Tootearvustus: kolm erinevat savi, neli erinevat juuksetoodet: see on L'Oreali uus Clay juuksehooldussari!

juuni 27, 2017

Hei! Sellest pole just kuigi palju aega möödas kui kirjutasin L'Oreali Pure Clay maskidest: LINK! Nüüd on aga aeg juuste käes, sest nüüd on kolm puhast savi - sinine, valge ja roheline miksitud kokku juuksehooldustoodetesse!
Uues Extraordinary CLAY sarjas tervitavad kasutajaid šampoon ja palsam, kuid nendele lisaks veel ka juuksepesueelne savimask ning kuivšampoon. Oled sa selleks valmis? :)

1) L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay juuksepesueelne mask rasvastele juuksejuurtele
Mis tootega on tegu?
Puhastav savimask enne juuksepesu kolme kõrgekvaliteetse saviga imab peanahalt kogu üleliigse rasu ja ebapuhtuse. Tulemus: juuksejuured on laitmatult puhtad ja värsked. 

Maski tuleb kanda otse kuivadesse juustesse ning hoida peas umbes 5 minutit.
PS! Maski kantakse vaid juuksejuurtele, mitte täies pikkuses!

+ Maski koostis on vägagi omane savimaskidele, mida olen katsetanud näohoolduses. Kuna tervet juuksepiiri on tootega peaaegu et võimatu katta, siis olen maskiga üle käinud seitlipiirkonna (sest see on ju enamasti alati esimene koht, mis paljastab juuste mustuse) ning samas olen maski juustesse sõrmitsenud täpselt selliselt nagu oleks mul hobusesaba.
+ Savimaski lõhnon piisavalt neutraalne ning kindlasti mitte magus võib-olla isegi kergelt mündine.
+ Kartsin väga, et mask tuleb raskelt juustest maha või et koguni "kivistub" 5 minutiga juustesse. Tegelikkuses pole toote maha pesemine raketiteadus, vaid sooja vee ning šampooni abil on maski välja loputamine üpriski kerge.
+ Mask valmistab juuksed ette šampooniks ning kuivatab (positiivses mõttes!!) juuksejuuri liigsest rasust. Minul aitas toode eemaldada ka üleliigset värvi peanahal, mis tavalise pesuga eemalduda ei tahtnud.
+Mask on leidnud alati kasutust siis, kui juuste olukord on muutunud tavapärasest rasusemaks ning juuksed on hakanud kiiremini mustaks minema (tihedad treeningud, stressiperiood) ning alati on juba ühekrodsest maskitamisest palju kasu olnud.
+ Tänu selle toote kasutamisele püsivad minu juuksed vähemalt 2-3 päeva kauem puhtana kui tavapärase juuksepesuga.

- Minul hakkas savimask kergelt peas kipitama ja pani peanaha õhetama, see tunne aga kadus koheselt peale mahapesemist. Seega ehk võib siit järeldada seda, et need, kellel on kuiv peanahk peaksid toote katsetamisest loobuma?
- Tihe kasutamine võib tekitada kõõma, seega ~2-3x kuus maskitamist on ilmselt küll ja veel.
- Olgugi, et maski mahapesemine pole eriti keerukas, siis suutsin üks kord ikkagi kodust niimodi välja minna, et trennikaaslased küsisid jahmunult: "Eliise, mis valge tükike sul peas on?" Mina: "Ah, see on võib-olla savi! :D" Teiste pilgud: "?!?!?"

L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay juuksepesueelne mask rasvastele juuksejuurtele on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~8 eur.
Hindeks 7/10

2) L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay šampoon kergesti rasuseks muutuvatele normaalsetele juustele
Mis tootega on tegu?
Šampoon, mille koostises on KOLM PUHAST SAVI – roheline, sinine ja valge –, mis puhastavad juukseid ja toovad esile nende ilu.
Tulemus:
- 72 tundi puhtust ja kergust.* Juuksed muutuvad uskumatult värskeks.
- Juuksed on kogu pikkuses sügavuti niisutatud ning voogavad.
- Juuksed on läikivad, elujõulised ja terved.
JUUKSED ON 72 TUNDI SAMA VÄRSKED NAGU PESEMISE PÄEVAL.*
* Instrumentaalne katse 226 tarbijaga, Prantsusmaa.

+ Kuna šampoon muutub vahtu ajamisel väga pehmeks ja külluslikuks, siis ei tasuks esmalt väga suurt kogust juuksejuurtesse kanda. Vastasel juhul võtab loputamine lihtsalt vääääga kaua aega.
+ Olen šampooni proovinud ka ilma savimaskita. Šampoon suudab peanaha küll kenasti puhtaks pesta ning hoiab tõepoolest juuksed kauem puhtana (koostöös savimaskiga on tulemus veelgi muljetavaldavam).
+ Šampoon suudab anda juustele ka volüümi ning anda värskust. Hoolimata sellest, et mask ja šampoon eemaldavad liigse rasu, ei muutu juuksed peale kasutamist ebameeldivalt kuivaks.
+ Lisaks volüümile muudab šampoon juuksejuured pehmeks ning samuti kergesti kammitavaks.

NB! saadaval on ka kõõmavastane savitoimega šampoon. 

L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay šampoon on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~4 eur.
Hindeks 9/10

3) L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay palsam kergesti rasuseks muutuvatele normaalsetele juustele
Mis tootega on tegu?
Palsam, mille koostises on KOLM PUHAST SAVI – roheline, sinine ja valge –, mis eemaldavad juustest pusad, puhastavad ja toovad esile juuste ilu.
Tulemus:
- Juuksed on kogu pikkuses 72 tundi niisutatud*. Juuksed on voogavad kuni otsteni.
- Juuksed on täiesti pusavabad ilma raskeks muutumata.
- Juuksed on läikivad, elujõulised ja terved.
TÄIUSLIKULT PUSAVABAD JA SÜGAVUTI NIISUTATUD JUUKSED, MIS PAKATAVAD ELUJÕUST.
* Instrumentaalne katse pärast šampooni ja palsami kasutamist.

+ Ka palsami lõhn on värskendavalt mõnus ning jätab juustesse ka kõige tugevama "jälje". Juuksed on peale palsami kasutust suurepäraselt lõhnavad!
+ Palsami koostis on väga eeskujulik - täpselt paraja paksusega nagu üks korralik palsam olema peab! Toodet on väga mugav juustesse kanda ning vajadusel on võimalik ka palsamiga kaetud juukseid TT-harjaga kammida.
+ Juuksed muutuvad juba palsami maha loputamise ajal imetlusväärselt pehmeks ning juuksed on siledad ka peale kuivamist.
+ Palsam parandab tugevalt juuste kammitavust ning annab neile läiget, mistõttu näevad juuksed elujõulised ning hoolitsetud välja.
+ Vajadusel võib peale juuksehoolitsusi kasutada ka juukseõli, kuid samas suudab palsam piisavalt hästi juukseid toita, tänu millele lisaniitustus vajalik polegi.

L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay palsam on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~4 eur.
Hindeks 9/10


4) L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay puhastav kolme saviga kuivšampoon normaalsetele juustele, mis muutuvad kiiresti rasvaseks
Mis tootega on tegu?
Kuivšampoon, mis on rikastatud kolme kõrgekvaliteetse saviga, et imada liigne rasu, muuta juuksed värskeks ja juuksejuured kergeks. Ei jäta nähtavaid jääke.

+ Niisutava toimega jätkame, sest just väga tihti pole võimalik leida poelettidelt kuivšampooni, mis juukseid kuivatamise asemel niisutaks, kuid just selle kuivšampooni tugevaimaks omaduseks on pehmus ning siidjas tunne, mis juustesse peale kasutamist jääb.
+ Sarnaselt palsamile suudab ka kuivšampoon oma lõhnaga üllatada ning tekitada lõhna, mis sarnaneb väga vahetult pestud juuste hõnguga - päris hea petekas ;)
+ Kuivšampoon suudab juurtele anda ka kohevust, mille tavaliselt mustad juuksed kaotavad. Just volüümi andmiseks olen kuivšampooni kasutanud 2. ja 3. pesujärgsel päeval.
+ Toode suudab peita kergelt rasuseid juuksejuuri ning seda nii blondidel kui ka brünettidel, sest toode ei sisalda heledaid kübemekesi, mis kuivšampooni kasutamist sageli reedavad. Ühtlasi on see omadus ka minu arvates selle kuivšampooni tugevaimaks küljeks.

- Kuna vahend sisaldab niisutavaid komponente, siis pole kuivšampooni võimalik kasutada "viimases hädas", sest vastasel juhul lähevad juuksed veelgi rohkem "pulka". Samas võib asi olla ka minu juusketüübis, sest näiteks minu emmele sobib kuivšampoon suurepäraselt!

 L'Oreal Paris Elvital Extraordinary Clay kuivšampoon  on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~6 eur.
Hindeks 7/10

Tundub, et tänaseks on minu sulg tühjaks saanud ning kõik mõtted teiega jagatud! 
Kindlasti ära unusta võtta osa loosist nii Instagramis kui ka Facebookis! ;)
Eliise



You Might Also Like

0 comments