Tootearvustus: Rich Gone Broke - Prantsuse kultuur kaunistamas rannet

juuni 06, 2017

Hei, mu armsad! Täna saan tuua teieni ühe vahva kellapostituse, sest umbes nädalake tagasi saabus minuni pakike veebipoelt www.kaekellad.ee
Minu pakis peitis ennast Prantsuse hinnalise välimusega, kuid siiski taskukohases hinnaklassis pesitsev Rich Gone Broke käekell (hahaha selle kellabrändi nimi on lihtsalt nii geniaalne!).
Tuleb tunnistada, et valiku tegemine oli ülimalt raske ning minu kellake leidis tee minuni nö „loosi teel“, kummaline, eks, kuid kindlasti vabandab mind see, et RGB kellade valik on lihtsalt niiiiii suur, tervelt 255 erinevat kombinatsiooni maitsekaid käekellasid!
Minu valitud kellaplaadiks sai Silver Marcel, mida kaunistab imearmas lillemustriga kellarihm Babylone (link). Tean, et minu valik on küllaltki julge, kuid minu arvates ideaalne kombineerimiseks siniste teksadega, kuid isegi kui peaksin oma suvisest kaunitarist tüdinema, siis saan kellarihma imelihtsalt vahetada - Rich Gone Broke käekellade rihmasid on saadaval lausa 14 erineva disainiga ning iga seotava rihma hinnaks vaid 7,50 eur!
Jah, kellarihmad on seotavad, mis annab neile veelgi erilisust juurde! Esmalt vajab kella käe peale sidumine kerget harjumist, kuid tegelikkuses on see ülimugav variant – kell pole kunagi liiga suur ega liiga väike ning seetõttu on RGB kellad väga kavalad kinkimiseks, sest suurusega „möödapanek“ on lihtsalt võimatu!
Loodetavasti leiavad üsna pea minu kollektsiooni tee rihmad Okinawa, Cuzo, Panama ja Vienne, ma lihtsalt armastan sellist värvidemängu oma randmel! :)
RGB käekellade hinnad jäävad vahemikku 49 eurost kuni 69 euroni. Vahetatavaid rihmasid saab juurde osta vaid 7,5 euro eest. www.kaekellad.ee leheküljel šopates saab nautida koguni seitset(!!) lehekülge erinevaid käekellasid ning valiku tegemine saab olema korralik peamurdmine, seda võin sulle lubada! https://www.kaekellad.ee/rich-gone-broke/page/1/
Nagu sa ilmselt juba blogi kõrvalmenüüst nägid, siis pakun ka lahkelt koodi iluexpress15, mis annab nii Rich Gone Broke kui ka teistelt veebipoe toodetelt tervelt -15% soodust, seega kui RGB kell pole sinu tassike teed, siis piilu hoopis Guessi, Daniel Wellingtoni või Calvin Kleini kellade poole.
Öeldakse, et asjad ei tee õnnelikuks, kuid.... minu sisemine ehtegurmaan lööb küll selle kellakese peale tantsu :) Ülivahva, aitäh käekellad.ee!

Eliise

You Might Also Like

0 comments