Outfit: 3.11

november 03, 2017

Veebis šoppmine kogub iga aastaga järjest rohkem populaarsust, kuid on minust veidikene kaugeks jäänud. Kuna olen seda tüüpi inimene, kes armastab enne toote ostmist sellega väga põhjalikult tuttavaks saada, siis on mulle tundunud, et veebišoping justkui võtaks selle võimaluse ära. Ometigi saan teile täna just ühest veebiostust rääkida.
Nimelt olen juba mitut(!!) sügishooaega järjest väsimatult otsinud kaunist nn "vatijopet", kuid poodides ringi jalutamine on vaid ajaraisk olnud, sest minusugusele kapriissele preilile pole ei üks ega teine sobinud :D

Jope - ASOS (Bershka) 48,63 eur | Kampsun - SheIn | Teksad - Zara | Saapad - Timberland
Viimasel ajal räägitakse aga küllaltki palju Bonuswayst ning uudishimust tutvusin sealsete kauplustega, milles sooritatud ostudelt on võmalik boonuseid teenida, ning uudistasin ringi üüberpopulaarses ASOSes. Kuna Bershka on Tallinnas üks minu lemmikpoodidest, siis tutvusin ka koheselt ASOSes pakutava Bershka valikuga ning sisuliselt 5 minutiga olin leidnud endale jope, mida olin juba ammu endale otsinud!
See valge kaunitar on ka tänase outfitipostituse peategelaseks, kuid ühtlasi teen juttu Bonuswayst.
ASOSest tellimine on iseenesest väga mugav, sest esiteks on ASOSes pakutav tootevalik meeletult suur, mistõttu võiks tõenäoliselt iga šoppaja omale lemmiku leida vastavalt stiilile ja ka hinnaklassile. Suuruse valikuga vedas mul meeletult - nimelt on pildil olev modell täpselt minupikkune ning ka kehaehituselt sarnane, seega on jope suuruselt täpselt õige.
Saatmiskulusid ostule ei lisanudnud, sest kõik ostud üle 30 euro tulevad kohale tasuta ning samuti ei pea ka kaupade mittesobivuse korral tagasisaatmise eest maksma (see kehtib ka ostudele alla 30 eur).
Muuhulgas on ASOSes pidevalt mitmeid kampaaniaid toimumas, mille soodusprotsendid ulatuvad kuni -70% (ja seda päriset ka, mitte ainult üksikutel toodetel nagu tavaliselt kauplused Eestis teha armastavad...).
Kui rääkida nüüd ka Bonuswayst, siis tuleb tunnistada, et algul oli minu jaoks kõik küllaltki segane, kuid nüüd peale ~4 erineva ostu sooritamist tundub kõik jällegi nii lihtne ja loogiline.
Bonusway põhimõte seisneb selles, et läbi Bonusway keskkonna tehtud ostudelt on võimalik teenida vastav protsent ostusummalt oma Bonusway kontole. Kui summa ületab 10 eurot, siis on võimalik boonused oma pangakontole kanda. Minul on näiteks juba veidike üle 12 euro kogunenud vaid paari ostuga :)
Oma Bonusway kasutaja sidusin Facebookiga ning esimese ostu tegin hoopiski eBayst, et tellida omale uus telefoniümbris (hahaha sellist pudi-padi meeldib mulle väga vastukaaluks riietele netist šopata).
Selleks et boonused kenasti pärast ostu Bonusway kontole laekuksid tuleks järgida näiteks selliseid punkte:
1) Sisene veebipoodi läbi Bonusway ning juhul kui Sul on avatud veel selle veebipoe lehti, mille kaudu pole Bonusway kaudu sisenetud, sulge need.
2) Keela AdBlock
3) Varu kannatust ning väldi paanikat kui boonused pole koheselt Bonusway kontole laekunud, boonuste laekumine võtab veidikene aega.
4) Mina tõmbasin ka Chrome’le Bonusway plugini, mis tuletab mulle Bonuswayga seotud veebilehele sattumisel alati meelde, et ka see pood on Bonuswayga liitunud ning kuvab boonusprotsendi – ülimugav.
Kui aga peaksid sattuma hätta, siis klienditugi aitab alati hea nõuga ja seda ka ülimalt kiiresti ;)
Muuhulgas on Bonusway kaupluste nimekiri väääääga pikk ning lisaks eBay'le (nii USA, UK kui ka Saksamaa) on valikus ka AliExpress, minu blogist tihti läbi käinud SheIn, ülipopp NA-KD, iHerb (kust pärinevad minu ülihead Ecotoolsi pintslid!) ning isegi reisiks vajalikud broneeringud saab läbi Bonusway teha!
Täna avastasin ka enda jaoks Calirootsi, mille superpakkumisega saab erinevaid Timberlande koguni -25% soodsamalt (pakkumine kehtib vaid nädala lõpunii!).
Meelde tuleks jätta aga olulne kuupäev: 24. november ehk Black Friday, sest Bonusway teeb selle päeva puhul palju kampaaniaid ning kes veel ei tea, siis Black Friday on päev, mil poodides on aasta kõige uskumatumad allahindlused. Kuna sellest hetkest alates on jõuludeni jäänud vaid 1 kuu, siis tasuks ka peoriietele ning jõulukinkidele mõelda ning oma ostudega boonuseid teenida.
Kui Sind hakkas Bonusway huvitama ning tahaksid juba oma esimesed boonused teenida, siis liitu Bonuswayga minu isikliku lingi kaudu, nii kogud 3€ liitumisboonust, mis kaasneb Sinu esimese Bonusway ostuga: https://www.bonusway.ee/iluexpress.

Küsige, küsige julgelt, kui miski jäi arusaamatuks või jagage oma kogemusi Bonuswayga!
Eliise

You Might Also Like

0 comments