Tootearvustus: särtsakad silmad, siidjas jumestus ning üliarmsad musihuuled Artistrylt

juuni 29, 2017

Hei, mu kaunitarid! Loodan, et esimene suvenädal (kalendri kohaselt) on teil möödunud suurepäraselt, kuigi tuleb tõdeda, et ilmad suvemõnudeks just soosivad pole olnud.
Täna tutvustan teile tooteid, mis on ka minu suvises meigikotis omale koha leidnud ning tahavad hirrrmsasti, et neid ka teile tutvustaksin.
Muideks, mõned tooted on ka suveloosis kenasti olemas, seega on lugemine loodetavasti selle võrra põnevam! :)
1) Artistry Ideal Radiance™ valgustpeegeldav CC kreem 

Mis tootega on tegu?
Artistry Ideal Radiance™ valgustpeegeldav CC kreem kindlustab heledama tooni just soovitud piirkondades, luues samal ajal ka perfektse aluspõhja meigile. Ühes tootes peitub mitu head omadust, sisaldades nii kortsuvastast liposoomkompleksi kui ka haruldaks MultiFlora segu, jättes naha pehmeks ning niisutatuks. Artistry Ideal Radiance™ valgustpeegeldav CC kreem on hea täiendus naiste ilurutiinile, muutes naha ühtlaseks ja tuues välja heledamalt ja säravamalt just neid näopiirkondi, mida soovitakse.
Artistry Ideal Radiance™ valgustpeegeldava CC kreemi teevad eriliseks:
 - Sisaldab luksuslikke pärliproteiine, mis tõstavad näo loomulikku sära, peites samal ajal naha toonierinevusi;
- Varustatud mitmedimensioonilise viimistleva kompleksiga, mis muudab naha väljanägemist hetkega, samuti ühtlustavad uuenduslikud värvipigmendid naha tooni kerge ning õhukese kattega;
- Sisaldab spetsiaalselt disainitud emulsiooni koos mitmekihiliste optiliste sfääride ja elastomeeridega, mis valmistavad naha ette kerge jumestuse jaoks, pikendades sel moel aluskreemi kestvust nahal.
+ CC-kreemi koostis on suurepärane eelkõige suviseks kasutamiseks, sest tegemist on kreemiga, mille konsistents on kerge, kuid samas väga "sidus". Kreemjas koostis teeb imelihtsaks CC-kreemi pealekandmise nii pintsli, meigišvammi  kui ka sõrmeotstega.
+ Toode on imehea kaaslane kuumadel ja põletavatel suvepäevadel, sest kreemis on olemas SPF 50, mis kaitseb nahka ka kõige karmimate päikesekiirte eest.
+ Tegemist on minu esimese CC-kreemiga ning kui ma õigesti aru olen saanud, siis peaksid kõik CC-tüüpi tooted olema valgustpeegeldavad. Selle toote puhul võib valguspeegeldava korrektorpulga aga meigikotti suvepuhkusele jätta, sest CC-kreemis on concealerile omased omadused kenasti olemas.
+ Tooniv kreem suudab samaaegselt hoida naha niisutatuna ning tänu sellele omadusele näeb näonahk värske ning hoolitsetud välja. Nahk on katsudes superpehme ning mõnus, kuna tegemist on koostiselt kerge ja õhulise kreemiga, mis nahal hästi hingata laseb, siis pole seda nahal peaaegu et üldsegi tunda.
+ CC-kreem sobib väga hästi kokku ka teiste kreemjate ning puuderjate toodetega.
+ Muretsemiseks pole põhjust neil, kes kardavad seda, et kuum suvepäev ning jumestav kreem kokku ei käi - CC-kreem suudab vistrikud kontrolli all hoida ning on dermatoloogiliselt testitud ja sobilik ka neile, kes kannatavad tülikate nahaprobleemide all.
+ Olgugi, et tegemist pole jumestuskreemiga, siis tuleb tõdeda, et püsivus on tootel imetlusväärne - koguni 8 tundi, mida annab soovi korral veelgi pikendada puudriga.

- Minu jaoks jäi toon Light Medium liiga kollane ning sel põhjusel ei jäänud ka tulemus alati nii ühtlane nagu oleksin soovinud.

Artistry Ideal Radiance™ valgustpeegeldav CC kreemi kohta saad täiendavat infot lugeda: https://www.amway-estonia.com/, toode on saadaval Amway müügiesindajatelt hinnaga  43.50 eur. 
Hindeks 8/10

2) Artistry Signature Color™ Sädelev lauvärviduo  - So Chic
Mis tootega on tegu?
Lisa oma jumestusele ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ sädeleva lauvärviduo abil hetkega säravat, hiilgavat värvi.  Kergesti nahale kantav ja vastupandamatu ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Sädelev lauvärviduo teeb sel hooajal moes oleva täiusliku šikilt sädeleva stiili nii kergesti saavutatavaks. Kasuta lauvärvi silmalaule kandmiseks lauvärviga kaasas olevat kõrgetasemelist pintslit.
  • Pealekandmise hõlbustamiseks kaasas kõrgetasemelise disainiga pintsel
  • Silmaarstide poolt testitud – sobib kasutamiseks koos kontaktläätsedega
  • Dermatoloogiliselt testitud, läbinud allergiatestid, sobib kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale
  • Purustatud pärlid ergastavad pastelseid lõhkevaid pigmenditerakesi ja löövad sinu jumestuse särama
  • Lisab peene sädeleva viimistluskihi
  • Iga komplekt sisaldab kaks tooni
  • Kauapüsiv katvus
+ Alustada tuleb märksõnast, mis lauvärve kõige paremini iseloomustab - sära! Juba purgikesest on näha, kuidas nii helesinine kui ka kreemikalt valge toon endas pärlmutterjat läiget omavad. 
+ Tooted on tõeliselt praktilised, sest kaasas olev pintsel on kvaliteetne ning sellega on väga kerge lauvärvi sobivasse piirkonda tupsutada.
+ Helesinist olen kasutanud eelkõige silmalau keskel ning heledamat tooni pea iga värvikooslusega silma sisenurgas. Kreemikas valge, annab silmale juurde elavust ning toob silma välisnurga suurepäraselt esile.
+ Vajadusel võib kreemikat valget (mis tegelikult tootekirjelduse järgi roosa olema peaks?!) kasutada ka highlighterina kulmuluul või põseluul. Supersära on tagatud!
+ Mõlemad toonid on ka kenasti hajutatavad, kuid tasub olla ettevaatlik, et tooteid täielikult silmalault minema ei tupsutaks! 
- Püsivus on lauvärvidel üsnagi suhteline - kui hajutada liiga palju kaob toonidelt sära. Kui aga jätta silmalaudele värv ilma hajutamata püsib läige intensiivsena mitmeid tunde. Ka iga väiksemgi puudutus sõrmeotstega nõrgendab värvide tugevust.

Artistry Signature Color™ Sädelev lauvärviduod on müügil kahes erinevas värvitoonis, rohkem infot: https://www.amway-estonia.com/ komplekt on saadaval Amway müügiesindajatelt hinnaga  53 eur. 
Hindeks 8/10

3) Artistry Exact Fit™ täiustav peitekreem - toonid Light Medium ja Brightener
Artistry Exact Fit™ täiustaval peitekreemil on mitmetoimeline mõju, mis annab veatu jume kogu päevaks, kuid mõjudes seejuures siiski loomulikult. Toode peidab naha ebatäiused ja helendab ka tumedaks minevaid silmaümbruseid. Tootel on viis erinevat varjundit ebaühtluste katmiseks ning üks toon näo soovitud piirkondade heledamaks toonimiseks. Seega on toode suurepärane vahend näo kontuurimiseks.
 Artistry Exact Fit™ täiustava peitekreemi teevad eriliseks: 
- Tänu revolutsioonilisele värvi kinnistavale tehnoloogiale, on toode nahal mugav ning kulumiskindel ka pikkadel ja kiiretel päevadel. Olenemata tegevusest, temperatuurist või niiskusest, püsib meik täiuslik kogu päeva; 
- Unikaalne ja tasakaalustatud segu kvaliteetsetest Tahiti pärlitest ning optilistest valgusprismadest, mis filtreerivad valgust, annavad näole pehme efekti, hajutades ebatäiused ning kattes nähtavaid poore. Lõpptulemus on veatu ning äärmiselt loomulik; 
- Kerge kreemjas vedelik hajub nahale kergelt ning nahatoon püsib muutumatuna kogu päeva.
Tootepildil on küll 4 peitekreemi, kuid täpsemalt uurime vaid kahte tooni, sest kaks tükki olen pannud loosikotti, mis juba 10. juunil omale omaniku leiab! Selleks, et osaleda vaata üle Iluexpress Blogi Facebooki leht ja Instagram @iluexpress! :)
+ Toodete disain on võrratult kaunis ning ühtlasi ka praktiline! Toote ühel tahukesel on pisike peegel, mis teeb peitekreemi kasutamise mugavaks igas olukorras.
+ Mulle meeldib see, et peitepulkade toone on heas valikus ning saadaval on ka kergelt roosaka alatooniga peitekreem, mida mulle tooniga Light Medium miksida meeldib.
+ Peitekreemide aplikaator on väga pehme tupsuke, millega on hea silmaaluseid, otsmikku ning lõuga täpitada. Samas on ovaalse kujuga aplikaatoriga hea libistada piki ninajuurt, et kasutada toodet kontuurimiseks.
+ Toode on hajutatav isegi sõrmeotstega, kuid minu vaieldamatuks lemmikuks on siiski kergelt niiske meigikäsn, mis tootele superühtlase hajuvuse tagada suudab.
+ Peitekreem on väga kerge ning laseb nahal mõnusalt hingata - ei mingit krohvikihti!
+ Tootel on olemas 3 omadust, mida vajab üks tubli peitekreem - see peidab, kontuurib ning kaotab väsimuse silmaalustelt!
- Ühe kihiga võib toote püsivus veidikene õrnaks jääda, selleks, et peitekreem püsiks peal terve päeva soovitan peale kanda 2 kihti.

Artistry Exact Fit™ täiustavate peitekreemide kohta saad lisainfot lugeda: https://www.amway-estonia.com/product/, peitekreemid on saadaval Amway müügiesindajatelt hinnaga 27,60 eur.
Hindeks 9/10

4) Artistry Signature Color™ Lip Shine - toon Soft Rose 
Mis tootega on tegu?
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lip Shine sulab sinu huultel rikkaliku kreemja huulepulgana ning huuleläike elava säraga. Eksklusiivne, mugav, geeljas toode on valikus kahes võrgutavas toonis ning külvab huuled üle luksusliku niiskuse ja kauapüsiva pilkepüüdva värviga.
  • Ühendab kreemja huulepulga tekstuuri huuleläike säraga
  • Niisutab huuli momentaalselt ja kauapüsivalt
  • Huuled kattuvad kohe vaimustava värviga
  • Kauapüsiv katvus
  • Sobib kõigile nahatüüpidele
  • Mugava geelja koostise tõttu kergesti pealekantav
  • Müügil kahes kaunis toonis – fuksia ja pehme roos
  • Dermatoloogiliselt testitud, läbinud allergiatestid, lõhnainevaba
+ Eeeh no... vaadake seda värvi! Ma lihtsalt a r m a s t a n  taolise alatooniga huulevärve! Mahe roosa, segatuna punase ning kerge oranžiga - mis saaks veel parem olla suviseks kasutamiseks?
+ Toote koostis on täpselt kirjeldusele vastav: grammike huulepulka segatuna killukese huuleläikega! Huuleläikele omaselt omab see sära ning kergust huultel liueldes, huulepulgale omaselt on tootel aga tugev pigment ning huulepulgale sarnane kreemjas koostis. 
+ Huulepulgaga annab mõnusalt mängida tooni intensiivsuse osas, õrnema kihiga saab luua romantilised ning loomulikud huuled, kuid mitut kihti kasutades ei jää huultel olev intensiivne roosaka alatooniga huulevärv märkamatuks! 
+ Ka püsivus on täpselt vahepealne huulepulgale ja huuleläikele ~2-3 muretut tundi püsivust. 
- Aga huulepulk kleepub küll täääpselt nagu huuleläige ning tuulised ilmad ja pikad lahtised juuksed... no go! 

Artistry Signature Color™ Lip Shine on saadaval kahes erinevas toonis, täpsem info: https://www.amway-estonia.com/, huuletooteid saab tellida Amway müügiesindajatelt hinnaga 28. 00 eur.
Hindeks 9/10


Loodan, et sain sinuni nii mõnegi põneva suvise hitt-toote tuua! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Hei!
    Kust on pärit Su mega lahedad peeglituled/peegel? Olen just sarnaste otsingul :)
    Kuidas lõpetamine läks? Kirjuta ka sellest :)
    Ilusat alanud juulit!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei!
      Kusjuures lõpetamise teemal plaanin teha lausa eraldi postituse ning rääkida ka edasistest plaanidest, kui ülikoolide nimekirjad on väljas - seega u juulikuu teises pooles. Kuna peeglilaud on ka üks minu lõpukingitusest, siis räägin sealses postituses ka sellest täpsemalt :)
      Peeglilaua kohta aga nii palju etteruttavalt, et selle tegi mulle täiesti ise minu kuldsete kätega noormees, sest ta teadis, et unistan just sellisest imevidinast, kuid selle saadavus Eestis ning mujal on väike.
      Kui oleksid ka näiteks sarnasest huvitatud, siis ta ütles, et võib hea meelega veel neid valmis vorpida, seega kui huvi on, siis kirjuta mulle nt kas Facebooki lehe sõnumitesse või e-mailile! :)
      Lõpetamine läks hästi ning pooleldi olen veel lõpetamise lainel, sest lõpetasin kuldmedaliga ning parimatele koolilõpetajatele toimub juba sel teisipäeval ka presidendi vastuvõtt, seega pidustused jätkuvad täies hoos ning lõputrall ei taha sugugi lõppeda :D Ka sellest tahan plaanitud postituses täpsemalt rääkida.

      Ülimalt vahva ja tore, et huvi tundisid ning seda rohkem on mul huvi ka postitust kirjutada. Superkaunist juulikuud Sulle ka! :)

      Kustuta