Tootearvustus: L'Oreali paradiisiripsmed ning veatu meigipõhi

veebruar 05, 2018

Heiii, mu blogipesa!
Vahva on taas olla siin teiega ning rääkida taas järjekordsetest toodetest, mis minu meigiriiulile mõnusalt oma koha sisse on seadnud. Tänased tooted on pärit L'Oreali pressipakist ning on minu meigirutiinis katsetuses olnud juba mitmeid kuid.
Tänastest toodetest 3 pööravad erilist tähelepanu meigipõhjale ning juttu tuleb ka ülimalt kiidetud Paradise Extatic tušist, mis üle maailma meigigurude südameid vallutab! 
1) L'Oreal Paris True Match The One peitekreem - toon ivory
Mis tootega on tegu?
Oled juba leidnud täiusliku jumestuskreemi tooni True Match jumestuskreemide hulgast, aga
endiselt on puudu see õige peitekreem sinu naha loomulikule toonile ja alatoonile? L ́Oréal Paris
True Match The One peitekreem on loodud tegema imesid su näol kahel viisil: kasuta tooni, mis
on kõige sarnasem su nahatooniga, et katta iluvead ja ebatäiused ja tooni, mis on heledam, et
tuua nahale värskust ja sära. Toote koostis pakub kerget kuni keskmist katvust, aitab korrigeerida
naha alatooni ning loob veatu jume.

+ Ma kujutan ette, kui suur on nende rõõm, kes L'Oreali tooteid tõeliselt fännavad ning seda just True Match sarja näol. Maitsekalt, kuid lihtsalt pakendaud uued peitekreemid on pakendatud läbipaistvatesse pakenditesse, et orienteeruda paremini meigikotis (nt mitme toon olemasolul).
+ Tavapärasemast lapikum aplikaator kogub endasse üllaltki suure tootekoguse, mis omakorda teeb näo katmise tuduvalt lihtsamaks ja kiiremaks, sest puudub vajadus pidevalt aplikaatorit uuesti "värviga värskendada".
+ Kasutamisele ning meigi kandmisele lisab mugavust toote kerge, vedel ning kergesti hajutatav koostis. Kergem koostis väldib toote kogunemist minikortsukeste vahele silmaalustel või otsaesisel.
Toon N1 - ivory
+ Mina armastan peitekreeme kanda silmaalustele, ninajuurele, kulmuluule ning kumude vahelisele otsmikuosale, et anda näole värskust ja sära ning sellega saab toon ivory imehästi hakkama.
+ Lisaks sellele ei jää peitekreem liigselt läikiv ning kulub päeva jooksul küllaltki ühlaselt, et vältida laigulisust.
+/- Intensiivseim püsivus on tootel 3-4h, seega pakub toode keskmist katvust keskmise püsivusega. 
 - Kuna peitekreemi koostis on küllaltki õhuline ja vedel, siis ei saa peitekreem väga hästi hakkama tugevamate punetuste vajamisega.


L'Oreal Paris True Match The One peitekreem on saadaval neljas erinevas värvitoonis L'Oreali müügilettidest hinnaga ~12 eur.
Hindeks 8/10

2) L ́Oréal Paris Paradise Extatic ripsmetušš 
Mis tootega on tegu?
Koge meeldivat ja hellitavat L ́Oréal Paris Paradise Extatic ripsmetuši pealekandmist meie ülimalt pehme klassikalise tušiharjaga. Liuglev kreemjas must koostis katab õrnalt iga ripsmekarva. Tulemuseks on intensiivne volüüm ja suurepäraselt pikad ripsmed. Boonusena on tuši koostisesse lisatud niisutavat riitsinusõli, mis aitab su ripsmetel kasvada ja tihedamaks muutuda. Tõeline ripsmete hellitamine!
Kui Cosmopolitan UK seda proovis, ütlesid nad, et see ei ole ainult parim ripsmetušš massiturul, vaid ka tunduvalt parem paljudest kõrgema hinnaklassi tuššidest, mida nad kasutanu on!
Selle ripsmetuši esmasel katsetamisel mul värisesid käed sõna otseses mõttes elevusest, sest seda tušši kiidavad taevani minu mitmed sõbrannad ning ka kaasblogijad, kuid eks oma silm  ripsmed ole kuningaks, seega vaatame üheskoos, kas tušš on seda suurt hype väärt?

+ Suur JAAAAA tuši pakendile ning välimusele - roosaka kullaga ning valge kirjaga pakend näeb tõeliselt kaunis välja ning pole esmasel silmapilgul üldsegi L'Orealilik.
+ Niivõrd detailselt läbimõeldud pakend võiks viidata ka ülimalt korrapärasele harjale, kuid tegemist on vastupidiselt üsnagi kaootiliselt paiknevate harjastega tušiharjaga, mis lubab ripsmeid pikendada ning neile intensiivset volüümi anda.
+ Tavapärasest kreemjam koostis on ripsmetuši puhul minu jaoks esmakordne, kuid kreemjam tekstuur võimaldab tušil paremini ripsmete külge jääda ning vältida pudenemist silmalaugudele päeva lõpus.Uudne koostis võimaldab ripsmeid paremini kammida ning soovitud tulemust lihtsama vaevaga saavutada.
+ Tušš annab ripsmekarvale juurde paksust (ilma klompis/tükkis olemata) ning see annab ripsmetele juurde massiivsust ning volüümi. Muuhulgas eraldab tušš ka kenasti ripmsed ning muudab neid ka visuaalselt pikemaks.

Ma ei tea, kas süüdi on minu suured ootused, kuid miskipärast ei suutnud tušš minus sellist eufooriat tekitanud nagu ma oleksin teiste arvamuse põhjal võinud eeldada, või on L'Orali Xfiber tušš mind lihtsalt nii väga ära hellitanud, et mitte ükski teine ei suudagi vastavat konkurentsi pakkuda, ei tea... :D
L ́Oréal Paris Paradise Extatic ripsmetušš 
on saadaval L'Oreali müügilettidest hinnaga 14 eur.
Hindeks 9/10




 
3) L ́Oréal Paris True Match Minerals mineraalidega jumestuspuuder ja läbipaistev viimistluspulber 
Enne veel kui tutvume mineraalsete toodetega eraldi, vääriksid mainimist mõned ühised jooned nendel toodetel.

+/- Mulle tegelikult väga meeldivad toodete pakendid - kaunilt L'Orealilikud kandilised korgikesed-purgikesed ning näokreemidele omane kujundus on tõliseks pilgupüüdjaks meigilaual. Ainsaks agaks on aga see, et väiksemates meigikottides võivad need tsipake kohmakad purgid korralikult ruumi võtta ning ka väikesesse teatrikotikesse ei mahu need just kõige paremini ära.
+ Uudne võrguga kaetud purgikael võimaldab pintslile täpselt õige koguse toodet saada ning väldib liigsest kogusest tulenevate ebaühtuste tekkimist meigipõhja loomisel. PS! Suure kabukipintsli võib seda toodet kasutades aga puhkama jätta, parimaks kaaslaseks mineraalsete puudrite pealekandmisel on pisemad puudrpintslid, kuid väga head tööd teeb näiteks ka RT blush brush. 
Mis on L ́Oréal Paris True Match Minerals mineraalidega jumestuspuuder?
Tutvu L'Oréal Paris’i esimese naha seisukorda parandava mineraalidega jumestuspuudriga, mis
ühildub kergelt naha loomuliku tooni ja tekstuuriga. Orgaanilised mineraalpigmendid L ́Oréal
Paris True Match Minerals mineraalidega jumestuspuudris katavad naha ebaühtlused poore
ummistamata ja pakuvad kerge kuni keskmise katvuse. See on sobiv tundlikule nahale ja nahka
mittekuivatav. Sa mitte ainult ei saavuta hetkega kauni tulemuse vaid mineraalid jätavad naha
visuaalselt paremasse seisukorda ja pikema kasutusaja vältel näib nahk tervem. See on ka
põhjuseks, miks jumestuspuuder on eriti sobilik noorele nahale – see on nahka parandav
aknelisele ja probleemsele nahale ning rasusele nahale- matistav efekt püsib terve päeva.

+ Jah, jumestuspuudrit on tõesti võimalik kanda ka üksinda ning sellisel juhul tuleks arvestada umbes 2-3 kihiga, et saavutada ühtlane ja püsiv tulemus. Minu lemmikuks kasutusviisiks on aga jumestuskreemi täiustamine just selle mineraalpuudri abil ehk teisisõnu kannan jumestuspuudrit omakorda jumsetuskreemiga kaetud näole.
+ Mineraalpuudri koostis on tõesliselt kerge ning pole vahet, kas kanda toodet vahetult näonahale või jumestuskreemi peale - jumestuspuuder ei muuda meiki "raskeks" ega ummista poore.
+  Liivakarva toon täiustab ideaalselt minu heledamapoolsemat jumestuskreemi ning annab näole mati ja ühtlase jume.
 Pildilt on raske isegi tooni märgata, sest see ühtlustub ideaalselt minu praeguse nahatooniga, et tabada superloomulik tulemus!
+ Puudrit meeldib mulle kasutada just neil päevil, mil tean, et pean kodust eemal mitmeid tunde olema, sest puuder parandab tunduvalt meigi püsivust ning väldib jumestuskreemi kulumist/laiguliseks muutumist.
+ Olgugi et mineraalpuuder aitab nahka matistada, siis matistavatele toodetele omaselt ei muuda see nahka ebameeldvalt kuivaks.
- Toote pakend on küll vahva ja disain uudne, kuid tuleb tunnistada, et kuni tänaseni pole ma veel leidnud parimat nippi toote kättesaamiseks selle huvitava võrgukese kaudu. Eriti aeganõudev on jumestuspuudri üksinda kasutamine, sest sellisel juhul kulub toodet rohkem, kuid seda on nii nii tülikas pidevalt pintslile "meelitada". Võrgukest kaitseb minu silmis aga asjaolu, et see ei lase kunagi toodet liigselt palju pintslile, seega liigse tootekoguse pärast muretsema ei pea.

L ́Oréal Paris True Match Minerals mineraalidega jumestuspuuder
on saadaval L'Oreali müügilettidest hinnaga ~16 eur.
Hindeks 7/10

Mis on L ́Oréal Paris True Match Minerals mineraalidega läbipaistev viimistluspulber?
Läbipaistvad puudrid on kaheldamatult uued “must have” tooted, mis igas meigikotis olema peavad. Ja põhjusega! See mitmekülgne puuder ühildub iga nahatooniga, nii et pole vaja muretseda õige tooni leidmise pärast. See pakub ka vaheldusrikkust oma kasutusvõimalustes: loomuliku „meikimata“ look’i loomisel või populaarse baking trendi järgimisel. Keegi ei saa öelda, et ta ei leia läbipaistvale puudrile kasutust. L ́Oréal Paris True Match Minerals läbipaistev viimistluspuuder vähendab hetkega pooride silmapaistvust, ei kuivat nahka ja matt tulemus püsib terve päeva. Mineraalpuuder sobib ka tundlikule nahale.

+ Puuder jääb nahal tõepoolest täieti läbipaistev, hoolimata sellest, et esialgu sellel valge värvus on.
+ Viimistluseks sobib puudrit kasutada nii tervel näol, kui ka silmaalustel bakingi tegemiseks, kuid mina olen enamasti eelistanud just esimest varianti.
+ Põhjus, miks viimistluspuuder minu kasutusse aina rohkem rohkem sattunud on seisneb selles, et see suudab tõepoolest fikseerida meigipõhja ning pikendada meigi püsivust paari tunni võrra (hihih selle kontrollimiseks viisin lausa läbi katse, mille kõigus katsin pool nägu viimistuspulbriga ning pool mitte).
+ Sarnaselt jumestuspuudrile on ka viimistluspuudri koostis kerge (ning koguni veel kergem) mistõttu pole seda nahal üldsegi mtte tunda. Muuhulgas ei ummista toode poore ega tekita muid ebameeldivusi. 
+ Minu puhul pole matistava tulemuse saavutamine prioriteediks, kuid tootest võib kasu olla neile, kes omavad rasust nahka nign soovivad toote abil näo läikivust kontrolli all hoida.

Kuna tegemist on minu esimese läbipaistva viimistluspuudriga, siis puudub mul hetkel ka pikem varasem kogemus ning nö "võrdlusmoment", seega olen oma hinnangu suhtes ehk pisut tagasihoidlikum ja ootan teiepoolseid soovitusi, mida tasuks veel sellisel kujul viimistluspuudri puhul tähele panna, mis mängib suuremat rolli jne :)

L ́Oréal Paris True Match Minerals mineraalidega läbipaistev viimistluspulber
on saadaval L'Oreali müügilettidest hinnaga ~16 eur.
Hindeks 8/10

Loodan, et see pikavõitu, kuid sisukas postitus oli sinu jaoks põnev ning kui omad samuti kogemust nende toodetega, siis ootan väga ka sinu kogemusi kommentaarides! 
Pai!
Eliise

You Might Also Like

0 comments