Tootearvustus: Avoni abil ripsmed pikaks ja tugevaks ning huuled värvirikkaks ja säravaks

märts 14, 2017

Ma ei tea, kuidas on lood teiega, kuid minule hakkab küll kevad aina julgemalt südamesse pugema! Juba nii tahaks kanda õhemaid rõivaid ning samuti olen oma talvise meigikoti sisu kevadisemate toodete vastu välja vahetanud - julged värvid ja sära nii põskedel kui ka huultel on kevadeti üsnagi tavalised tegelased.
Ka täna räägin huuletoodetest, mis omavad endas rikkalikke värvitoone, kuid samas ka hulganisti pärlmutterjat läiget! Lisaks sellele pikendama ripsmeid lausa mitmekordselt! :)

1) Avon True Supreme hooldav ja pikendav ripsmetušš
Ripsmetušš argaania- ja kookosõliga, sisaldab ka E-vitamiini.

+ Tušil on põnev kummist harjake, mis on tihedalt pisikeste harjastega kaetud. Tušši tuleb harjastele parajas koguses ning seetõttu ei jää tulemus liiga tükiline ega kleepuv.
+ Tušš on ainuüksi pikendav, nagu ka toode ise lubab. Ripsmetušš muudab ripsmeid visuaalselt pikemaks ning eraldab ripsmekarvad täielikult teineteisest, samas pääseb hari kenasti ligi ripsmepiirile, et ripsmed täies ulatuses kaetud saaksid ning ripsmepiirist nö "tõstetud", et suurendada pikendavat efekti.
+ Tuleb tunnistada, et tuši koostis on tõepoolest erinev varasemalt proovitutest, palju "pehmem(?)", ning ripsmete jaoks hooldavam. Ripsmekarvad tunduvad tušši kandmise ajal palju tugevamad, kuid seda mitte sel põhjusel, et tuši koostis karm ja tugev oleks, vaid just koostises peituvad õlid võivad olla need, mis ripsmeid tugevdada suudavad.
+ Tuši püsivus on umbes 8-10 tundi, seega saab tušile üsnagi kindel olla.
+Ka eemadamine on mugav, selleks piisab vaid näopesuvahendist ja näoveest, spetsiaalset meigieemaldajat kasutada ei tarvitsegi.

- Vahva oleks see, kui toote ka ripsmete tihedust veidikene rõhutada aitaks.
- Peale 8 tunni möödumist võib tušš kergelt silmaaluseid määrima hakata.

Avon True Supreme hooldav ja pikendav ripsmetušš on saadaval Avoni kataloogidest hinnaga 10.00 eur (hetkel aga soodushind 6,49 eur).
Hindeks 8/10


2) Avon True Colour Supreme toitev huulepulk toonid Red Creme, Perfect Pink Rose, Revival
Mis tootega on tegu?
  • Kingib huultele rikkaliku ja ühtlase värvi
  • Niisutab huuli 24h
  • Koostises jojobaõli, mesilasvaha, mesi
  • SPF15
+ Toodetel on väga mõnus lõhn, mis minule suure kummikommiisu alati peale ajab! See on lihtsalt niivõrd sarnane lõhnale, mis kummikarukeste pakist alati välja hiilib! :)
+ Huulepulgad on huulte vastu tõeliselt hellad ning libisevad kergelt mööda huuli. Koostises olevad õlid muudavad huuled koheselt tunduvalt pehmemaks ning te ei kujuta ette, kui mõnus vaheldus taoline niisutav toode mattidele ja kuivatavatele huulepulkadele on!
+ Kõik proovitud toonid olid oma pigmendi poolest tugevad ning jäid koheselt kaunilt huultele särama.
Red Creme                     Perfect Pink                       Rose Revival
+ Jah sära, sära ja maagiline kuma! Huultele jääv mõnus sillerdav läige, mis erinevate valguste käes väga kihvtilt mängleb!
+ SPF15 tõttu jään põnevusega kevadist ja suvist päikest ootama, sest tean, et minu huuled on kaitstud! :)
Red Creme                     Perfect Pink                       Rose Revival
- Kui kõik muu tundus imetlusväärne, siis ma oleksin õnnelikum, kui toodetel oleks veidikene parem püsivus. Kuna niisutavad õlid tahavad alati meeletult kiiresti minu huultesse imenduda, siis kannatab selle all veidike ka püsivus, mis piirdub ligikaudu 1,5 tunniga tumedamate toonide puhul, heledamate kulumine pole küll niivõrd märgatav.

Toonidest lemmikuks sai Perfect Pink, mis tõepoolest perfektset nukulikku roosat tooni omab! :)


Avon True Colour Supreme toitvad huulepulgad on saadaval 15 erinevas värvitoonis Avoni kataloogidest hinnaga 8.00 eur (hetkel aga soodushind 4,99 eur).

Hindeks 8/10


Magusad musid teile ning mõnusat õhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments