Tootearvustus: kuumad toonid huultele L'Oreali abil

august 24, 2017

Oo hei hei mu armsad kaunitarid!
Suve algus tõi päikese mitmete erinevate brändide meigiriiulitele uute toodete näol ning täna saan teile rääkida uudiseid, mis jõudsid minuni L'Orealilt!
Täna keskendume huulemeigile ning anname huultele kauni kontuuri.

Lisaks huulepliiatsitele saab taas ülevaate L'Oreal LipPaint huulevärvidest, kuid sel korral on kõik 3 tegelast täielikult matid ning toonide poolest sobilikumad suveõhtutesse või koguni sügisesse (millest ma hetkel kohe üldse veel rääkida ei tahaks, hahaha). Loe varasemat postitust: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/03/tootearvustus-kulluslikult-voluumikad.html

1) L'Oreal Paris Lip Paint huulevärvid - toonid 208 (Off White) 212 (Nude-ist) 213(Stripped Brown)
Mis tootega on tegu?
Huulevärvide sarjas L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint on nii läikiva kui ka mati lõppviimistlusega intensiivseid värve, mis toovad su ellu sära ja ilu.
  • Ülitugevad pigmendid väga erksate ja mattide värvide saavutamiseks
  • huulevärvi vedel tekstuur pehmendab huuli
  • hõlpsalt kontrollitav aplikaator võimaldab ühe lihtsa ja täpse tõmbega katta kogu huuled keskosast servadeni.
+ Tooted on disainitud olemaks justkui huuleläiked, kuid tegelikkuses omavad rohket pigmenti ning on siiski olemuselt huulepulkade sarnased. Huuleläikele omane aplikaator teeb kasutamise väga mugavaks. Erinevalt tavalisele aplikaatorpadjale on selle toote tipp veidikene kaardus, et tagada ülitäpne tulemus.
+ Huulevärvid jätavad huuled sametpehmeks ning siidjaks tekitades huultele mõnusa tunde.
+ Nagu piltidelt paistab, siis on sel korral toonid palju külmemad, kuid samas jällegi väga huvitavad,  kusjuures sarnaseid toone minu meigisahtlist varem ei leidnudki, mis tegi katsetamise topelthuvitavaks! :)
Kui algul oli toon Off White minu jaoks eemaletõukavalt hele, siis nüüd olen selle tooniga suurepäraselt harjunud ning eriti meeldib mulle seda tooni kasutada combona roos huulepliiatsiga, millest kohe kohe juttu tuleb.
Ma olin 100% kindel, et toon Nude-Ist on kergelt pruunikas ning mind pani hämmastama see, miks L'Oreal antud tooni oma kodulehel lillakana kujutab, kuid tegelikkuses ongi huulevärvil külm lillakas toon.  Hetkel veel on vaid see toon minu jaoks kõige võõram, kuid ehk saab sellest hoopis minu sügislemmik :)
Toon Stripped Brown on aga kuum punase alatooniga punane, millele pruunikas varjund mahedust lisab.
208 (Off White)  |  212 (Nude-ist) |  213(Stripped Brown) 

- Kõiki toone on esialgu küllaltki tüütu ühtlaselt peale kanda, sest vaid paks kiht värvi katab huuled täielikult ning ühtlaselt. Samas on paksu värvikihiga toimetamine üsnagi riskantne ning võib kauni huulekontuuri kaotada.
- Olgugi, et tooted on kasutamise ajal mõnusalt pehmed, siis kipuvad huulevärvid siiski peale kasutamist huuli kuivaks jätma. 

 L'Oreal Paris Lip Paint huulevärvid on saadaval L'Oreali meigiriiulitelt soovitusliku hinnaga 8,49 eur.
 Hindeks 8/10

2) L'Oreal Paris Lip Liner Couture huulepliiatsid - toonid 303 Rose Tendre ja 108 Brun Cuivre
Mis tootega on tegu? 
Huulepliiatsi täpsus- toonitab ja viimistleb sinu huulekaared. Huulepliiatsi värvid - sobivad ideaalselt Color Riche huulepulkadega. Huulepliiatsi koostis - täiuslik tasakaal täpsuse, pehmuse ja värvitooni vahel.
Kasutamine: Kontuurpliiatsi abiga too huulekontuurid esile. Seejärel kasuta huulepulka ja/või huuleläiget.
Tulemus: esile toodud huulekontuurid ja piiridelt laialivalgumatu huulevärv ning sära.

Murdsin pikalt pead ning mõtlesin, et kuidas saaksin kõige paremini tuua teieni huulepliiatsite arvutused ning teen seda hoopiski nii, et arvustan mõlemat tooni eraldi. Küll te peagi mõistate, miks :)
Üldiste plussidena saab välja tuua näiteks huulepliiatsite väga mõnusa lõhna, mis ka L'Oreali kõikidele teistele Color Richie sarja huuletoodetele omane on. Samuti meeldib mulel pliiatsite kaunis disain, mis oma mustrilt nahka meenutab.
 
1) 303 Rose Tendre
+ Toon Rose Tendre on mõnus printsessiroosa, millesse ka tublisti pärlmutterjat läiget lisatud on.
+ Kuna huulepliiatsi tina on tugev, siis on pliiatsit väga mõnus teritada ning teritamiega on võimalik taastada terav tipp.
- Samas saab tugevat koostist võtta ka miinusena, sest huulepliiatsile tuleb päris tugevasti peale vajutada, et huultele kaunis kontuurjoon tõmmata.Samas võib tugevalt peale vajutades jääda tulemus ebaühtlane ning kergelt tükiline.
- Huulepliiatsi püsivus on vaid tund kuni kaks, mistõttu tuleks pliiats alati endaga kotti kaasa pista.
2)108 Brun Cuivre 
+ Võrgutav punane toon on absoluutselt see, mis huultele palju omanäolisust anda suudab ning on täielik pilgupüüdja koos punase huulepulgaga.
+ Sellel toonil on hoopiski pehmem koostis ning pliiats libiseb mõnusamalt mööda huulekontuuri. Piisab vaid õrnast pealevajutusest, et tagada pliiatsi poolt pakutav kaunis tulemus.
- Pehmema koostise tõttu on pliiatsi teritamine tülikam ning peenike pliiatsijoon pole just kõige kergemini saavutatav.
- Ka Brun Cuivre püsivus jääb umbes tunni ning kahe vahele ning ebamugavust lisab ka see, et kreemja koostise tõttu läheb huulepliiats kergemini laiali. 

L'Oreal Paris Lip Liner Couture huulepliiatsid on saadaval L'Oreali meigiriiulitelt soovitusliku hinnaga 5,99 eur.
 Hindeks 5/10

Kaunist peagi saabuvat nädalavahetust ning neile, kes varsti kooliteed on alustamas soovin mõnusat viimast puhkenädalat! :) 
Eliise

You Might Also Like

0 comments