Tootearvustus: roosad siidja puudutusega kaunitarid Dovelt

juuni 08, 2017

Hei kaunitarid! Tänane ilm on olnud küll täielik vastand sellele, mis valitses väljas eile - vaid 2,5h päevitamist tõid mulle kaasa pruuni keha, kuid samas ka esimese päikesepõletuse... Uuupsiii...
Täna saan teiega eriti põneval teemal vestelda, milleks on antiperspirandid ning olen kahe käega poolt, et just suvel on nende kasutamine ülioluline (mind ärritab higihais näiteks meeletult :D).
Täna toon teieni lausa 3 Dove beebiroosas pakendis täiustunud koostisega Powder Soft antiperspiranti.

Kõikide toodete lõhn on täpselt samasugune, kes on varasemalt Dove tooteid proovinud, siis lõhn on väga Dovele omane, kergelt "Doveseebine" ning lillelõhnaline. Minu jaoks on lõhn meeldiv ning just lõhn on see, mida alati eriti kriitiliselt higistamisvastaste toodete juures jälgin. Lisaks on kõik tooted täiustatud 1/4-ga koostisest niisutava kreemiga, et tagada pehmed kaenlaalused.

1) Dove Powder Soft rulldeodorant
Ma armastasin kunagi tohutult rulldeodorante ning seda eriti siis, kui olin pubekaealine. Rulldeodorantide eelis on see, et need ei ärrita nahka peale raseerimist ning rulliga pealekandmine on väga mõnus.  Kolmest tootest on see minuga alati kaasas trennikotis, sest mulle meeldib alati end enne trenni kergelt "värskendada" ning samuti olen rulldeodoranti eelistanud ka vahetult peale pesemist.
Powder Soft rulldeodorandi koostis on kergelt kreemjas/piimjas ning isegi peale raseerimist on see väga mõnus niisutus kaenlaalustele. Samuti kaitseb see ka tõhusalt higistamise eest (küll mitte 48 tundi nagu lubatud), enamasti olen ühe kasutuskorraga päeva jooksul ilusti hakkama saanud.
Toode võtab kuivamiseks ligikaudu minuti ning on tumedate riiete määrimisel ülimalt tagasihoidlik (suuri valgeid laike toode kohe kindlasti ei jäta).

2) Dove Powder Soft antiperspirant sprei 
Pihustatavas pudelis antiperspirante olen miskipärast oma suhtlusringis "haisudeks" kutsuma hakanud, kuid seda sugugi mitte ebameeldiva lõhna, vaid selle pärast, et sellisel kujul deodoranti kasutades ei jää ühes ruumis viibijatele kindlasti märkamatuks see, kui keegi tagasihoidlikult toodet oma kaenlaalustele pihustab.. :D
See on ka põhjus, miks spreikujul deodorante minu ostukorvi peaaegu et kunagi ei satu. Samuti on selliste deodorantide miinuseks see "külm tunne" ning kerge valulikkus vahetult raseeritud kaenlaalustes.. eeewww...
Samas on Powder Soft pihustatava antiperspirandi koostis pehmem kui teiste konkureerivate brändide tooted. Aerosool-deodorant saab väga hästi hakkama lõhna neutraliseerimisega, kuid võiks pakkuda tsipakene paremat kaitset.
Toode ei määri ka riideid (kui just kogemata riietele peale ei pihusta, sellisel juhul võib toode küll heleda laigukese jätta).

3) Dove Powder Soft higipulk
Taolisi higipulkasid polegi vist varasemalt kunagi minu hügieenirutiini sattunud, mis tegi selle toote katsetamise eriti põnevaks!Kusjuures tegu on ka minu lemmikuga nende 3 roosa printsessi seast! Esiteks on toodet väga mõnus peale kanda, sest see libiseb päris kenasti mööda kaenlaaluseid (kahjuks mitte nii nii hästi, kui rulldeodorant, kuid siiski on pealekandmine mõnus). Teiseks ei pea ootama pikka kuivamist, sest higipulk on koostiselt kordades tahkem kui rulldeodorant.
Kolmandaks peab just higipulk kõige paremat vahti higistamise üle. Selle toote kasutamisel piisab tõesti vaid ühest kasutuskorrast, et olla terve päev kaitstud. Neljandaks ei määri ka see toode tumedaid riideid ega jäta plekke.
Seega oleme leidnud minu lemmiku, kuid ühtlasi ei jää ka teised kaks sellele roosas kuues printsessile tugevasti alla! :)

Need ja kõik teised Dove tooted on saadaval enamikes kauplustes, seega vahvat uudistamist! :)

Millisel kujul deodoranti eelistad aga sina ning miks - anna julgelt kommentaarides märku! ;)

Eliise

You Might Also Like

0 comments