Tootearvustus: Makeup Revolution kontuurib ning aitab luua ideaalset silmameiki

november 01, 2017

Hei, kaunitarid!
Kas mäletate neid ilmelisi lauvävipalette, mis minu Instagramis palju elevust tekitasid? Täna on käes see päev, mil saan teile üksikasjalikult rääkida nendest kolmest paletist, millest 2 sisaldavad lauvärve ning üks komplekt on mõeldud kontuurimiseks.
Tooted pärinevad taaskord http://seele.ee/ tootevalikust, mille kehahooldustoodetest rääkisin varasemalt selles postituses: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/10/tootearvustus-sugisene-turgutus-naole.html
Ka tänastele toodetele kehtib sooduskood ILU15, seega ära jäta võimalust kasutama, kui tooted Sinus põnevust tekitavad! ;)
2) Makeup Revolution Ultra professional contour palette kontuurimispalett 13g

+ Olen juba ~aasta mõelnud puuderja kontuurimiskomplekti hankimisele, sest kreemjate toodete kasutamine oli minu jaoks liiga tülikaks muutunud. Eelkõige olen puudust tundnud just puuderjatest pruunidest, kuid sellesse komplekti on koondatud koguni 3 erinevas tooni pruuni, 3 säravat highlighterit ning kollane ja valge puuder, mida olen silmade all kasutanud.
+ Mulle meeldib, et kõiki värve on küllaltki suures koguses, mistõttu jagub neid tükiks ajaks, samuti on ülimalt praktiline komplekti kuuluv suur peegel, mis võimalab tagada äpsust näo modellerimisel (minu meikimispeegel on nt seina sisse ehitatud ning seetõttu minust küllaltki kaugel, mistõttu vajan alati täpsemateks pintslitõmmeteks lisapeeglit).
+ Pruunidest toonidest sobib hetkel kasutamiseks segu keskmisest ning kõige parempoolsemast toonist. Need miksituna annavad külma, kuid loomuliku pruuni, mille abil on võimalik nägu kitsamaks modelleerida. Minu näokujule sobib kõige paremini nr 3 meetod ehk kannan toodet näo külgedele nr 3 kujuliselt.
+ Sädelevat pruunikat tooni (all paremal) kasutan päikesepuudrina, et anda vastavalt modelleeritud piirkonnale veidikene sära juurde. Mati pruuni ning särava pruuni kooslus on lausa imekaunis, kuid muuhulgas ülimat loomulik.
+ Selle komplekti säravaimad tooted on muidugi mitmevärvlised highlighterid. Ma lausa jumaldan neid ning pidevalt manitsen ennast, et nende kasutamisega liiga hoogu ei satuks. Instagramilik ülisärav highlight on  näiteks 100% garanteeritud kahe ülemise särepuudri kokkusegamisel. Veidike soojema kuma saamiseks võiks kokku segada ka kahte kõige parempoolsemat tooni.
+ Kontuurimispalett on minu jaoks truuks kaaslaseks olnud igapäevaselt, mis näitab toote head püsivust. Highligher vajaks küll mõne aja pärast värskendust, kuid pruunid toonid püsivadi mehästi kuni meigi eemaldamiseni.

- Paleti nõrgima pigmendiga värvid on kollane ja helebeež(vasakul), mis on tõenäoliselt mõeldud silmaalustele. Paraku on nende pigment on niivõrd õrnkene, et muutus enne ja pärast puudrite kasutamist on vaevumärgatav.

Makeup Revolution Ultra professional contour palette 13g on saadaval http://seele.ee/ ning Seele kauplusest Laagri Maksmarketis hinnaga 11.90 eur (koodiga ILU15 10.12 eur).
Hindeks 9/10

Kummaline on see, et olin just Katie Price paleti arvustuse kirja saanud kui hakkasin mõtlema alapunktidele, mida soovin Beyond Flawless paleti puhul rõhutada ning jõudsin arusaamale, et sisuliselt hakkaksin iseennast kordama, sest tegemist on väga sarnaset omadustega palettidega. Ehk teie lugemisvaeva lihtsustamiseks koondankahe paleti arvustused kokku üheks :) 

2) Makeup Revolution Beyond Flawless lauvärvipalett ja Katie Price Nude No.3 lauvärvipalett
+ Katie Price komplekt on ülimalt praktiline, sest mahutab endasse koguni 12 erinevat tooni, suure peegli ning kaheosalise pintsli. Beyond Flawless paletist vaatab vastu samuti hiiglalslikult suur pegel, kuid komplektist puudub pintsel, see-eest on aga komplekt täidetud koguni 32 erineva värvitooniga!
+ Katie Price komplektis olev pintsel on superhea nendeks erijuhtudeks, mil muud pintslid käepärast pole, kuid samas ka sobiv neile, kes veel "pintslimaailma" enda jaoks avastanud pole. Lapiku pintsliga on mugav toone silmalaule tupsutada ning ümarama hajutuspintsli poolega laiali hajutada.
+ Katie Price komplektis on 4 täielikult matti tooni, mille kõrval ilutsevad 4 tagasihoidlikuma säraga tooni ning paletti silmapaistvaimad tegelased on 4 superläikega tooni. Roosakad ja pruunikad toonid võimaldavad oma kasutajal  teha erinevaid silmameike alates tagasihoidlikust igapäevameigist kuni šokolaadisest suitsusilmani.
+ Beyond Flawess on aga komplekt Makeup Revolutionilt, mis on ideaalne harjutuspalett neile, kes alles avastavad silmameigi juures värvidega mängimist (minaa!!). Komplekti kuuluvad 9 täielikult matti tooni, mille hulgas on ka meigigurude lemmik matt must. Sädelusega toone on kokku 23 mille hugas on nii tugevama kui ka nõrgema säraga toone heleroosast tumesiniseni välja.
+/- Palettides olevad toonid on oma intnsiivsuselt tsipake varieeruvad, näiteks Katie Price paleti 4 vasakpoolset heledat tooni vajaksid mitmekordset pealekandmist, kuid ülejäänud 8 on aga hea intensiivsuse ja kontratsusega, eriti kontrastsed on matid ning kerge läikega toonid. Beyond Flawess komplekti puhul on märgata sarnaseid jooni heledamate toonide puhul ning mõlemas komplektis olevad sädelusega toonid vajaksid mitut kihti, et sära jääks Instagramilikult kontrastne (teate ju küll neid imelisi postitusi silmameikidest, kus silmalau keskosas on rohkelt sära kasutatud). Beyond Flawlessi pigmedirikkamad toonid jäävad komplekti paremasse poolde (kui palett visuaalselt nö "pooleks teha").
Katie Price paleti värvitoonide näidised
+ Intensiivseks püsivuseks värvidel on 4h, mile järgselt hakkab värv järk järgult kuluma. Primer suudab aga värvide püsivust pikenada.
Beyond Flawless paleti värvitoonide näidised
- Värvid pudisevad õige pisut, mistõttu tuleks mõlema paleti kasutamisel alati pintslit kergelt vastu paletiserva koputada enne kui värv laugudele kanda, et vältida silmaalustele pudenemist.

Makeup Revolution Beyond Flawless lauvärvipalett on saadaval http://seele.ee/ hinnaga
12.90 eur (koodiga ILU15 10.97 eur) Hindeks 8/10
Katie Price Nude No.3 lauvärvipalett on saadaval http://seele.ee/ hinnaga
14.90 eur (koodiga ILU15 12.67 eur) Hindeks 7/10

Paletid on saadaval ka Seele kauplusest Laagri Maksmarketis. 


Tuleb tunnistada, et olen tõelisel lummatud kõikidest palettidest ning hetkel mõlgutan ka mõtteid veelgi rohkemate palettide soetamiseks, sest olen omale võtnud eesmärgiks täiendada oskuseid silmameigis. Meigipõhjaga saan juba enam-vähem kenasti hakkama, kuid silmameik on just minu nõrk koht. Makeup Revolutioni palettide suur eelis ongi toonid varieeruvus, kuid ka samas see, et toonid on komplektis sarnase alatooniga, mis võimaldab hästi harjutada värvide sujuvaid üleminekuid ühest toonist teise. 

Mõnusat õhtupoolikut, mina aga sätin end nende 3 komplekti abil nüüd Niinemetsa teatrielamusi nautima! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments