Tootearvustus: loodustoodete vägi Signe Seepidelt

september 02, 2017

Hei kullapaid! Täna on mul teile üks eriti mõnus roosamanna postitus, sest olen taas Signelt mõningaid vahvaid tooteid katsetamiseks saanud ning teatavasti on Signe Seebid toodete pakendid alati nii nukulikult ilusad ja printsessilikud! Tõeline eyecandy ning samas ka suurepärased hoolitsused nahale!

Täna saan teile näiteks tutvustada uut kristalldeodoranti, mis on koguni roosilõhnaline, samuti toon teieni põnevaid näohooldustooteid ning valmistume huulevõidega sügise tulekuks.
1) Signe Seebid Siidiseep
Mis tootega on tegu?
Seebi omadused
Kõige luksuslikum nahahooldus siidi ja idamaisete aroomidega. Seep sisaldab ehtsat siidi, mille tihkes vahus on tunda siidi hoolitsust ja õrnust.
Seep ei sisalda sünteetilisi säilitus-lõhna- ega värvaineid.
Kasutamine
Sobib kogu keha pesemiseks.
NB! Enne kasutamist veenduge, et Teil ei oleks allergiat koostisainete vastu.
+ Siidiseebi lõhn on küllaltki eriline, kuid samas siiski omane käsitööseepidele - mõnusalt tummine. Lõhn jääb õrnalt nahale ka peale kasutamist.
+ Mind pani üllatama asjaolu, et seep moodustab tõesti siidja vahu, millega on ülimalt mõnus kas pesta nägu, poputada keha või koguni raseerida jalgu.
+ Kuna minu jaoks on käsitööseebid juba aastaid olnud peaaegu et ainsaks "meigieemaldajaks", siis olen õnnelik, et ei pidanud siidiseebi toimes pettuma, sest seep suudab imehästi eemaldada meigi ning puhastada nahka.
- Seep pakub pesemise ajal küll siidjaid hoolitsusi, kuid peale kasutamist on minu nahk siiski küllaltki kuiv ning vajaks mõnel õhtul ka lisaniisutust.

Signe Seebid Siidiseep on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 4.70 eur.
Hindeks 8/10


2) Signe Seebid Kristalldeodorant roos
Mis tootega on tegu?
Kristalldeodorandi omadused
Roosgeraanium kannab endas naiselikku ja küpset roosi aroomi. Kristallsool ehk maarjajää moodustab nahale keskkonna, mis pärsib lõhna eritavate bakterite kasvu, lastes sinu nahal loomulikult hingata. Roosgeraaniumi eeterlik õli toetab naha uuenemisprotsessi ja loob nahale kaitse.
Deodorant ei sisalda sünteetilisi säilitus- lõhna ega värvaineid. Meie maarjajää on loodustekkeline (vulkaanilist päritolu).
Kasutamine
Pihusta nahale ja lase mõne sekundi jooksul kuivada.
NB! Enne kasutamist veendu, et ei oleks allergiat koostisainete vastu. Säilitada toatemperatuuril. Hoida otsese päikesevalguse eest.

+ Ma usun, et ma pole ainus, kes toote pakendist lummatud on: kaunis sinine klaaspudelike, mida kaunistavad roosa ja romantilised roosid - nii nii kaunis!
+ Kristalldeodorant on pihustatavas pudelis, mistõttu on kasutamine palju palju hügieenilisem kui tavalistel rulldeodorantidel või higipulkadel.
+ Mulle meeldib see, et tootel on tunda küll magusat roosilõhna, kuid samas on see siiski piisavalt neutraalne ning ei jää riietel ega nahal tugevasti tunda. Samas on lõhn aga piisav, et neutraliseerida ebameeldivat higihaisu.
+ Äärmiselt positiivne on see, et kristalldeodorant ei ärrita nahka ning seda võib kasutada ka vahetult peale raseerimist. Samuti ei jäta toode kaenlaaluseid peale kasutamist ebameeldivalt kuivaks.
+ Ja mis kõige peamisem - deodorant suudab tõepoolest neutraliseerida ebameeldivaid lõhnasid ning pakkuda kaitset higistamise eest. Vaid mõnel üksikul korral olen pidanud toodet "värskendama", et tagada kaitse terveks päevaks.

Signe Seebid Kristalldeodorant roos on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 8.90 eur.
Hindeks 10/10


3) Signe Seebid Toitev huulevõie Mandariin ja Greip
Mis tootega on tegu?
Huulevõide omadused
Greibi-mandariini-porgandiõli kooslus on huultele tõeline vitamiinipomm. Eeterlikud õlid annavad huultele sära ja täidluse.
Argaaniaõli peamisteks omaduseks on niisutusvõime ja naha taastusvõime toetamine. Sheavõi koos mesilasvahaga annab kaitse külma eest ja hoiab huuli lõhenemast.
Huulevõie ei sisalda sünteetilisi säilitus-, lõhna- ega värvaineid.
Kasutamine
Kasuta huulevõiet alati kui huuled vajavad niisutamist ja kaitset. Meie huulevõided ei sisalda sünteetilisi komponente, seega kasuta muretult
NB! Enne kasutamist veendu, et ei oleks allergiat koostisainete vastu.
+ Päikesekollane võie on huultel väga kerge ja mõnus ning hoopiski mitte paks ja rammus nagu võib tootenimetusest eeldada.
+ Kerge koostise tõttu on võiet mugav huultele määrida ning vajadusel saab toodet kasutada ka muudes piirkondades (nt kuivad sõrmenukid).
+ Toode on küll suurepärase lõhnaga, kuid põhimõtteliselt maitsetu. Mandariini- ja greibifännidel tasuks aga olla ettevaatlik, sest magus lõhn suudab korraliku isu peale ajada! :D
+ Toitev huulevõie suudab tõepoolest huultele pakkuda lisaniisutust ning ka kaitset lõhenemise eest. Kuna minu jaoks tähendab iga päev jäähallis käimist aastaringset talve ning kuivemaid huuli, siis olen sellest tootest viimasel ajal väga palju abi ning leevendust kuivadele huultele saanud.

- Ma ei tea, kas see ongi huulevõide eripära, kuid miskipärast on koostis kergelt "teraline" ning minu jaoks on see pisut harjumatu.

Signe Seebid Toitev huulevõie Mandariin ja Greip on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 5.50 eur.
Hindeks 9/10


4) Signe Seebid Maasika-Vanilje näomask
Mis tootega on tegu?
Näomaski omadused
Magus maasika aroom koos luksusliku vaniljega. Puhastav mask on nagu magustoit Sinu nahale, mis nauditava protseduuri käigus puhastab ja kirgastab jumet.
Maasikamask toidab nahka sisaldades; A vitamiini, C vitamiini, rauda, kaltsiumi ja palju teisi kasulikke aineid.
Pisikesed vaniljeseemned puhastavad ja hooldavad nahka.
Kasutamine
Sega 1 tl pulbrit veega, maitsestamata jogurti või piimaga. Kanna segu nahale, masseeri ja seejärel lase toimida kuni 10 min ja loputa sooja veega.
NB! Enne kasutamist veenduge, et Teil ei oleks allergiat koostisainete vastu.
+ Olgugi, et algul on maskipulber täiesti lõhnatu, siis peale vee. piima või jogurtiga kokkusegamist tuleb esile mõnus maasika- ja vaniljelõhn, mis mulle jäätisekokteili magusat lõhna meenutab. Tegemist on tõesti magustoiduga näonahale! :)
+ Kuna mask on pulbrikujul, siis on mitmeid võimalusi maski kokkusegamiseks. Minu lemmikvariant on maskipulber +tilgake piima.  Piimaga kokkusegamisel muutub maski koostis mõnusalt kreemjaks ning samuti pakub ka piim omakorda lisaniisutust.
+ Koostises olevad vaniljeterakesed pakuvad nahale ka kergelt koorivaid hoolitsusi, seega suudab mask samaaegselt ka näokoorijana toimida.
+ Peale kasutamist on nahk tõeliselt pehme ja siidjas! Vastupidiselt varasematele kogemustele savimaskidega pole nahk peale hooltisusi kuiv ega kahvatu, vaid vastupidiselt sametine.

- Maskipulber annab kasutamiseks küll rohkem võimalusi, kuid siiski vajab õige konsistensiga maski kokkusegamine veidike harjutamist.

Signe Seebid Maasika-Vanilje näomask  on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 7.50 eur.
Hindeks 9/10

Loodan, et need vahvad roosad tegelased suutsid vihmast laupäeva veidikenegi mõnusamaks muuta! :)
Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

1 comments