Tootearvustus: värvid, värvid värvid ning aitab kunstripsmetest!

aprill 21, 2017

Hei sõbrakesed! Kevad on minu jaoks sellise tormiga peale hakanud, et taolist ringi rahmeldamist nõudvat aprillikuud pole minu silmakesed ja jalakesed veel tunda saanudki. Oh ja esmaspäevast algab eksamiperiood! Täna toon teieni aga ülimalt värvikirevad kevadnoodid L'Orealilt. Näha saate näiteks seda, kuidas suudavad kunstripsmed ripsmetušile alla jääda ning samuti näete minu põskedel vägagi erilisi põsepunasid, mis pintslit pealekandmiseks ei vajagi!

Tehke ruumi oma meigikottides, sest need 3 suurepärast üllatajat suudavad kindlasti nii mõnegi huviorbiiti sattuda! ;)

1) L'Oreal Paris Infaillible Paint Blush Stick põsepuna
Mis tootega on tegu?
Eksklusiivne ülipigmenteeritud kauapüsiv põsepuna annab põskedele ideaalse punaka tooni.
Toode on uudse kreemjast puudriseks muutuva koostisega, mida on kerge põskedele kanda ja see sobitub sujuvalt sinu meigiga.
Tugevad pigmendid tagavad ideaalse värvi.
Põsepuna on saadaval kolmes väga erilises toonis ning neid saab kasutada nii kerge puna saavutamiseks kui ka tugeva meigi täiustamiseks.
Kasutamine
Kanna veidi põsepuna põsesarna kohale, seejärel hajuta sõrmedega ringjaid liigutusi tehes.
+ Tegemist pole minu jaoks küll esimeste taoliste põsepunapulkadega, kuid siiski teevad just L'Oreali uued tooted varasematele silmad ette väga rikkalike pigmentidega ning tubli kogusega. 
+ Toodet on niigi suur kogus (7ml), kuid raske on öelda, kui pikk aeg kulub selleks, et kogu pulk lõpuni tarbida, sest erksa ja värvikülla koostise tõttu kulub toodet imevähe.
+ Kreemjas põsepuna hajub küllaltki kenasti ainuüksi näppudega (olen ka proovinud kasutada RT pintslit, aga minu lemmikuks "meigipintsliks" jäävad siiski sõrmekesed). Samas on väga raske toodet "maha hajutada", kui seda liiga palju peaks saama, seega tuleb kogustega tõeliselt tagasihoidlik olla. 
+ Pöördun veelkord tagasi toonide juurde, et neid kõiki ka ükshaaval iseloomustada. Minu lemmik on lõheroosakat tulemust pakkuv toon 01 (Pink), mis ideaalselt kevadisse meigikotti sobitub. Kargemate ilmadega olen aga kasutanud kõige tumedamat tooni nr 3 (Fuchsia Fame), mis põskedele justkui külmast näpistatud kuma annab, samas sobib toon ka tagasihoidlikuma meigi täiustamiseks (nt: roosa huul, fuksiatooni põsepuna ning tagasihoidlik silmalainer on just see kooslus minu näol, mis hulganisti kiidusõnu on saanud oma lihtsuse, kuid samas ka erilisusega). Mandariinikarva toon nr 2 (tangerine) on kindel kaaslane aga suvisel ajal, et sobituda päevitunud nahaga.
Toon 01 - Pink | Toon 02 - Tangerine | Toon 03 Fuchsia Fame
+ Põhjus, miks viimasel ajal just kreemjaid põsepunaseid eelistan on see, et need pole mind mitte ühelgi päeval alt vedanud püsivusega. Tegemist on tõeliselt sitkete tüüpidega, mille vastu saab vaid meigieemaldaja.
Toon nr 01 - Pink
Pealekandmisel olen esmalt põsepuna näpule libistanud ning seejärel põsesarnale tupsutanud, seejärel ringjate liigutustega laiali hajutanud. Samas võib toodet ka kohe otsa põsesarnale kanda ning seejärel hajutada. 
- See pole nüüd küll otsene miinus, kuid tooteid peaks enne mitmeid kordi testima, et saada käppa just need kõige paremad võtted. Kiire hommik pole ilmselt esimestel kasutuskordadel just kõige parem valik. Seega antud põsepunade kasutamine on veidikene tülikam kui tavaliste puuderjate põsepunade peale pintseldamine.

 L'Oreal Paris Infaillible Paint Blush Stick põsepunad on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~11 eur.
Hindeks 9/10


2) L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
L'Oreal Paris False Lash Superstar Xfiber on kahepoolne ripsmetušš, mis annab enneolematult ekstreemse kunstripsmeefekti vaid kiudude abil - ilma kunstripsmete või ripsmepikendusteta.
- 1. Volüümiandev must alustušš. Sügavmust alustušš teeb iga ripsmekarva paksemaks ja annab koheselt ekstreemse volüümi.
- 2. Ripsmeid pikendav mustadest kiududest pealistušš. Tušš pikendab ja tõstab igat ripsmekarva enneolematult, kuna see sisaldab rohkem kiude kui ükski teine L'Oréal Paris' ripsmetušš. Selles kreemja koostisega ripsmetušis on 20 korda rohkem kiude kui tavalises Superstar ripsmetušis.
Volüümiandev ripsmetušš on oftalmoloogiliselt testitud.
Kasutamine
Alustuseks kanna ripsmetele False Lash Superstar Xfiber sügavmusta alustušši, nii et iga ripsmekarv oleks sellega kaetud. Seejärel kanna enne alustuši ärakuivamist ripsmetele üks kiht kiude sisaldavat pealistušši, et saavutada enneolematult ekstreemsed ripsmed. Korda neid toiminguid dramaatilisema välimuse ja totaalse muutuse saavutamiseks.
Tulemus
Kunstripsmeefekt ja totaalselt muutunud ripsmed.
+ L'Oreali varasem kahepoolne False Lash Superstar tušš ei valmistanud mulle pettumust ning seda ei tee ka see toode. Tuši kaks erinevat harja on ülimalt kavalalt tootesse paigutatud ning ühes tootes oleks justkui tavaline ripsmetušš ning pisikeste kiududega pealistušš.
+ Erinevad harjad omavad täielikult erinevaid kasutusviise. Samm nr 1 katab ripsmed värviga, eraldab ja tihendab neid. Alumiste ripsmete värvimisel soovitan kasutada vaid 1. poolt, õige pea saate teada miks. Harja spetsiaalne kuju aitab hästi vormida nii silma sise- kui ka välisnurgas olevaid ripsmekarvakesi. 
Otsik nr 2 on aga hoopiski palju kaarjam ning just selles pooles peitub supervolüümi saladus. 2. osa ripsmetušš sisaldab spetsiaalseid kiudusid, mis ripsmetele pikkust tugevalt juurde annavad haakudes ripsmeotste külge supervolüümika efekti loomiseks.
+ Mõlemad tušid kuivavad küllaltki kiiresti, seega ei mingit silmalaugude määrimist!
+ Tulemused antud tušiga on lihtsalt hämmastavad! Antud tulemusi on kõrvutataud isegi kunstripsmete efektiga ning minu käsi läheb nüüd küll südamele ning kinnitan teile, et jah tulemus on täielikult võrreldav kunstripsmete tulemusega! Miks ma seda nii julgelt väidan? Nimelt osalesin #xfiberchallenge 's (https://www.instagram.com/explore/tags/xfiberchallenge/) ning minu ülesandeks oli ühel silmal kanda kunstripsmeid ning teist silma värvida XFiber tušiga. Tulemus üllatas mind ennast totaalselt ning nüüd tuleb teile ka pisikene ülesanne: arva ära, kummal silmal on kunstripsmed! 
Üleval - enne | All - pärast 
- Tootel on ka üks miinus, mis minust tuši igapäevakasutajat ei tee. Nimelt hakkavad pisikesed kiud alumistele silmalaugudele pudenema. Eriti täpiline olin siis, kui kasutasin 2. otsa alumistel ripsmetel, seega just sel põhjusel soovitasingi alumistel ripsmetel ainult 1. harja kasutada.
Kui kasutada 2. harja ainult ülemistel ripsmetel, siis hakkab tood kergelt pudenema ~5 tunni möödumisel.

Hahha ja lõpetuseks vaadake ka seda videot, ülimalt leidlik! :D
L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~16 eur.
Hindeks 8/10


3) L'Oreal Paris Color Riche Matte Obsessioni kauapüsivate huulevärvide palett
Mis tootega on tegu?
Color Riche Matte Obsessioni kauapüsivate huulevärvide palett L'Oréal Make-up Designer Paris'lt sisaldab julgeid värve, millega saavutad kaunilt viimistletud huuled.
Värvide puhtad pehmed pigmendid, väärtuslik kreemjas koostis ning must kameeliaõli tagavad küllusliku mati värvi. Color Riche Matte Obsessioni huulevärvide palett on nüüd matti värvi mustas karbis, mis sobib hästi iseloomustama erilist mati huule efekti. Lõhn: tuntud Color Riche'i parfüüm.
Kasutamine
Kasuta kauapüsivate värvide paletti kuuluvate huulevärvide pealekandmiseks Designeri huulepintslit. Alusta huule keskelt ja liigu huule välisservade poole. Trendikate varjunditega huulte saavutamiseks sega paletis olevaid värve. Kasuta huulekuju rõhutamiseks huulelainerit Color Riche Couture. Kanna seda loomulikult täidlaselt näivate huulte saavutamiseks huule välisäärele.
Tulemus
Niisutatud, kuid tugeva mati värviga huuled.
+ Antud paleti disain on ülimalt kaunis, kuid ühtlasi ka praktiline. Ühes karbikeses on pintsel, peegel, primer ning 5 erinevat huulevärvi. See on ju tõeline "hädaabipakett" minipuhkuseks!
+ Pintslile teen aga samasuguse pehme pai hea töö eest nagu see teeb minu huultele igal kasutuskorral. Pintsliga alustan pealekandmist keskelt ning seejärel jätkan vertikaalsete pisikeste tõmmetega suunurkade suunas.
+ Primer on aga kõige mugavamini pealekantav sõrmeotstega ning primeri abil on toonid palju erksamad ning kauapüsivamad. Samas aitab primer ka kergelt huuli niisutada.
+ Kui rääkida veel niisutusest, siis hoolimata mattidest toodetest suudavad kõik komplektis olevad tooted huultele kaitsva ja pehmendava kihi peale kanda, seega ei mingit muret kuivanud huultega.
+ Kõik värvid on omavahel segatavad ning minu lemmikkombinatsioon on see, kui kannan 1. kihina tooni nr 1 mis on armsalt rooskas ning sellele veidi omanäolisuse saamiseks lisan punakat tooni nr 3.
Ülemine pilt - toon nr 1 | Alumine pilt - toon nr 1 + nr 3
- Mind häirib tõsiselt näiteks see, et värvide pigment on väga hele ning selleks, et tumedamat tulemust saavutada, peab kohe päris mitu-mitu-mitu kihti uuesti peale kandma.
- Toode hakkab huulte keskelt väga kiiresti maha kuluma ning pidev värskendamine on hädavajalik, seega karbike peaks alati käekotis kaasas olema.

L'Oreal Paris Color Riche Matte Obsessioni kauapüsivate huulevärvide palett on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~17 eur.
Hindeks 6/10

Tänased jutud said räägitud ning ära unusta jagada ka oma kogemusi antud toodetega kommentaarides! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments