Tootearvustus: veel viimane killuke suve koos essencega!

september 18, 2017

Hei, kullakesed! Hirmus ilm, või mis? Irooniline on see, et täna toon teieni viimased tooted essence suvekollektsioonist. Tegelikkuses ootavad oma järge ka sügis-talv kollektsiooni tooted, kuid suvises kollektsioonis on veel mõned tegelased jäänud teile tutvustamata ning kuna tegemist on mõneti väga heade toodetega, siis oleks patt need ilu-uudised endale jätta :)

1) essence helendav matt päikesepuuder
Mis tootega on tegu?
Päikesepuudri matt tekstuur loob siidiselt sädeleva jumestuse.

+ Kõlab küll kummaliselt, kuid tõesti on tegemist päikesepuudriga, mis koosneb kahest osast - pruunikast matist päikesepuudrist ning kauni pärlmutterja läikega särapuudrist. Päikesepuudrit pintsliga tupsutades segunevad muidugi mõlemad osad, kuid siiski jääb tulemus piisavalt neutraalne, et saavutada kerge kontuuriv efekt.
+ Soovi korral saab siidja läikega keskmist tooni kasutada ka highlighterina, mis teeb päieksepuudrist 2in1 toode!
+ Toon Sunshine annab päikesepuudrina parima efekti küll kevadel, mil nahk on heledam, kuid suvel olen kasutanud toodet just loomulikuma meigi tegemisel, et rõhutada põseluud ning "nr 3 piirkondi".
+ Päikesepuuder jaotub näonahale küllaltki ühtlaselt ning on kenasti hajutatav. Tugevama tooni saamiseks soovitan päikesepuudrit mitme kihina peale kanda.

- Kahjuks pole päikesepuudrist kaaslast terveks päevaks ning umbes 4h möödudes on toode juba üsnagi heledaks kulunud.

essence helendav matt päikesepuuder on saadaval essence lettidest hinnaga 3,39 eur.
Hindeks 7/10

2) essence kulmugeel - colour and shape
Mis tootega on tegu?
Uus kulmugeel aitab kulme rõhutada, andes neile soovitud kuju ilma kleepuvaks muutumata. Geel on kauapüsiv ja jääb kulmudel mõnusalt puuderjas. Hea peale kanda essence spetsiaalse uue kulmupliiatsiga. 

+ Minu juuksevärvi ning niigi tumedate kulmukarvadega sobitub toon suurepäraselt, pakkudes vägagi loomulikku tulemust.
+ Kulmugeeli eeliseks kulmupuudritele on see, et see suudab samaaegselt kulmudele tooni lisada ning neid fikseerida.
+ Toote püsivus on imetlusväärselt hea ning kulmugeel on intensiivselt püsinud kuni eemaldamiseni.

- Mind natukene häirib see, et kulmugeel võib nii mõnelgi kasutuskorral kergelt tükilisena pintslile sattuda. Kulmuhari on nendel juhtudel heaks abimeheks!

essence kulmugeel - colour and shape on saadaval essence lettidest hinnaga 3,39 eur.
Hindeks 7/10


3) essence jumestuspintsel kulmudele
Mis tootega on tegu?
Spetsiaalse kujuga kulmupintsel sobib erinevat tüüpi tekstuuridele, olgu selleks geel või puuder. Teravnurksed harjased aitavad kulmuvärvi täpselt peale kanda. 

+ Vaadake ometi selle pintsli disaini, nii minimalistlik muster ja mõnus värvikooslus!
+ Pintsel on küllaltki jäik, mis võimaldab täpset kulmukaart tõmmata. Kergelt lapik disain võimaldab tõmmata pisikesi ja peenikesi kriipse, et täita kulmud võimalikult loomulikult peenikeste tõmmetega.
+ Pintslit on väga kerge hooldada, sest mustus eemaldub lihtsa vaevaga nii pesemisel kui ka puhastusspreid kasutades.

- Olen harjunud kasutama aga tibake pehmemaid kulmupintsleid ning seetõttu vajas see pintsel päris tükk aega kannatust ja harjumist.

essence jumestuspintsel kulmudele on saadaval essence lettidest hinnaga 1,69 eur.
Hindeks 7/10


4) essence shine shine shine huuleläige - toonid 08, 12 (ja 13, mis läks loosipakki)
Mis tootega on tegu?
essence uus huuleläigete sari annab huultele erilise märjade huulte efekti ja läike. Toonide valik on lai ja alates nude toonidest kuni intensiivsete punaste ja lilladeni välja. 

 + Toote kasutamisele lisavad meeldivust magus lõhn ning maitse. Huuleläike kandmisel on seline tunne nagu oleksid huule asemel maitsvad nätsukommid! :)
+ Mulle meeldib väga see, et huuleläige pole liialt kleepuv ning huuled ei liimu omavahel ebameeldivalt kokku. Küll aga omavad huuled kaunist läiget ning just täpselt seda "märjade huulte efekti".
+ Huuleläigetel on tegelikult hämmastavalt hea püsivus. Läige püsib peal näiteks terve tunni, kuid huuleläigetes olev pigment püsib veel koguni mitmeid tunde.
+ Katsetatud toonid on küll nö "teineteise vastandid" ehk tagasihoidlik printsessiroosa vs julge ja kergelt sügisene lilla, kuid ometigi olen mõlemasse tooni jäägitult armunud. Lilla toon on hallikamatel päevadel alati see, mis minu päeva värvi lisab.
08 - indie romance | 12 - runway, your way
- Ainus, mis mind kergelt häirib on huuleläigete paks koostis. Hoolimata heast aplikaatorist on paksu koostisega toodet raske ühtlaselt huultele kanda nii, et ei tekiks pakse rante huulekontuurile. Tiheda koostise tõttu on huultel ka kerget raskustunnet tunda.

essence shine shine shine huuleläige on saadaval 13 erinevas värvitoonis essence lettidest hinnaga 2,19 eur.
Hindeks 8/10

Muideks, nii mõnigi toode oli kasutuses ka kevadises meigiõpetuses, vaata järele! ;)

Uhh.. minu jaoks on tiba harjumatu kirjutada kõikide toodete nimed väikeste tähtedega, kuid blogijate grupist just selline fakt välja tuli, et essencel on kõik toodete nimed väikese tähega :)

Mõnnat õhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments