Tootearvustus: Holika Holika toitvad ja superniisutavad näohooldustooted Good Cera sarjast

märts 09, 2017

Hei kõigile! Korea kosmeetikast olen ka juba varem juttu teinud ning ka sel korral on tooted pärit Holika Holika brändilt (loe varasemaid postitusi: LINKLINK)

Nimelt saadeti mulle ülimalt armas jõulupakike, mille sisu ülimalt täpselt teieni püüan tuua. Tänased tooted võtavad naha niisutamise oma südameasjaks ning tõttavad appi nii päeval kui öösel! ;)
Holika Holika näomask Skin & Good Cera Super Cream Mask Sheet
Mis tootega on tegu?
  • Skin & Good Cera Super Cream Mask Sheet sisaldab efektiivseid komponente, mis maksimaalselt niisutavad, toidavad ja taastavad nahka. 
  • Maskis sisalduvad keramiidid on võimelised kiiresti taastama naha kaitsefunktsioone, samaaegselt niisutades seda ja aktiveerides regeneratsiooniprotsesse. 
  • Keramiidide mõjul kaob naha kuivus, taastub naha elastsus, nahk muutub siledamaks, eemaldub ketendus ja kaovad mikrokortsukesed. 
  • Maskis sisalduv rukola ekstrakt annab nahale kasulikke vitamiine ja mikroelemente, intensiivselt toidab ja tugevdab nahka samaaegselt taastades selle elastsuse, vähendades poore, värskendades ja matistades.
+ Koheselt peale pakendi avamist on näha, et riidest mask on tugevasti kreemja tootega läbiimmutatud ning juba etteruttavalt julgen lubada, et kogu pakis olev üleliigne toode sobib ideaalselt kasutamiseks ka kaelal ning dekolteel. 
+ Maski lõhn on neutraalne, kuid samas ka värskendav. Toote lõhn, mis kõige rohkem laimiga sarnaneb, jääb püsima ka peale kasutamist. 
+ Tegu on esimese riidest maskiga, mis minu näokujule kõige sarnasem on, seega oli kasutamine mugavam kui kunagi varem!
+ Peale kasutamist on nägu siidjas ja pehme ning toode võtab hoolsalt tuhmi ja elutu naha oma kontrolli alla! 
+ Näonahk on peale kasutamist ka tunduvalt pringim ja siledam. 

- Toote toimeaeg on üsnagi pikk (15-20 minutit) ning juba 6. minutil hakkas näonahk meeletult õhetama ja kihelema, seega polnud kogu protsess just kõige nauditavam.
- Tegelikkuses ei ole tarvis üleliigset maski näolt maha pesta, kuid mina tundsin selleks lausa tungivat vajadust. Peale mahaloputamist muutus nägu lapiliseks umbes pooleks tunniks, seega kindlasti pole mõistlik maski teha vahetult enne kodust väljumist... :D

Holika Holika näomask Skin & Good Cera Super Cream Mask Sheet on saadaval https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 3,95 eur.
Hindeks 6/10


2) Holika Holika Kinkekomplekt Holiday Skin & Good Cera Set
Kinkekomplekt Holiday Skin & Good Cera Set
(uhh minul ei õnnestunud miskipärast kinkekarbist kaunist pildikest teha, seega napsasin selle pildi Holika Holika veebilehelt)
  • Öine näomask Skin & Good Cera Ultra Sleeping Mask (70ml)
  • Seerum Skin & Good Cera All-In-One Master (50ml)
Öine näomask Skin & Good Cera Ultra Sleeping Mask (70ml)
Mis tootega on tegu? 
Kreemjas öömask, mis annab nahale sügava niisutuse ja taastab seda. Öömask eemaldab väsimuse ja stressi märke, toidab rohkete vitamiinidega ja stimuleerib vereringet. Üle 50% koostisest on keramiidid, mis teevad naha elastsemaks ja pehmemaks. Öömaskis olev rukola ekstrakt annab nahale elujõudu ja õrnalt hoolitseb selle eest. Toode ei sisalda parabeene, bensofenooni ja loomset materjali, sünteetilisi värvaineid ning parfüümi. Öömask sobib kõikidele nahatüüpidele.
+ Nagu ka peatselt arvustataval seerumil ja eelnevalt mainitud maskil on ka sellel tootel värskendav laimine lõhn.
+ Toode väljub tuubist küll üsna paksuna, kuid on tegelikult suhteliselt vesise koostisega ning seetõttu on maski pealekandmine väga mugav ja kerge.
+ Õhulise ja pehme koostise tõttu imendub öömask küllaltki kiiresti naha sisse ja kohe kindlasti pole tarvis muretseda selle pärast, et mask öist und kuidagimoodi segama peaks hakkama, ei mingit kleepuvust!
+ Minu arvates on toodet naljakas maskiks nimetada, sest mask oleks justkui midagi, mille peaks maha pesema, kuid see toode toimib täpselt nagu tugeva niisutusega öökreem. Holika Holika tiim soovitas mul toodet kasutada nädalas maksimaalselt 3 korda.
+ Tegemist on nüüdsest minu ühe lemmikniisutajaga! Nahk on hommikuks uskumatult pehme, toidetud ja niisutatud. Lausa lust on põsesarnu silitada ning patsutada - nahk on meeletult elastne ja värske! 

Miinused jäävad selle toote puhul olematuks, hipp-hipp-hurra! ;)

Hindeks 10/10

Skin & Good Cera All-In-One Master näoseerum
Mis tootega on tegu?
Näoseerum, mis taaselustab näonahka. Muudab selle elastseks, siledaks ja pehmeks. Sisaldab riisi, portulaki ja lagritsa ekstrakte, mis rahustavad nahka ja taastavad selle elastsuse. Rukola ekstrakt toidab nahka vitamiinidega ja ahendab poore. Koostises olevad keramiidid ühtlustavad naha reljeefi, muutes naha tervemaks. Seerum sobib kõikidele nahatüüpidele.
+ Tootel on väga omapärase pumbaga pudel, millesarnast minu meigiriiulitel olnud polegi. 
+  Koostis on märksa õhulisem kui öömaskil ning samuti on seerum vedelam, kuid siiski on ka selle toote pealekandmine väga mugav. 
+ Imenduvus on lausa 5+! Enamasti pole ma jõudnud isegi põskede kreemitamiseni kui otsaesine on juba seerumi kibekähku endasse tõmmanud. See võimaldab seerumit kasutada hommikuti enne jumestuskreemi pealekandmist, sest nahk ei jää kleepuv ega vesine, toode imendub viimse grammini!
+ Peale kasutamist on nahk säravam ja palju elavama väljanägemisega. Põsed on märksa pehmemad ning sarnaselt öömaskile paraneb naha elastsus. 

- Natukene võib-olla nurisen selle kallal, et nahk ei püsi just meeletult kaua niisutatuna vaid mõned tunnikesed, seetõttu kasutan seerumit hommikul ja õhtul. 

Hindeks 9/10

Holika Holika Kinkekomplekt Holiday Skin &Good Cera Set on saadaval https://www.holikaholika.ee/ soodushinnaga 26,96 eur!! 


Saadan teile soojad kallistused ning soovin ilusat peatset nädalalõppu! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments