Tootearvustus: pikendav ja tihendav efekt Avon Mark sarja tuši abil

oktoober 16, 2017

--> Hei hei, mõnusat uut nädalat!
Juba ammu ammu pole teile vahvatest Avoni toodetest kirjutanud ning tundsin juba pikka aega ka ise Avoni tootevaliku tutvustamisest puudust. Täna saan aga viga parandada ning saladuskatte all saan öelda, et veel üks vahva pakike Avonilt saabus minuni reedel, seega olge valmis peatseks postituseks! :)
Täna on teie ees aga Avoni Mark sarjast pärinev ripsmetušš, mis pikendavat ja tihendavat tulemust lubab, olete selleks valmis? ;)

Avon Mark Big &Style tihendav ripsmetušš

+ Tušil on tõeliselt mugav koonusjas hari, millega on võimalik värvida ka ka kõige pisemaid ripsmeid silma sisenurgas, kuid samas anda maksimaalne katvus ka silma välisnurgas olevatele ripsmekarvadele. Koonusjas kuju aitab vältida tuši sattumist silmalaugudele ning seetõttu on ka tulemus puhtam. 
+ Harjased suudavad ripsmeid kenasti eraldada, kuid samas muuta neid täidlasemaks ripsmepiiri juures mistõttu näevad ripsmed visuaalselt tihedamad ja ka pikemad välja.
+ Maksimaalse tulemuse saamiseks võib tušši peale kanda ka mitme kihina, kuid mina olen enamasi alati ühe kihiga juba soovitud tulemuse saanud. 
+ Tušš on tükivaba ning samuti ei hakka ka ripsmetelt tükkidena ajapikku maha pudenema, küll aga...

-Umbes 6-8 tunni möödumisel võivad silmaalused tumedamamaks muutuda, sest tušš määrib suhteliselt tugevalt alumist silmalaugu.
 Avon Mark Big &Style tihendav ripsmetušš on saadaval Avoni kataloogides http://www.avon.ee/ soodushinnaga 5,49 eur (tavahind 9.50 eur).
Hindeks 7/10

Harjumatult kiiresti sai tänane postitus läbi, kuid smuretsemiseks pole põhjust, sest selleks nädalaks on mul teile veel põnevat lugemist ettevalmistatud! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments