Minu igapäevameik ning näohooldus - kevade eri!

mai 02, 2017

Hei! Juba ammu ammu olen plaaninud teile tutvustada oma praegust, kevadist meigikotti. Nimelt on mul kuidagi selline harjumus välja kujunenud, et kevade ja sügise saabumisel teeb meigikott ühe korraliku uuenduskuuri toodete näol läbi. Kevadel kohtab minu meigirutiinis pigem õrnema pigemendiga tooteid, kuid sügisel on julge ploomililla ning külm punane kindlasti põhitoonideks!
Suuremast osast toodetest olen põhimõtteliselt arvustusi juba kirjutanud ning mõned ootavad veel koguni oma järge.. häbi-häbiii, Eliise!
Kuna minu põnevus meigikoti põhjalikuma "lahkamise" vastu on suur, siis alustame! :)

Iga toote peale klikkides peaks enamusel olema juures ka arvustuse link, kui tekib suurem huvi tootega tutvumiseks.

Meigipõhi
Meigirutiini tegelaseks number 1 on hetkel Fit Me Matte jumestuskreem toonis 105, mis on pisiavalt hele sobimaks minu heleda nahatooniga. Appi võtan jumestuspintsli, mis on küll järgitehtud Real Techniques pintsel Aliexpressist, aga töötab suurepäraselt!
Fit Me jumestuskreemiga jätan katmata kõik need kohad, kuhu kantakse highlighterit (põseluu, T-tsoon, lõuaots, ninaots). Seejärel segan kokku veidikene jumestuskreemi ning Maybelline Master Stobbling Liquid vedelat highlighterit Light, et näole värske kuma anda. Ma tõesti armastan seda toodet! Jumestuskreemi ja vedelat highlighterit segan kokku silikoonist meigipadjal, mis minu arvates meigi tegemiseks ei kõlba, kuid segamisaluseks küll! :D
Meigipõhja viimase lihvi annab Essence uus Camouflage peitekreem toonis 05 ivory, mis on lausa v õ r r a t u väsinud silmaaluste korrigeerimiseks. Ahjaa kõiksuguste peitekreemide hajutamiseks kasutan enamasti kas tilgakujulist tupsukest, mis on ostetud hiljuti Osturallilt, enne kasutamist teen ka meigišvammi kergelt niiskeks või Real Techniques Sculpting Brush meigipintslit (seda kasutan enamasti siis, kui võtan appi ka kontuurimiseks mõeldud Maybelline Master Contour V-shape Duo Stick'i toonis 02 medium.
Miks ma ei rääkinud vistrike peitmisest? Uhh mul on näonahaga tõeliselt vedanud ning ma olen selle üle meeletult tänulik! Kui ka mõni halb tegelane peaks tekkima, siis kasutan Artistry peitepulka toonis light, mis saab kergemate probleemidega päris kenasti hakkama.

Põsed, päikesepuuder ning veel sära?!
Peale meigipõhja tegemist haaran oma absoluutse lemmiku - Ontic Minerals mineraalse päikesepuudri toonis B08 Cacaoblast (minu suureks üllatuseks ei saagi see toode vist kunagi otsa, hhaha, olen ühe ja sama purgikesega üle 2 aasta hakkama saanud!). Kuna toon on tume, kulub seda küll tõeliselt vähe, kuid päikesepuudri tumedus aitab ka nägu ideaalselt kontuurida. Kannan seda nr 3-kujuliselt. Põseluu alla kõige tugevamalt ning õrnemate tupsutustena otsmikule ja lõuajoonele. Appi võtan järjekordse Aliexpressist tellitud "Bobby Brown" pintsli, mis järjekordselt üllatavalt hästi töötab :D
Samm number 2 näo täiustamiseks on Artistry mõnusas heleroosas, Sweet Pink toonis põsepuna, mille toon lihtsalt imeline kevadiseks kasutamiseks on! Appi tuleb Real Techniques Blush Brush pintsel, mis nii siidjalt põskedest üle käib! Põsepuna täpsemaks pealekandmiseks teen ka ühe tagasihoidliku naeratuse, et põsepuna pealekandmise asukohaga 10-sse panna! :)
Kuna jumestuskreemi sisse segatud highlighter annab näole pigem värskendavat sära kui tugevat highlight efekti, siis kasutan sära rõhutamiseks Avoni CC-pärleid, mis nahale mitmete erivärvi kuulikeste segunemisel väga vinget kuma annavad. Pealekandmiseks haaran järjekordse "Bobby Brown" pintsli, mis tegelikult põsepuna jaoks mõeldud oli, enne RT põsepunapintsli saabumist... :D

Kulmud, silmad ja ripsmed
Enne silmade juurde asumist sätin korda kulmud L'Oreali Brow Artist kulmutuššiga toonis medium/dark, mis on lausa asendamatu toode nii minu, ema kui ka õe meigikotis! Kulmutušš annab kulme kergelt toonida ning samas neid ka kenasti fikseerida.
Silmapiiril pole lainer küll päris igapäevane tegelane. Sageli piirdun vaid ripsmete värvimisega, kuid mõnel päeval tekib siiski kihk laineri järele, selleks olen viimasel ajal haaranud Essence Super Precise laineri. Olgugi et toote püsivus pole maksimaalne, siis meeldib see toode mulle just sel põhjusel, et sellega on võimalik tõmmata tagasihoidlik igapäevane lainerijoon ripsmepiirile.
Mind on õnnistatud tohutult pikkade ripsmetega ning seetõttu on koolutamine lausa hädavajalik. Päev, mil avastasin koolutamise, muutis ripsmete värvimise ilmselt kogu eluks, sest ripsmete värvimine, ilma neid koolutamata, pole täiuslik ilma kooldus ripsmeteta! Koolutajast pole küll blogis juttu teinud, kuid pärit on see Kaubamaja Ilumaailmast ja hinnaks ~5 eur.
Ripsmetušiga on sageli selline lugu, et kindlat tušši polegi välja kujunenud, sest pidevalt toimub uute tuššide katsetamine, mis on samas vahva, sest poeletid on tõeliselt heade uute tuššidega täiustunud! Hetkel on aga teistimisel kollakas kuues Maybelline uus Colossal Big Shot volüümi andev ripsmetušš, millest õige pea lugeda saate :)

Huuled
Enamasti püüan ka huultele kauni värvi peale tõmmata (ja kui see isegi ununeb, siis on minu koolikotis 4 erinevat huulepulka igaks-kümneks-juhuks olemas :D). Viimase aja suur lemmik on Artistry uus huuleläige toonis Soft Rose, mis annab huultele nii tütarlapselikult armsa, kergelt oranžika tooni.  Julgemateks päevadeks on aga hoopiski varuks Avoni lillakas toonis (Plumping Plum) Mark huulepulk või täielikult matt True Colour huulepulk toonis Berry Blast.
Üsnagi tavalised igapäevased tegelased huultel on Essence Matt Matt Matt huulepulk toonis 02 ja L'Oreali matt huulevärv toonis Hollywood Begie.
Neil päevil, mil soovin läiget, kasutan Essence XXXL Nude huuleläiget toonis Taste of Sweets 03.

Meigieemaldus ja muu arsenal
Tihtipeale on küsitud minu käest seda, millega oma nahka hooldan ja vot nii vähe tooteid naha korrashoiuks vajangi! Muideks, kõiki neist ei kasuta ma sugugi mitte igapäevaselt. Novexperdi näofluidi kasutan vaid nendel juhtudel kui näonahk on muutunud kuivaks. Kuna toode imendub kiiresti ega jäta nahka rasvaseks, siis kannan seda nahale enne jumestuskreemi pealepintseldamist. Kuivade huulte korral toimib kõige paremini Joiki siidine huulepalsam, mis omab küll õrna pastellroosat tooni, kuid enamasti kannan peale imendumist huultele mõne teise huulepulga eelpoolmainitutest. 
Meigieemaldus algab aga Artistry Hydra-V näopesugeeliga (mis on aga päris päris otsakorral hihihi) ning abiks võtan oma lemmiku Suavipeli tselluloosist meigikäsna. Meik, mis näopesuga ei eemaldu, saab maha võetud Mixa näoveega (mis on tegelikult vist isegi toonik, kuid aitab siiski üleliigset mustust eemaldada nii näolt kui ka ripsmetelt). 

Pintslite pesemine
Usun, et see pole enam kellegi jaosk uudis, et meigipintsleid tuleks aeg-ajalt pesta. Mina kasutan oma pintslite puhastamiseks Dr. Bronner's imeseepi, ning Brusheggi, mis on tellitud Aliexpressist. Kuna Dr.Bronner's seep kuivatab pintsleid päris korralikult, siis haaran pintslite pehmendamiseks appi mõne suvalise palsami, mis enam juustel kasutust leidnud pole. 

That's it! Ehk nii palju kraami on ühe pisikese näolapikese ülesklopsimiseks ja hoolduseks tarvis.. Kas mõni toode on ka sinu meigikotis? :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments