Tootearvustus: peida iluvead, kuid rõhuta huuli ja kulme L'Oreali abil

mai 10, 2017

Hei, mu kaunitarid! Viimasel nädalal on blogis suur vaikus olnud, kuid vahelduseks matemaatikaeksamiks valmistumisele mõtlesin, et oleks vahva teieni mõningate uute toodete arvustused tuua, mis tegelikult juba mitu kuud oma järge oodanud on. 

L'Oreal Paris on sel kevadel välja tulnud ülimalt menuka peitekreemipaletiga, millest on kirjutatud juba mitmetes kodumaisetes blogides, kuid eriti palju olen peitekreemipaleti kasutamist märganud erinevates meigiõpetusvideodes. Täna on sul võimalus koos minuga palett üle kiigata ning lisaks annan ülevaate mattidest Color Richie Matte Addiction huulepulkadest, mis kostitavad huuli pehmendavate õlide ning rikkalike värvitoonidega. Postitusest ei jää välja ka silmad - uus L'Oreali geellainer ning kasutajasõbralikud kulmupliiatsid vajavad samuti tutvustust! :)

1) L'Oreal Paris Infaillible Total Cover peitekreemipalett
Mis tootega on tegu?
Eksklusiivne peitekreemipalett, mille abil saab katta väga erinevat tüüpi nahaprobleeme ja korrigeerida naha värvi. Lihtsalt hajutatav kreem aitab katta ja peita kõik nahaprobleemid vaid üliõhukese kreemikihiga. Sisaldab viit nahavärvi korrigeerimise tooni. Ei tekita maskiefekti. Ei määri. Ei tekita komedoone.
Sobib heledast kuni keskmiselt tumedama nahatooni jaoks.
Kasutamine
Roheka alatooniga peitekreem - neutraliseerib punetuse, katab ideaalselt kuperoosa, akne või armid. Tupsuta roheka alatooniga peitekreemi punakale alale, oota veidi, seejärel kanna peale õhuke kiht oma nahatoonile vastavat peitekreemi.
Lillaka alatooniga peitekreem - sobib kollakate probleemsete kohtade peitmiseks, näiteks ülipigmenteerunud aknearmid saab efektiivselt tasandada ka väga õhukese lillakat tooni kreemiga.
Kolm beežis toonis peitekreemi - aitavad peita tõsiseid nahaprobleeme nagu pigmendilaike ja tumedaid silmaaluseid. Vali sobiv beež toon vastavalt oma nahatoonile ja aluskreemi toonile.
+ Esmalt meeldib mulle toote juures see, et L'Oreal ei viska kedagi tundmatus kohas vette ehk teisisõnu on paleti kasutamine võimalikult hästi "puust ette ja punaseks" tehtud. Näiteks leiab asjakohaseid näpunäiteid pakendi tagaküljelt ja minu "meiginipid" pärinevad hoopsiki L'Oreal Paris Eesti kodulehelt: https://www.loreal-paris.ee/tooted/peitekreemide-palett/infaillible-total-cover Igapäevaseks "sõjamaalinguks" olen eeskuju võtnud just lehekülje alaosas olevate nippide hulgast ning minu kõige sagedasem iluspikker on #7amsituation.
+ Peitekreemid täidavad kuni viimse grammini oma eesmärki - kõik punetused saavad likvideeritud roheka peitekreemiga, mille omakorda katan hiljem vasakult 2. tooniga (toon nr 3 jääb ilmselt suve ootama hihiih). Highlighteri "aluskreemiks" kasutan lillakat tooni ning vahe varasemaga on tõeliselt hästi märgatav! Highlighteri kuma jääb tänu lillakale alustoonile palju mitmekülgsem ning muuhulgas ka kontrastsem ;) Kõige heledama tooniga peidan väsimuse ning kasutan näo kontuurimisel täidlasemate kohtade esiletõstmiseks. 
+ Kõikides teistes piirkondades (va silmaalused) püsib toode väga kenasti ning peale kinnituspuudriga fikseerimist pole suuresti kulumise pärast tarvis muretseda, kuigi jah... eks mõningate "reeglite" vastu ei saa pea kunagi nagu näiteks see, et tugeva vistriku peale ei hakka ükski peitekreem mitmeteks tundideks...

Piltidel on küll nüüd erinevused vaevumärgatavad, kuid väga suurt rolli mängib siiski "elav valgus", mida on pildile raske püüda....PS! Minule meeldib vastupidiselt juhistele peitekreeme kanda jumestuskreemi peale. 
Enne | Minu täpid, triibud,kolmnurgad | Pärast

- Palett oleks minu jaoks perfektne, kui sellega oleks kaasas ka pintsel, sest hetkel tuleb paletti ning pintslit vajaduse korral eraldi kaasas tassida. Jah, kindlasti saab ka sõrmedega häda korral toodet peale kanda, kuid kui hügieeniline see peale 20. kasutuskorda oleks...?
- Silmaalustel kasutamine vajab aga pidevat kontrolli, sest toode tahab silmaümbruses olevate minikortsukeste vahele koguneda ning tulemuseks on see, et isegi olematutest kortsudest saavad korralikud "vaod", ouuu noou!

L'Oreal Paris Infaillible Total Cover peitekreemipalett on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~17.00.
Hindeks 8/10

2) L'Oreal Paris Color Richie Matte Addiction huulepulgad
Mis tootega on tegu?
Color Riche Matte Addiction kauapüsiv huulepulk L'Oréal Make-up Designer Paris'lt on saadaval julgetes värvides, millega saavutad kaunilt viimistletud huuled.
Värvide puhtad pehmed pigmendid, väärtuslik kreemjas koostis ning must kameeliaõli tagavad küllusliku mati värvi. Color Riche Matte Addiction huulepulk on nüüd mattmustas pakendis, mis sobib hästi mati huule efektiga. Lõhn: tuntud Color Riche'i parfüüm. Erilised koostisosad: kameelia- ja jojobaõlid, mis tagavad meeldivalt niisutatud tunde kogu päevaks.

Color Richie sarja huulepulkade vastu algas armastus tegelikult juba varasemalt, kui tuli välja La Vie En Rose sari, mille arvustust saad lugeda siit, kuid vaatame, kas huulepulgad on nüüd täiustunud veelgi paremaks või hoopiski...?
+ Piltidel on välja toodud vaid väikene osa kogu uuest toonivalikust, Color Richie Matte Obsession huulepulgad on saadaval koguni 12(!!!) erinevas toonis, tumepunastest kuni šokolaadiste nude-toonideni välja!
640 - Erotique | 241 Pink-a-Porter | 346 - Paris Cherry
+ Koostises olevad õlid võimaldavad 1) tootel mõnusalt ja pehmelt mööda huuli libiseda 2) niisutavad ja toidavad huuli (mis tavaliselt mattidele huulepulkadele omane pole!). 
+ Mulle meeldib väga see, et huulepulkadel on range, terav tipp, millega on äärmiselt lihtne ülahuule kitsaskohtades toimetada ning huulekontuuri järgida. 

+ Minu proovitud toonid olid väga pigmendirikkad ning piisas juba ühekordsest tõmbest, et saada musisuu punaseks või hoopiski tagasihoidliku mati heleroosaga kaetud. 
640 - Erotique | 241 Pink-a-Porter | 346 - Paris Cherry
+ Tulemus jäi kõikide proovitud toonide puhul mõõdukalt matt ning värviküllane ning huulepulga intensiivne püsivus on ~2 tundi, mille möödumisel peaks huuli taas värskendama. 

L'Oreal Paris Color Richie Matt Obsession huulepulgad on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~12.00 eur.
Hindeks 9/10

3) L'Oreal Paris Superliner Ultra Precision lainer
Mis tootega on tegu?
Vedel silmalainer L'Oréal Paris' sarjast Superliner.
  • Erilise svammaplikaatori abil saab teha selgeid ja eri paksusega lainerijooni.
  • Sügavmust värvipigment aitab saavutada lainerijoone, mis on silmapaistvalt must, selge ja kauapüsiv.
Alati, kui olen uue laineri otsingutel, siis tean, et saan usaldada just L'Oreali tooteid, sest tean, et püsivus on toodete prioriteet number 1 ning samuti on toodete pintslid mõnusalt libisevad ja täpsed. Imelikul kombel tekitas aga see toode minus suurt hämmingut, sest tänu varasemale positiivsele kogemusele seadsin ehk "lati liiga kõrgeks"?

+ L'Oreali lainerite puhul on trumbiks ülimõnus geeljas koostis, mis võimaldab toodet kerge vaevaga ripsmepiirile tõmmata, täpselt selline ideaalne koostis on ka sellel tootel. 
+ Lainer kuivab päris kiiresti, kuid samas tuleks piirduda vaid ühekordse tõmbega, sest kui tõmmata peale nö "uus kiht" võib tulemus ebaühtlane jääda. 
+ Švammaplikaator imab endasse piisava koguse geellainerit, et saavutada hea tulemus vaid ühe tõmbega.
- Hoolimata sellest, et tootekirjeldus lubab tõmmata nii pakse kui ka peenikesi jooni spetsiaalse aplikaatoriga, siis mina jäin silma välisnurgas toimetades hätta. Nimelt on aplikaatori tipp minu arvates liiga tömp, sest armastan väga kitsenevad, kergelt ülespoole tõmmatud lainerijooni silma välisnurkades. 
- Kõige suuremaks murekohaks sai püsivus, ometigi on L'Oreali lainerid a l a t i imetlusväärse püsivusega olnud?! Toode kulub vaid mõne tunniga juba silma sisenurkades ning kaotab pigmenti kogu lainerijoone ulatuses.   

Hmm.. kas kellelgi on ehk samuti kogemusi antud tootega..?

L'Oreal Paris Superliner Ultra Precision lainer on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~11.00 eur.
Hindeks 4/10

4) L'Oreal Paris Brow Artist Xpert kulmupliiatsid
Mis tootega on tegu?
L'Oréal Paris Brow Artist Xperti kulmupliiats on esimene defineeriv kulmupliiats, mis on saadaval spetsiaalselt selle sarja jaoks loodud toonides, mis vastavad kulmude loomulikule värvile.
Kolmnurkse otsiku terav tipp tagab täpse joone, ümar keskosa katab kulmud ja pliiatsi tekstuur teeb selle hõlpsalt kasutatavaks.
Pehme modelleerimisharja lühikesed harjased korrigeerivad kulmude kuju ja värvi intensiivsust, et tagada kulmude loomulik ilme.
Kulmupliiats on dermatoloogiliselt testitud.
Kasutamine
1. Kanna kulmupliiatsit kulmu algusesse ja hajuta pehme otsaga.
2. Täida kulmu keskosa lühikeste tõmmetega, et jäljendada loomulikke kulmukarvu.
3. Kata ülejäänud osa kulmust kuni servani ja hajuta uuesti.
4. Lõpetuseks joonista kulmu alajoon.

Brow Artist nimelisest kulmutušist olen kirjutanud varasemalt siin ning kuni tänaseni on toode minu vaieldamatu lemmik ja põhitegelane igapäevameigis. Kuna minu kulmud on õnneks juba piisavalt tumedad ning täidlased, siis pole kulmupliiats just väga hädavajalikuks tooteks saanud, ometigi leidsin selles tootes palju positiivseid omadusi, mis vajaksid pikemat tutvustamist.
+ Vilunumad kulmupliiatsi kasutajad on ilmselt hädas sellega, et pliiats on liiga tugev uus Brow Artist Xpert kulmupliiats on suurepärase pehmuse/kõvadusega. Juba õrna pealevajutusega on võimalik kulmude "raamike" ümber kanda.
+ Toode on superpraktiline eelkõige selle tõttu, et ühes tootes on nii kulmupliiats kui ka kulmuhari, kuid märkimisväärne on ka see, et pliiats on viltuse tipuga ning keeratav.
+  Kulmupliiatsid on tegelikkuses saadaval kolmes toonis, et igaüks saaks leida täpselt omale sobiva. Minu juuskevärviga sobib kõige paremini toon 108 Warm Brunette.
+ Püsivuse kohta ei saa ma paraku 100% kindlat vastust anda, sest kasutasin pliiatsit vaid kulmude raamimiseks. Need pisikesed abijoonekesed aga püsisid kenasti kuni meigi eemaldamiseni.

L'Oreal Paris Brow Artist Xpert kulmupliiats on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~ 8.00 eur.
Hindeks 10/10

Loodan, et lugemine oli põnev ning need tooted, mis olid küll piltidel, kuid täpsemat ülevaadet ei saanud, lipsavad hoopiski loosikotti! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments