Sothys hooajaline näohooldus Võlumaa ilusalongis

veebruar 12, 2018

Hei, iluhuvilised!
Minu viimases Q&A postituses, kus minu lugejad said esitada mulle erinevaid küsimusi, tuli välja, et teid huvitab suuresti see, kuidas hoolitsen enda juuste eest ning varasemalt on korduvalt uuritud ka selle kohta, kas ma olen külastanud kosmeetikut ning kui jah, siis selise juhul keda. Alati on aga viimase küsimuse vastus olnud eitav, kuid täna saan teile jagada oma ülipositiivset kogemust Võlumaa ilusalongiga, mis minu kodulinnas Tartus juba 22 tublit aastat tegutsenud on!
Kuna mul oli ülikoolist pisike vaheaeg, siis pühendasin selle aja täielikult iseendale ning eelmise nädala reedel seadsin sammud Võlumaale, Aleksandri 6, Sothys hooajalisse näohooldusesse. Lisan teile postitusse ka mõningaid vahvaid pildikesi Võlumaa ilusalongist!

Enne veel kui salongiga tutvusin, olin juba täielikult vaimustatud ülimugavast broneerimissüsteemist - selle abil oli niivõrd mugav valida endale sobiv päev ja kellaaeg ning valikuõimalusi on broneerimissüsteemis nii meeletult palju. Kuna mu päevakavad on alati niivõrd erinevad ning olen aja poolest suhteliselt piiratud, siis see tekitab alatiiii minus nii suurt piinlikustunnet kui pean kuhugi salongi helistama ja mulle pakutakse 7 erinevat aega, millest ükski ei sobi... :D  Seetõttu ma broneerimissüsteeme armastangi, et saan ise rahulikult pakutavatesse aegadesse süveneda ning enda jaoks parima lahenduse leida! Pärast bronerimist saadab süsteem ka e-mailile meeldetuletuse, et kellaaega või kuupäeva hiljem üle kontrollida, kui see peaks ununema.
Taevake, ma olen nii palju kirjutanud ning teie põnevust üleval hoidnud, kuid näohoolduseni polegi veel jõundud!
Mind võttis salongis vastu ülimalt siiras ja armas kosmeetik Laura, kes mind salongis olles tõelise printsessina tundma pani! :)
Põhjus, miks valisin just Sothys hooajalise hoolduse, seisnes selles, et minu nahk väsib talvel alati meeletult ära, muutub kuivaks ning koguni tuhmiks. Kosmeetiku sõnul mõjutab nahka suuresti muidugi pidev temperatuurimuutus (soojast toast külma tuisu kätte ning vastupidi), kuid veelgi tõsisem põhjus seisneb vee joomises, seega kauni naha nimel - pistke pudelike vett endale alati kotti kaasa! :)
Sothysel on ka oma meigitooted, millega Laura ka kaunist meiki pidulikemaks üritusteks luua aitab! 
Mis on Sothys hooajaline hooldus?
Kestus: 60min
Sobib kõikidele nahatüüpidele, naistele ja meestele.
Kevadel peab nahk saama täiendada oma hapniku ja vitamiinide varusid. Sügis-talvel külmaga vajab nahk rohkem niisutust ja kaitset pakase eest.
Igal hooajal on hoolduse toodetel kahe puuvilja meeldiv aroom. Koorimine, mask ja lõõgastav massaaž muudavad naha kirkaks. Kiire nahka hapnikuga rikastav hooajaline hooldus on heaks vahelduseks tavahooldustele – nahk on lõõgastunud ja värske.
Hoolduse käik:
  1. Meigi eemaldus, naha ettevalmistus
  2. Kaks-ühes kooriv mask
  3. Käsimassaaž nägu modelleeriva kreemiga
  4. Kummimask
 Hooldus algas tõepoolest näo puhastamisega ning tuleb tunnistada, et Sothyse toodete lõhn oli juba esimesest kokkupuutest nahaga "minu tassike teed". Kergelt magusad ja troopilised lõhnanoodid andsid kogu protseduurile erilisust juurde ning tegid olemise ülimõnusaks!
Näokoorija, millele andsid lõhna mu kaks lemikut - papaia ja mango, andis nahale justkui "vabanemistunde". Mõnusalt masseeriv koorija ning pehmed ringjad liigutused olid juba justkui massaži eest, kui ühtäkki ütles Laura, et nüüd algab alles tõeline näomassaaž, mis lausa terve igaviku kestis ning seda muidugi kõige postiivsemas mõttes.
Kuna ma olen alati tohutult uudishimulik ning loomu poolest väga jutuks, siis ei jätnud ma võimalust kasutamata ning küsisin Lauralt palju küimusi näohoolduse kohta, et ka hiljem kodus oma nahka õigesti hooldaksin.
Mõningad nipid mis mulle kõrvu jäid:
1) Näopuhastuseks on ideaalne vahend puhastuspiim ning nägu tuleks puhastada nii hommikul kui ka õhtul. Minu puhul on hommikuna puhastus pigem harvem juhus, kuid nüüd olen oma harjumusi muutnud ning tõepoolest on mõnna oma päeva puhta näonahaga alustada!
2) Vesi on ilusa näonaha saladus! 
3) Minu nahatüübi jaoks on koorijat soovitatv kasutada vaid 1x kuus! Varasemalt olen seda ikkagi mitmed kordi teinud, kuid liiga tihe koorija kasutamine võib näonaha sootuks rikkuda.
4) Savimaskid on kuivemale nahale no-go ning neid soovitas Laura mul kasutada vaid vistrikutel lokaalselt, kui seleks peaks tekkima vajadus.
5) Alates 22. eluaastast vajaks näonahk  tihedamat niisutamist ning seda nii näol kui ka dekolteel.
Seega oli näohooldus ise juba niivõrd hariv ja vajalik, et saada asjalikke nõuandeid just oma nahatüübi koha ning boonusena sain veel samaaegselt nautida lõõgastavat massaži - milline combo!
Lõõgastavale massaažile järgnes näo katmine hapnikuga rikastatud seerumiga, millele kanti omakorda peale kollane kummimask, mis 15-20 minutiga näos kummiseks muutub ning sõna otseses mõttes maskina eemaldatav on.
Hooldus lõppes eriliselt niisutava kreemiga, mis koguni 24-tunniks nahale niisutust annab.

Umbes 45 minutit kestnud protseduuri lõpuks oli puhanud tunne nii näol kui ka tegelikult kogu kehal! Selline tunnike iseendale kulub aeg-ajalt tõeliselt ära ning aitab hetkeks igapäevastest toimetustest välja lülitada.
Lisaks sellele on muidugi tunda ka tõelist muutust näonaha olukoras, sest
1) muutub näonahk pärast hooldust palju säravamaks
2) kaob kuivus ning "väsnud/hallikas" väljanägemine
3) nahk on ülipehme ja niisutatud ning seda koguni mitu päeva!
4) näonahk hakkaks justkui pareminini hingama ning mina hoidsin oma naha pärast hooldust lausa 3 päeva meigivabana, et lasta oma nahal hooldusest maksimum võtta ja anda pikemat puhkust igapäevameigist.
Kuna praegu on tulemas ka sõbrapäev, siis miks mitte kinkida just see mõnus tunnike näohooldust oma parimale sõbrannale, kaaslasele või õele-vennale, et võtta kasvõi tunniks aeg maha ning poputada iseennast veidike (PS! Olgu veel ka rõhutatud see, et hooldus sobib ideaalselt nii meestele kui ka naistele!).
Kinkekaardid Võlumaale on saadaval nende e-poes kui ka Võlumaa ilusalongis Aleksandri 6, Tartus. Kinkekaarte on saadaval nii teenustele kui ka e-poe kaupadele ning salongist ostetud kinkekaardid on koguni käsitööna valminud, seega Tartus elavatele inimestele soovitan kindlasti salongist läbi hüpata :)
Aga e-poe kinkekaart, milleks?
Võlumaa ilusalongi suureks eripäraks on ka see, et nende salongis on kohe olemas ka hooldustes kasutatavad tooted, seda nii näohoolduses kui ka juuskehoolduses.
Minu lugejad saavad näiteks koodiga iluexpressblogi Võlulaekast (jah, sedasi kutsutakse e-poodi!) Sothyse näopiimasid ning -veesid -15% soodsamalt. 
Sothyse tooted leiad:https://www.volumaa.ee/tootekategooria/naohooldus/naohooldus-puhastajad/

Hoolduse lõpus tulid minuga kaasa ka 3 Sothyse minitoodet + 3 kosmeetikakotikest ning põgustalt toon ka teieni oma koduse katsetuste kogemused.
1) Sothys toniseeriv öökreem 


Kuna tegemist on öökreemiga, siis on tootel tavapärasest paksem tekstuur ja konstistents, et tagada niisutus näole teveks ööks ning järgnevaks päevaks. Magusalõhnaliste kreemi on mõnus näole masserida ning hoolimata rammusamat koostisest imendub kreem peamiset minutiga näonaha sisse ning jätab õrna kihi ka naha pinnale, et ka ärgates nägu mõnusalt toidetud oleks. Kreem parandab naha elastust ning pehmust ja toidab ja taastab nahka pärast väsitavat päeva.
Täpsem info: https://www.volumaa.ee/toode/toniseeriv-ookreem/
2) Sothys mitsellaarvesi  
Näovesi või veelgi parem - mitsellaarvesi on minu igapäevases meigieemalduses olnud juba mitmeid ja mitmeid aastaid ning mul on hea meel, et nüüd ka Sothyse mintsellaarveega postiivset kogemust oman. Mitsellaarveed pole ilmselgelt nii tugevad kui tavalised meigieemaldajad ning just sel põhjusel meeldib mulle neid kasutada üksnes pärast näopesu, et eemaldada meigijäägid, milega näopesugeel hakkama ei peaks saama. Sothyse toote puhul meeldib mulle selle tagasihoidlik lõhn ning võimas, kuid mõneti jällegi tagasihoidlik koostis, mis eemaldab küll enasti ka ripsmetuši, kuid samas ei ärrita silmi ega näonahka. Positiivne on ka see, et mitsellaarvesi ei jäta nahka ebameeldivalt kleepuvaks, kuid samas ka ei kuivata seda.
Täpsem info: https://www.volumaa.ee/toode/mitsellaarvesi/
3) Sothys niisutav kehakreem 
Vastukaaluks ülitoitvale näokreemile on niisutav kehakreem aga palju kergema koostisega pakkudes nahale värskust ja niisutust. Tsitrusteliste lõhnaline kreem imendub kiirelt naha sisse ning on kergelt vesise koostise tõttu väga kergesti ning mõnusasti pealekantav. Pehmendav ja niisutav kreem tagab mõnusa tunde nahale pea terveks päevaks ning kehakreemi jääb meeldiv lõhn samuti terveks päevaks nahale, seega parfüümi sel päeval peale piserdada polegi vaja! ;)
Täpsem info: https://www.volumaa.ee/toode/niisutav-kehakreem/
Ka nendele toodetele (va öökreem) kehtib soodus -15% koodiga iluexpressblogi ning seda kuni 26. veebruarini! 
Juttu sai palju, kuid loodan, et lugemine oli sinu jaoks põnev nign said nii mõnegi näohoolduseks mõeldud nipi endale varuks! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments