutamise ajal tõeliselt naerutada neid, kes kõdi kardavad! :D

Diomina tahke jalakoorija on 
saadaval http://diomina.com/ hinnaga 5,95 eur.
Hindeks 10/10


Ma arvan, et tegemist on esimese rekordpostitusega, kus kõik 4 toodet pääsevad miinustest ning saavad maksimaalsed punktid. Uhh, aitäh Diomina, te olete loonud midagi geniaalset!
Ikka head ja parimat!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Hei! Küsimus on täiesti off-topic, aga kelleks Sa saada tahaksid? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei hei!
      Suurimaks sihiks ja unistuseks olen seadnud hambaarsti :)

      Kustuta