Tootearvustus: Maybelline kisub julgete toonidega rutiinist välja ning peidab väsimuse

oktoober 24, 2017

Hei, mu armsad iluhuvilised!
Maybelline on sügise hakul välja tulnud mitmete põnevate uudistoodetega, millest ühe komplekti täna teieni toon.
Selle sügise üheks võtmesõnaks on metallikefektiga tooted ning populaarne kuma kajastub ka uute huulepulkade toonis. Tuleb tunnistada, et toonivalik on väga julge ning minu tavaliselt roosakate toonide kõrval on näiteks sinaka ja musta alatooniga mürkroheline toon külaltki kontrastne, seega tänase postituse katsetused on minu jaoks olnud suur samm väljaspoole tavapärast meigirutiini.

Kuna pime aeg hakkab üha lähemale tiksuma, siis seostub saabuva novembrikuuga minu jaoks alati pimedus ning tavapärasest suurem väsimustunne. Maybelline Instant Anti-Age tootega peaks aga väsimus kerge vaevaga varjatav olema ning tänases arvustuses saate toote erinevate omadustega loodetavasti väga hästi tuttavaks.
1) Maybelline Instant Age Rewind Eraser peitekreem
Mis tootega on tegu?
Peitekreemi pulgal on mikrokorrigeerimiseks mõeldud aplikaator, mis aitab hetkega peita tumedad silmaalused ja väikesed kortsukesed.
Instant Age Rewind Eraser peitekreem sisaldab gojimarja, millel on vananemist pärssivad omadused, ja haloksüüli, mis aitab vähendada pigmendilaike ja pinguldab nahka.
KASUTAMINE
1. samm. Keera mikrokorrigeerimiseks mõeldud aplikaatorit noolte suunas, kuni peitekreem on svammil näha (esimesel kasutuskorral tuleb võib-olla mitu korda keerata).
2. samm. Kanna peitekreemi aplikaatoriga otse silmade alla ja hajuta näo külje poole.
3. samm. Värskuse lisamiseks kanna silma sisenurka, põsesarnadele, kulmuluule ja ninajuurele.
TULEMUS
Instant Age Rewind Eraser peitekreem teeb silmapiirkonna säravaks ja värskeks ning katab tumedad silmaalused ning väiksed kortsud.
+ Mulle tohutult meeldib toote nutikas disain! Esmalt saab rääkida pehmest aplikaatorist, mille abil on mugav toodet soovitud piirkondadesse kanda. Aplikaator on oma olemuselt pehme tupsuke, mille abil toodet ühtlaselt näole tupsutada saab. Teiseks on ülimalt kasutajasõbralik nö pumbasüsteem, mis järk-järgult toodet pudelikesest väljas surub. Seesugune lahendus annab kasutajale aga tootest maksimumi ning peitekreemi saab kuni viimse grammini  kasutada.
+ Toon Light on ideaalne praeguseks kasutamiseks ning lisaks silmaalustele "äratamisele" saab antud tooni ka väga hästi kontuurimisel kasutada ning tuua esile T-piirkonda, lõuaotsa, põsesarnu. Ühtlasi on tegemist ka minu lemmiktootega nendes piirkondades toimetamisel.
+ Peitekreemi koostis on kerge ning seetõttu on seda väga mugav pintsliga laiali hajutada ning tulemus jääb vägagi loomulik ja neutraalne. Nägu ei jää peitekreemiga kaetud piirkondades ülemäära läikima, mistõttu matistavat puudri jaoks mina vajadust ei ole näinud.
- Raske on öelda, kas asi on minu silmaalustes või selles, et tõepoolest pole minu meigikotti sattunud peitekreemi, mis ei koguneks mõne hetke möödudes minikortsukeste vahele, kuid ka selle toote puhul pidin väikese pettumuse osaliseks saama. Ehk teisisõnu tuleb mõne aja möödudes korduvalt silmaaluseid sõrmega korrigeerida, sest toode koguneb kortsukeste vahele.
- Usun, et silmaalustel parema tulemuste tagamiseks võiks peitekreemi koostis olla paksem ning see on ka põhjus, miks ma toodet eriti silmaalustel kasutada ei armasta. Nagu aga eelpoolmainitud, siis sobib vedel ja õhuline koostis aga ideaalselt teiste piirkondade esiletoomiseks.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser peitekreem on saadaval Maybelline meigiriiulitest hinnaga ~10.00 eur.
Hindeks 8/10



2) Maybelline New York Color Sensational Matte Metallics huulepulgad 
Mis tootega on tegu? 
Metallikud on tagasi ja UUED Maybelline New York Color Sensational Matte Metallics huulepulgad on kohal, et anda sinu huultele peen šikk sära!
UUED Color Sensational Matte Metallics ülikaunid metalsed kalliskivitoonid muudavad ebatavalised
huulepulgatoonid uueks normiks. Mida julgem, seda parem - just need matid metallsed toonid annavad sulle tugeva pigmendi parima tulemuse saavutamiseks. Kaunilt metalse ja mati viimistlusega huulepulgad sisaldavad üliväikestest osakestest metalseid pigmente ning nende kreemjas ja matt koostis annab huultele meeldiva ja niisutatud tunde.

Saadaval olev toonidevalik:
Hot Lava – Põletavalt kuum punane metallik segatud tuliste oranžide metalliktoonidega
Steel Chic – Hõbedane hallikas-beež sooja beeži alatooniga
Gunmetal – Mässuline must metallik, puhta musta pigmendi ja trendikate metalsete siniste pigmentidega
+ "Vauuu!"oli minu esimene mõte, kui tooted oma pressipakist välja võtsin, sest nende huulepulkade toonid on minu jaoks midagi täiesti uu ning seetõttu on katsetamine ülipõnevaks väljakutseks olnud.
+ Sarnaselt teistele Color Sensational huulepulkadele on ka nende metall-läikega kaunitade suureks plussiks pehme koostis ning hea libisevus huultel. Boonuseks jäävad huuled nii kasutamise ajal kui ka pärast seda mõnusalt pehmed.
+ Pigmendid! Jah, nende huulepulkade võtmesõnaks on rohke pigment ning otseloomulikult ka läige. Vaid 2 tõmmet huultel tagab intensiivse värvi ning särtsakad musihuuled.
Steel Chic | Hot Lava | Gunmetal
+ Minu lemmikuks nende kolme seast on punane Hot Lava, mis pole kordagi kasutamise ajal teistele märkamatuks jäänud. Steel Chic toonis kuldne huulepulk on oma tooni poolest aga midagi külmamat ning sobib suurepäraselt külmas toois oufiti juurde. Sinise alatooniga Gunmetal vajab aga minu puhul tibake suuremat julgust ning seetõttu olen huulepulka vaid kodustes tingimuses kastetanud, kuid tegemist on ülimalt laheda tootega Halloweeniks! ;)
+/- Huulepulkade püsivus on suhteliselt varieeruv. Hot Lava ja Gunmetali püsivus on imetlusväärselt hea. Esmalt kulub tunniga huultelt metaljas läige ning seejärel järk-järgult 3 tunni jooksul pigment. Steel Chic on oma olemuselt juba õrnema pigmendiga, kuid seetõttu kannatab ka püsivus täpselt poole võrra võrreldes teiste toonidega.

Maybelline New York Color Sensational Matte Metallics huulepulgad on saadaval Maybelline meigiriiulitest hinnaga ~9.00 eur.
Hindeks 9/10


Uhh.. Olin nii kaua oodanud, millal saaks teile nendest toodetest rääkida ning nüüd olen oma mõtted kirja saanud. Kas oled ehk ise juba mõne metalliktooniga huulepulga oma meigikotti pistnud?

Mõnnat õhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments